ShiriV כתב:למביכים האלה שלא מבינים - מה זה בתמונה הודאל?
התגובה ששלחתי לכרמל, רק בטון נחמד יותר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:למביכים האלה שלא מבינים - מה זה בתמונה הודאל?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אמרה זאת שחשבה שיום כיפור קיים בגלל מלחמת יום כיפור?
אבל לפחות אם הייתי רוצה לפרסם תמונה על זה היית מצליחה
נו תיקנתי יא חראית
עדיין מביך וגם לא הבנתי
עידית-חברת קייטרינג שהצבא שכר לכמה בסיסים
נקמת השניצל-השניצלים שלהם עשויים מחתולות (נקבות), אחת מהן הצליחה לברוח כפי שניתן לראות בתמונה
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אמרה זאת שחשבה שיום כיפור קיים בגלל מלחמת יום כיפור?
אבל לפחות אם הייתי רוצה לפרסם תמונה על זה היית מצליחה
נו תיקנתי יא חראית
עדיין מביך וגם לא הבנתי
נקמת השניצל-השניצלים שלהם עשויים מחתולות (נקבות), אחת מהן הצליחה לברוח כפי שניתן לראות בתמונה
rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל לפחות אם הייתי רוצה לפרסם תמונה על זה היית מצליחה
נו תיקנתי יא חראית
עדיין מביך וגם לא הבנתי
אהבתי את האבחנה שלך שמדובר רק בנקבות
בכלל נראה שאתה מאוד פרודקטיבי במילואים
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל לפחות אם הייתי רוצה לפרסם תמונה על זה היית מצליחה
נו תיקנתי יא חראית
עדיין מביך וגם לא הבנתי
אתה בכללי בן אדם שאני מאוד לא אוהבת
my man כתב:פספתי כנראה- מה הקטע עם סקווינסי?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:פספתי כנראה- מה הקטע עם סקווינסי?
בחרנו שם לילד הבא שלך
עוד 4 חודשים למנאייק
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:פספתי כנראה- מה הקטע עם סקווינסי?
בחרנו שם לילד הבא שלך
עוד 4 חודשים למנאייק
הייתי גר בהתנחלות שקוראים לה סקווינסי
my man כתב:פספתי כנראה- מה הקטע עם סקווינסי?
ShiriV כתב:my man כתב:פספתי כנראה- מה הקטע עם סקווינסי?
באן.
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהגיע הזמן להתוודות..כשהייתי בת..9/10/11, בעלה של אחותי עישן נרגילה בטעם תפוח וניסיתי פעם אחת, אולי פעמיים (כמובן בידיעת כולם)
זהו, אני יכולה להיות בחבורה שלכם עכשיו?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהגיע הזמן להתוודות..כשהייתי בת..9/10/11, בעלה של אחותי עישן נרגילה בטעם תפוח וניסיתי פעם אחת, אולי פעמיים (כמובן בידיעת כולם)
בגיל 9 יא עבריינית?
my man כתב:ShiriV כתב:my man כתב:פספתי כנראה- מה הקטע עם סקווינסי?
באן.
היי..זה לא פייר!
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהגיע הזמן להתוודות..כשהייתי בת..9/10/11, בעלה של אחותי עישן נרגילה בטעם תפוח וניסיתי פעם אחת, אולי פעמיים (כמובן בידיעת כולם)
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהגיע הזמן להתוודות..כשהייתי בת..9/10/11, בעלה של אחותי עישן נרגילה בטעם תפוח וניסיתי פעם אחת, אולי פעמיים (כמובן בידיעת כולם)
סקסי..
Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהגיע הזמן להתוודות..כשהייתי בת..9/10/11, בעלה של אחותי עישן נרגילה בטעם תפוח וניסיתי פעם אחת, אולי פעמיים (כמובן בידיעת כולם)
סקסי..
לא
Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהגיע הזמן להתוודות..כשהייתי בת..9/10/11, בעלה של אחותי עישן נרגילה בטעם תפוח וניסיתי פעם אחת, אולי פעמיים (כמובן בידיעת כולם)
סקסי..
לא
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהגיע הזמן להתוודות..כשהייתי בת..9/10/11, בעלה של אחותי עישן נרגילה בטעם תפוח וניסיתי פעם אחת, אולי פעמיים (כמובן בידיעת כולם)
סקסי..
לא
כן
סתם, לא
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים