Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מיצה את עצמו קל
אתה לא הרבה אחרי שעת השינה שלך?
חי על הקצה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מיצה את עצמו קל
אתה לא הרבה אחרי שעת השינה שלך?
שמואל1 כתב:arel123 כתב:מילר: "אני קופץ יותר טוב מבעבר. אחזור בעוד חודש"
הפורוורד של מכבי תל אביב בהתבטאות ראשונה: "מרגיש טוב יותר מאשר לפני הפציעה". ההנהלה ביטלה את השיחה שהיתה אמורה להתקיים עם השחקנים. שגב: "המצב לא נעים"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 31972.html
שיחזור כבר.
שחף1 כתב:גם אם יביאו את לברון שישחק 4 לא נגיע עם רמי לשום מקום
שועל כתב:אני מרגיש שוב צורך לומר שהבעיה העיקרית של מכבי זה הסגל.
רמי הוא לא ערך מוסף, אבל אני לא חושב שהוא ערך שגורע.
אחדשיודע כתב:שועל כתב:אני מרגיש שוב צורך לומר שהבעיה העיקרית של מכבי זה הסגל.
עזוב, היו שבכו גם על דייוויד בלאט. לבכות על מאמן זה ב-default של חלק מאוהדי מכבי, וכשמדובר במאמן בלי רזומה ובלי קבלות, על אחת כמה וכמה. אף אחד לא יתן לו ימי חסד. וכן, מדהימה אותי תמימות המחשבה ששינוי בעמדת המאמן תפתור את בעיות הסגל. אם מפטרים את רמי ולא מביאים חיזוק, אפשר לפטר מראש גם את הבא אחריו.
אחדשיודע כתב:כל עוד לא חושבים/חשבו בכלל על חיזוק, זה לא מעניין אותי אם הוא פה או לא. ההתנהלות מלכתחילה כושלת.
my man כתב:אחדשיודע כתב:כל עוד לא חושבים/חשבו בכלל על חיזוק, זה לא מעניין אותי אם הוא פה או לא. ההתנהלות מלכתחילה כושלת.
אבל גם על זה רובנו מסכימים.
רמי לא היה צריך להיות פה מלכתחילה- וממילא צריך ללכת. גם ארז, וז'אן וגיא לא היו צריכים להיות פה( אם כי לגודס עוד היה תירוץ שהוא היה פה 6 שנים וזה)..
וזה בלי קשר להתנהלות של ההנהלה- שגם היא צריכה ללכת. וזה גם בלי קשר לזה שצריכים חיזוק..- שגם פה אני לא חושב שיש פה הרבה כאלה שלא חושבים שצריך חיזוק...
toja27 כתב:לדעתי יש צעד ספיציפי וקיצוני מאוד שצריך לעשות כדי להחזיר את העונה לדרך הנכונה, הוא לא יקרה ובגלל זה אני לא אופטימי לגבי המשך העונה-
לשחרר את גאודלוק ולהביא במקומו גארד אחר , שחקן קבוצתי באופיו. לדעתי הבעיה הכי גדולה של הקבוצה היא בחוסר יכולת להתחבר. יותר קריטי מכל דבר אחר. הייתי שמח אם היו מביאים חיזוק של שחקן אתלט, הגנתי לעמדת הפנים אבל מבחינתי זה בעדיפות שניה. כשגאודלוק לא שיחק (או שיחק ונקלי לבעיית עבירות מקודמת) מכבי שיחקה כמו קבוצה, ביחד, עם רוח של קבוצתיות כשגאודלוק שיחק הקבוצה שיחקה בד"כ רע, כדורסל של אחד על אחד ובלי רוח קבוצתית. לפי הדברים של השחקנים האחרים אחרי באמברג גם חלקם חושבים ככה.
זה צעד קיצוני , מחוץ לקופסא אבל דרוש ביותר.
בכל מקרה, עם חזרתו של מילר לרמי הדר תהיה אפשרות לשחק עם וימס ב-2 , סמית וראד ב -3 , ומילר ב-4. אני מאמין שזה יגביל את הדקות של גאודלוק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־41 אורחים