המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:בלתי נסבל
פעם שנאתי את שמעון יותר, ואז הזחיחות והכאילו כנות של פדרמן העבירו אותי על דעתי, אבל הם כל הזמן בתחרות אצלי, כל אחד שנוא בגלל תכונות אחרות. קשה להחליט
שניהם חייבים למות
Holiday_Armadillo כתב:''יש גורמים שמאוד אוהבים ומעריכים את רמי הדר ורוצים לראות אותו נשאר במערכת''
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:בלתי נסבל
פעם שנאתי את שמעון יותר, ואז הזחיחות והכאילו כנות של פדרמן העבירו אותי על דעתי, אבל הם כל הזמן בתחרות אצלי, כל אחד שנוא בגלל תכונות אחרות. קשה להחליט
שניהם חייבים למות
בדחיפות. מוכן לשלם על המצבות, 10 שקל למצבה.
כמה זה יוצא בסך הכל?
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:''יש גורמים שמאוד אוהבים ומעריכים את רמי הדר ורוצים לראות אותו נשאר במערכת''
אמיתי?
שועל כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:בלתי נסבל
שניהם חייבים למות
אלוהים רוצה לצידו רק את הטובים לצערנו
לכן ינאי
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:
שניהם חייבים למות
כמה זה יוצא בסך הכל?
47, בערך. אני צריך לשחד את חברה קדישא כדי שיאפשרו לי להקריא קללה מעל המצבה במקום קדיש
my man כתב:אחדשיודע כתב:כדי להעצים את הביזיון של ההנהלה ומקבלי ההחלטות - כל הפסד העונה ביורוליג עולה למכבי ב-40 אלף אירו.
מה?
אחדשיודע כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:כדי להעצים את הביזיון של ההנהלה ומקבלי ההחלטות - כל הפסד העונה ביורוליג עולה למכבי ב-40 אלף אירו.
מה?
כל ניצחון בעונה ביורוליג שווה 40 אלף אירו. נניח שמכבי הייתה מנצחת את שלושת המשחקים האחרונים (ונתעלם לרגע מההפסדים שלפני כן), היו לך 120 אלף אירו - שווה ערך לחיזוק איכותי (אם מתייחסים לתקופת הזמן הספציפית הזאת).
שועל כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:בלתי נסבל
שניהם חייבים למות
אלוהים רוצה לצידו רק את הטובים לצערנו
לכן ינאי
אחדשיודע כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:כדי להעצים את הביזיון של ההנהלה ומקבלי ההחלטות - כל הפסד העונה ביורוליג עולה למכבי ב-40 אלף אירו.
מה?
כל ניצחון העונה ביורוליג שווה 40 אלף אירו. נניח שמכבי הייתה מנצחת את שלושת המשחקים האחרונים (ונתעלם לרגע מההפסדים שלפני כן), היו לך 120 אלף אירו - שווה ערך לחיזוק איכותי (אם מתייחסים לתקופת הזמן הספציפית הזאת).
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:שניהם חייבים למות
כמה זה יוצא בסך הכל?
47, בערך. אני צריך לשחד את חברה קדישא כדי שיאפשרו לי להקריא קללה מעל המצבה במקום קדיש
כמה בורקסים זה 47 שקל בבורקס גדרה?
Holiday_Armadillo כתב:''את יודעת למה אני (גור) ופיני מפרשנים פה? כי לא רצו שנקבל החלטות מקצועיות''
''גם אם רמי הדר יציע את התפטרותו, לא בטוח שבמכבי יסכימו''
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:
כמה זה יוצא בסך הכל?
מעולם לא אכלתי שם, לא מת על בורקסים. כלומר, אם יש מולי בורקס, בוודאי שאוכל אותו.
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:''את יודעת למה אני (גור) ופיני מפרשנים פה? כי לא רצו שנקבל החלטות מקצועיות''
וואו!
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:
כמה זה יוצא בסך הכל?
מעולם לא אכלתי שם, לא מת על בורקסים. כלומר, אם יש מולי בורקס, בוודאי שאוכל אותו. אבל הבורקסים שם בטח לא זולים, אני לא אשקיע ואקנה
אחדשיודע כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:''את יודעת למה אני (גור) ופיני מפרשנים פה? כי לא רצו שנקבל החלטות מקצועיות''
וואו!
מה חדש?
my man כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:''את יודעת למה אני (גור) ופיני מפרשנים פה? כי לא רצו שנקבל החלטות מקצועיות''
וואו!
מה חדש?
שגור אומר את זה. לדעתי הוא מעולם לא יצא עליהם...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים