המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:משלם מאות שקלים למי שמוכן ללכת לשיעור אנגלית במקומי מחר ב8 בבוקר
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:משלם מאות שקלים למי שמוכן ללכת לשיעור אנגלית במקומי מחר ב8 בבוקר
לוקח
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:משלם מאות שקלים למי שמוכן ללכת לשיעור אנגלית במקומי מחר ב8 בבוקר
לוקח
נשבע שאני רציני. השיעור הזה זה הדבר הכי גרוע שקרה לי אחרי מחשבה מדינית.
MTA2311 כתב:משלם מאות שקלים למי שמוכן ללכת לשיעור אנגלית במקומי מחר ב8 בבוקר
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:משלם מאות שקלים למי שמוכן ללכת לשיעור אנגלית במקומי מחר ב8 בבוקר
תכלס, אחד החברים שלך משם (בהנחה שרכשת שם חברים למרות שאני מתקשה להאמין) לא יכול להגיד ״כאן״ בקול שונה כשמקריאים בשם שלך?
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:משלם מאות שקלים למי שמוכן ללכת לשיעור אנגלית במקומי מחר ב8 בבוקר
לוקח
גם אני רציני, חשבתי ללכת לבקר את המשפחה ברעננה אניוואיי![]()
זו אנגלית מגעילה כזו של משפטנים, הא?
ואיך הולך לך במחשבה? אל תשכח שיכול לארגן לך סיכומים
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:משלם מאות שקלים למי שמוכן ללכת לשיעור אנגלית במקומי מחר ב8 בבוקר
לוקח
גם אני רציני, חשבתי ללכת לבקר את המשפחה ברעננה אניוואיי![]()
זו אנגלית מגעילה כזו של משפטנים, הא?
ואיך הולך לך במחשבה? אל תשכח שיכול לארגן לך סיכומים
אנגלית מגעילה כן, אבל סך הכל קל מאוד.
ותודה יא אח, אבל כרגע אני לא חושב על סיכומים עד המבחן.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:משלם מאות שקלים למי שמוכן ללכת לשיעור אנגלית במקומי מחר ב8 בבוקר
תכלס, אחד החברים שלך משם (בהנחה שרכשת שם חברים למרות שאני מתקשה להאמין) לא יכול להגיד ״כאן״ בקול שונה כשמקריאים בשם שלך?
MTA2311 כתב:זה מוזר, כי שוקולד לבן זה הדבר הכי טוב שנוצר ויש טרנד מפחיד עכשיו של מוצרים עם שוקולד לבן, אבל גלידה אין.
כנראה זה באמת פחות טוב.
ShiriV כתב:MTA2311 כתב:זה מוזר, כי שוקולד לבן זה הדבר הכי טוב שנוצר ויש טרנד מפחיד עכשיו של מוצרים עם שוקולד לבן, אבל גלידה אין.
כנראה זה באמת פחות טוב.
אולי פשוט אי אפשר לשחזר את הטעם של זה ברמה מספקת
ShiriV כתב:עכשיו נזכרתי שפעם נסטלה הוציאה מהדורת טריפל של שוקולד מריר, חלב ולבן
לא זוכרת את זה בתור שוס גדול..
Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:עכשיו נזכרתי שפעם נסטלה הוציאה מהדורת טריפל של שוקולד מריר, חלב ולבן
לא זוכרת את זה בתור שוס גדול..
זה לא היה
MTA2311 כתב:גם אבקות חלבון בטעם הזה לא מוצלחות. כנראה קשה להנדס את הטעם הזה בצורות אחרות.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:גם אבקות חלבון בטעם הזה לא מוצלחות. כנראה קשה להנדס את הטעם הזה בצורות אחרות.
אולי זאת נקמת היקום שקוראים למשהו שוקולד כשהוא טכנית לא שוקולד
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:גם אבקות חלבון בטעם הזה לא מוצלחות. כנראה קשה להנדס את הטעם הזה בצורות אחרות.
אולי זאת נקמת היקום שקוראים למשהו שוקולד כשהוא טכנית לא שוקולד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים