המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:יש מצב שיש לי רק גיגה 1 ? התחלתי עם 1 ואני לא יודע אם שינו לי.. איך בודקים ?.
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:נראלי שזאת הפעם הראשונה שניצלתי את כל הגלישה שלי בפלאפון
כמה?
3
איף? למי יש כזה יותר? אני משלמת 39 לחודש על 15 ואמא שלי 29 על 6
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:נראלי שזאת הפעם הראשונה שניצלתי את כל הגלישה שלי בפלאפון
כמה?
3
אני משלם איזה 45 על 3 + ספק ביתי/תשתית (זה שיותר זול)
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כמה?
3
אני משלם איזה 45 על 3 + ספק ביתי/תשתית (זה שיותר זול)
לא משתלם אם זה לא מספיק למה שצריך
בכללי אין דבר שאני שונאת יותר מכל הטריפלים למיניהם ואנשים שעושים אותם
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:יש מצב שיש לי רק גיגה 1 ? התחלתי עם 1 ואני לא יודע אם שינו לי.. איך בודקים ?.
באיזה חברה אתה? בגולן נכנסים עם מספר חשבון וסיסמא ורואים איזה חבילות יש לכל המספרים
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:יש מצב שיש לי רק גיגה 1 ? התחלתי עם 1 ואני לא יודע אם שינו לי.. איך בודקים ?.
באיזה חברה אתה? בגולן נכנסים עם מספר חשבון וסיסמא ורואים איזה חבילות יש לכל המספרים
פארטנר
yanay21 כתב:לפני כמה שבועות מישהו העלה לפה קישור פייסבוק עם סרטון, שבו בן אדם כלשהו משמיע במקום העבודה שלו שירים עצובים(שירי יום זיכרון, שריפה אחים שריפה, כאלה דברים), ומצלם איך אנשים מסתובבים ומסתכלים עליו ברגע שהשיר מתחיל. מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להפנות אותי לסרטון הזה?
yanay21 כתב:לפני כמה שבועות מישהו העלה לפה קישור פייסבוק עם סרטון, שבו בן אדם כלשהו משמיע במקום העבודה שלו שירים עצובים(שירי יום זיכרון, שריפה אחים שריפה, כאלה דברים), ומצלם איך אנשים מסתובבים ומסתכלים עליו ברגע שהשיר מתחיל. מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להפנות אותי לסרטון הזה?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:לפני כמה שבועות מישהו העלה לפה קישור פייסבוק עם סרטון, שבו בן אדם כלשהו משמיע במקום העבודה שלו שירים עצובים(שירי יום זיכרון, שריפה אחים שריפה, כאלה דברים), ומצלם איך אנשים מסתובבים ומסתכלים עליו ברגע שהשיר מתחיל. מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להפנות אותי לסרטון הזה?
לא נמצא חודש, חוזר בשביל לבקש שירי שואה (*הכנס מם ילד ג'ינג'י*)
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:לפני כמה שבועות מישהו העלה לפה קישור פייסבוק עם סרטון, שבו בן אדם כלשהו משמיע במקום העבודה שלו שירים עצובים(שירי יום זיכרון, שריפה אחים שריפה, כאלה דברים), ומצלם איך אנשים מסתובבים ומסתכלים עליו ברגע שהשיר מתחיל. מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להפנות אותי לסרטון הזה?
https://www.facebook.com/idannaidech?fref=ts
זה שלו. עלה והצלח.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:לפני כמה שבועות מישהו העלה לפה קישור פייסבוק עם סרטון, שבו בן אדם כלשהו משמיע במקום העבודה שלו שירים עצובים(שירי יום זיכרון, שריפה אחים שריפה, כאלה דברים), ומצלם איך אנשים מסתובבים ומסתכלים עליו ברגע שהשיר מתחיל. מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להפנות אותי לסרטון הזה?
לא נמצא חודש, חוזר בשביל לבקש שירי שואה (*הכנס מם ילד ג'ינג'י*)
Holiday_Armadillo כתב:סלים דליס זה לא הדבר הנורא ביותר בעולם
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סלים דליס זה לא הדבר הנורא ביותר בעולם
הלבן סבבה
MTA2311 כתב:ניצחנו פעם את צסקא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], liran, גל גל ו־17 אורחים