המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:ואור, אצל כמה מאמנים ביורוליג אתה רואה שיטת משחק שנותנת ערך מוסף לקבוצה?
לדעתי בודדים. אני חושב שהרף שמציבים כאן לרמה של המאמן הוא גבוה מידיי.
הייתי שמח לראות פה את אוברדוביץ' או ברצוקאס, אבל זה לא ריאלי.
jay כתב:טוז'ה, אין ספק שהייתה ריצה יפה בלי גאודלוק ונראה כאילו החזרה שלו הורידה אותנו, אבל לדעתי הסקנת המסקנות שלך לגמרי לא בכיוון.
בין אם גאודלוק בתמונת ההרכב או לא, אין רכז במכבי ואין גבוה הגנתי מובהק. ומתוך אהדה להדר אתה לא רואה או לפחות לא מתייחס לטעויות הגסות שהוא עושה.
בנוסף, זו לא החזרה של גאודלוק שגורמת לווימס לשחק 1 על 1 (וזה נכון גם לגבי השאר), זה ווימס שחושב שהוא לברון. להבדיל, (נגיד, סתם קופץ לי לראש) ממקל, שמדביקים לו שהוא משוכנע שהוא כוכב אנביאיי עקב כמות הזריקות או הבלורית או אנערף, ווימס אשכרה אומר מפורשות שוב ושוב שהוא הלברון של מכבי. כל משחק הוא זורק 2 איירבולים ו-2 לבנות בלטרל פיידאוויי שמכאיבים לי בנשמה. אבל אתה לרגע לא עוצר לחשוב שהוא או המאמן שמאפשר לו את זה הם הבעיה.
ואם זה לא מספיק גרוע, אז אייברסון וסילי מהרגע שנתנו יחד משחק ענק וקיבלו הד תקשורתי (ראיונות למשל), מיידית התפנצ'רו אפילו מתחת למימדים הרגילים שלהם.
כדי לבחון את התיאוריה שלך בסה"כ צריך לשים אותו על הספסל, לא חייבים לשחרר. אז אתה תראה ששאר התחלואות לא ייפתרו, ובנוסף להכל לא יהיה לנו גו-טו-גאי ברמות הכי גבוהות.
אגב, שום דבר מהנ"ל לא מנקה אותו מהתקפי החרדה שהוא עובר בכל פעם שהוא מסופסל להרבה זמן, שגורמים לו לזרוק 10 זריקות רצוף ברגע שהוא רואה פרקט. הוא לגמרי לא יציב ריגשית בקטע הזה.
איתי-שגב כתב:הייתי זורק אותו למקרב כבר שבוע הבא.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:הייתי זורק אותו למקרב כבר שבוע הבא.
מבחינתי שניתנו לו להתאושש עד יוני
שחף1 כתב:תוהה אם ראד מתן לו מהחומרים שהוא לוקח לפעמים כשהוא אומר שנגיע לפיינל פור
RomanR כתב:https://twitter.com/qmillertime/status/812592513353707520
קווינסי חוזר עוד שבועיים
קובי כתב:RomanR כתב:https://twitter.com/qmillertime/status/812592513353707520
קווינסי חוזר עוד שבועיים
תראה איך צוחקים עלינו שם... התגובה הבאה: welcome to the titanic
איתי-שגב כתב:הייתי זורק אותו למקרב כבר שבוע הבא.
שחף1 כתב:יופי, ראד הולך לחבור כנראה ליבזורי
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־9 אורחים