arel123 כתב:רמי עוד שנייה רוצח את גלדסטון
מעטים האנשים שפגשו את גלדסטון או התוודעו לקיום שלו ולא רצו לרצוח אותו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:רמי עוד שנייה רוצח את גלדסטון
arel123 כתב:הייתי מתפטר
LIAV10 כתב:arel123 כתב:הייתי מתפטר
תתפטר
my man כתב:הובלנו 16 ברבע האחרון! פשוט גדול מה שקרה פה הערב!
ankram כתב:מזל שאני בדרך לחו״ל ומפסיד את החרא הזה. פתיחה רקטאלית נחמדה שתהיה לכולנו בבלגרד.
הייתי נותן את הקבוצה הזאת לניקולה שיאמן ואבי אבן כעוזר. מה שנכון נכון.
אם הדר רוצה לדפוק עוד יותר, מציע לו להתפטר, רק בשביל לראות את הפרצוף של שמעון ודיוויד.
Holiday_Armadillo כתב:ankram כתב:מזל שאני בדרך לחו״ל ומפסיד את החרא הזה. פתיחה רקטאלית נחמדה שתהיה לכולנו בבלגרד.
הייתי נותן את הקבוצה הזאת לניקולה שיאמן ואבי אבן כעוזר. מה שנכון נכון.
אם הדר רוצה לדפוק עוד יותר, מציע לו להתפטר, רק בשביל לראות את הפרצוף של שמעון ודיוויד.
לאן?
Holiday_Armadillo כתב:ד''א, בטוויטר של מכבי המשחק עדיין לא נגמר
העידכון האחרון זה שיש 10 שניות עם יתרון נקודה למכבי, יש עוד סיכוי
לא כך רצינו שזה ייגמר. הפסד ליגה ביתי ראשון העונה למכבי - 92:91 בסיום
#MTAGIL
Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, בטוויטר של מכבי המשחק עדיין לא נגמר
העידכון האחרון זה שיש 10 שניות עם יתרון נקודה למכבי, יש עוד סיכוילא כך רצינו שזה ייגמר. הפסד ליגה ביתי ראשון העונה למכבי - 92:91 בסיום
#MTAGIL
המטוסים נחתו, כולם לנשום
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, בטוויטר של מכבי המשחק עדיין לא נגמר
העידכון האחרון זה שיש 10 שניות עם יתרון נקודה למכבי, יש עוד סיכוילא כך רצינו שזה ייגמר. הפסד ליגה ביתי ראשון העונה למכבי - 92:91 בסיום
#MTAGIL
המטוסים נחתו, כולם לנשום
״לא כך רצינו שייגמר״...
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, בטוויטר של מכבי המשחק עדיין לא נגמר
#MTAGIL
המטוסים נחתו, כולם לנשום
״לא כך רצינו שייגמר״...
Holiday_Armadillo כתב:לעוד מישהו היה ברור שמקל מחטיא לפחות זריקה אחת כשהוא הלך לסל? אשכרה שמחתי כשעשו עליו עבירה
שועל כתב:תבוסה לבאמברג, הארכה בנהריה, הפסד לגלבוע, וכל הטוב הזה באותו השבוע
איזה כיף!
jol9 כתב:שועל כתב:תבוסה לבאמברג, הארכה בנהריה, הפסד לגלבוע, וכל הטוב הזה באותו השבוע
איזה כיף!
גם ההארכה מול נהריה היתה בנוקיה.
מבצר.
איתי-שגב כתב:jol9 כתב:שועל כתב:תבוסה לבאמברג, הארכה בנהריה, הפסד לגלבוע, וכל הטוב הזה באותו השבוע
איזה כיף!
גם ההארכה מול נהריה היתה בנוקיה.
מבצר.
יוני..
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, עידן, שמוליק ו־34 אורחים