המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:nba 2k זה פשוט משחק אדיר..
הכי מצחיק זה לראות סירטונים ביוטיוב של LIVE, פשוט מביך לעומת 2K..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:nba 2k זה פשוט משחק אדיר..
אני עדיין משחקת ב-NBA LIVE 07
LIAV10 כתב:nba 2k זה פשוט משחק אדיר..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:nba 2k זה פשוט משחק אדיר..
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:nba 2k זה פשוט משחק אדיר..
כן, אני זוכר שאמרת פעם..חחח..לא הגיע הזמן להשתדרג?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:nba 2k זה פשוט משחק אדיר..
לווינדוס XP עברתי רק ב-2005![]()
עד אז הייתי עם 95..
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:nba 2k זה פשוט משחק אדיר..
לווינדוס XP עברתי רק ב-2005![]()
עד אז הייתי עם 95..
סתם שאלה..איזה פלאפון יש לך?
Holiday_Armadillo כתב:
Samsung s5620B
הלוואי והיה לי סנייק בפלאפון
Ido_Maccabi כתב:גם אני משחק ב 2K12, והוא משחק אדיר, למרות שלפעמים מאבדים יותר מדי וזה מתסכל.
אתמול אמרו לי שאפשר לשחק עם משקפי תלת מימד- אני חייב לנסות את זה!Holiday_Armadillo כתב:
Samsung s5620B
לא אמרת פעם שאת תמיד מגיבה מההיכל בגלאקסי שלך?
Holiday_Armadillo כתב:Ido_Maccabi כתב:גם אני משחק ב 2K12, והוא משחק אדיר, למרות שלפעמים מאבדים יותר מדי וזה מתסכל.
אתמול אמרו לי שאפשר לשחק עם משקפי תלת מימד- אני חייב לנסות את זה!Holiday_Armadillo כתב:
Samsung s5620B
לא אמרת פעם שאת תמיד מגיבה מההיכל בגלאקסי שלך?
כשאחיינית שלך עושה לך רגשות אשם כי לה אין גלאקסי ולכולם יש אז צוחקים עליה מה אפשר לעשות חוץ מלתת לה אותו?(לא לתת?)
יש לי שאלה על המשחק אם כבר החזרתם אותי הנה חחח
אני מתה על אופציות במשחק שאתה יכול לשחק כשחקן אחד כמו ב-PES שיש BECOME A LEGEND אבל זה די משעמם שם כי חוץ מלשחק ולחתום בקבוצות אין ממש מה לעשות..
יש משהו מיוחד ב-2K12 מבחינת הקריירה שבונים ב-MY PLAYER?
MaccabiTA כתב:עוד על הmy player-חוץ מה3 משימות כל משחק יש גם dynamic goals באמצע משחק כמו לעצור שחקן מסויים שחם או לא לאבד כדור הרבע הזה וכד' וגם יש endorsements לדוגמא אחרי שנבחרים בדראפט ומגיעים לקבוצה שלך רואים שלט חוצות שהכינו בשבילך או אם זוכים בשחקן החודש אז גם מכינים שלט כזה וגם יש כאלה שרואים אותך על עטיפות מגזינים והכל וגם יש כאלה מג'ורדן, כמו שעושים עליך פרסומת where amazing happens והשיא זה שג'ורדן עושה בשבילך נעליים בהתאמה אישית
לפני הדראפט יש rookie showcase שזה משחק נגד עוד פרוספקטים גדולים מהמחזור דראפט הזה (מחלקים ל2 קבוצות) ואחרי זה יש ראיונות עם 3 קבוצות שמתעניינות בך אחרי המשחק והם שואלים שאלות כדי לראות את ההתאמה שלך לקבוצה ואז מגיע הדראפט. בקיצור לדעתי זה הרבה יותר כיף מbecome a legend כי יש שם הרבה יותר מרק לשחק, גם הקטע של המסיבות עיתונאים מוסיף הרבה כי התשובות שם משנות גם את המשחק, אם אתה עונה תשובות שחברי הקבוצה שלך לא יאהבו הם ימסרו לך פחות ולהפך.
ולמקרה שגם זה לא מספיק והשתעממת אחרי חצי עונה אפשר להתשמש באופציה החדשה של Play next key game ואז מדלגים על לא מעט משחקים (key games זה או נגד יריבה גדולה של הקבוצה שלך, או נגד קבוצה שהדיחה אותה בפלייאוף, או נגד קבוצה שהשחקן בעמדה שלך הוא אחד מהכוכבים הגדולים בליגה לדוגמא אני רכז ונגד רוז, רונדו, ומשום מה נדמה לי שגם וול. בkey games גם הסקיל פוינטס שמרוויחים מוכפלים)
ויש עוד דברים, בקיצור ממש לא רק לשחק משחקים.
LIAV10 כתב:עם איזו קבוצה כדאי לפתוח עונה בNBA2K12?
tomerp כתב:לא כדאי לכם לשחק MY PLAYER , אני הגעתי למשחק החמישי בגמר רגע לפני הזכייה הכל נתקע ונמחק
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד