ShiriV כתב:LIAV10 כתב:טום גיי?
אף פעם לא עונים פה על שאלות.
פורום של זונים
ראיתי עכשיו 5 דקות פעם ראשונה העונה והוא גיי קל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:LIAV10 כתב:טום גיי?
אף פעם לא עונים פה על שאלות.
פורום של זונים
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:1)נראה לי שבחרו בו רק בשביל שתהיה ניגודיות בבישול האחרון, לא רק באוכל אלא גם ברקע
2)זה נשמע יותר כמו ''הש! הש!'' מאשר ''יש!''
רציתי לטרוף את הפריקסה המפורק הזה מודה..
יש לי חולשה ללביבות
ShiriV כתב:LIAV10 כתב:טוב זה של הרסר הדפר
מים *ובצדק*
Holiday_Armadillo כתב:לא טרחו אפילו לעשות פרק גמר בשידור חי עם קהל ומלא טועמים כמו בעונות הקודמות
מאסטר שף ישראל, 2010-2016, יהי זכרה ברוך
Holiday_Armadillo כתב:לא טרחו אפילו לעשות פרק גמר בשידור חי עם קהל ומלא טועמים כמו בעונות הקודמות
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא טרחו אפילו לעשות פרק גמר בשידור חי עם קהל ומלא טועמים כמו בעונות הקודמות
רציני?
יש מצב שמשחקי השף פירקו אותם?
LIAV10 כתב:ShiriV כתב:LIAV10 כתב:טוב זה של הרסר הדפר
מים *ובצדק*
את אוהבת חלקי פנים?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא טרחו אפילו לעשות פרק גמר בשידור חי עם קהל ומלא טועמים כמו בעונות הקודמות
אני לא אוהב את זה שאיזה ילד בן 16 עם פלטה וחצ׳קונים מכין את המנה של הפיינליסט לאורחים.
Holiday_Armadillo כתב:אני לא בעד גמר בשידור חי עם קהל גדול, אני רק אומרת שאם הסידרה הייתה באותו מקום שהיא הייתה לפני כמה עונות, הם לא היו חושבים פעמיים אם לעשות את זה או לא
הם לא עשו את זה כי זה לא משתלם להם ולמעט מאוד אנשים אכפת
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא בעד גמר בשידור חי עם קהל גדול, אני רק אומרת שאם הסידרה הייתה באותו מקום שהיא הייתה לפני כמה עונות, הם לא היו חושבים פעמיים אם לעשות את זה או לא
אני דווקא אוהבת את הפשטות היחסית של הגמר הזה.
זה זורם טוב
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא בעד גמר בשידור חי עם קהל גדול, אני רק אומרת שאם הסידרה הייתה באותו מקום שהיא הייתה לפני כמה עונות, הם לא היו חושבים פעמיים אם לעשות את זה או לא
אני דווקא אוהבת את הפשטות היחסית של הגמר הזה.
זה זורם טוב
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־10 אורחים