המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:אין שום הגיון, אבל שום הגיון בלשחרר שחקנים בשלב הזה.
בואו נעזוב רגע את העניין הכלכלי והתדמיתי...
שחרור של שחקן, למעשה אומר שני דברים - נותנים אמון במאמן, שברור שאיננו יכול לעבוד ברמה הזאת
יש היגיון. מועדון כמו מכבי לא יכול לעבור לסדר היום על תצוגה כמו שהם נתנו אתמול, אם הוא רוצה שלא לאבד לגמרי את הכבוד העצמי שלו. השחקנים גם צריכים לדעת ששום דבר לא מובטח להם אם הם ימשיכו להראות כך.
אם אתה מפטר את המאמן אז אתה לא נותן בו שום אמון, וגם אם כן זה כבר לא באמת משנה.
נניח שמפטרים את רמי הדר... מי אמור להחליט על שחרור של שחקנים?
דני? ניקולה? שמעון?
מקאדו 3 כתב:מדהים באמת , אחרי הניצחון באולימפיאקוס הייתי משוכנע שהוא יאמן עד סוף העונה לפחות , איך הכל התהפך זה באמת לא מובן וקצת מוזר ...
מקאדו 3 כתב:מדהים באמת , אחרי הניצחון באולימפיאקוס הייתי משוכנע שהוא יאמן עד סוף העונה לפחות , איך הכל התהפך זה באמת לא מובן וקצת מוזר ...
toja27 כתב:כן רק ששוב פעם זה לקחת את ההחלטה הלא נכונה בסדר העדיפויות. ארז בא ואמר להם " אני לא מאמין בקבוצה הזאת" אז במקום לשאול אותו איפה אתה חושב שיש מקום לשיפור הם פיטרו אותו. הדר הוא קורבן שני לבנייה העקומה. הכי קל להטיל את האשמה על המאמן.
yanay21 כתב:אין טעם לשחרר שחקנים, אף אחד מהם לא אשם בכלום. רמי יותר אשם מהם, למרות שגם הוא לא האשם העיקרי. אבל כמו שנכתב, את מי שאחראי אי אפשר לפטר
אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אין טעם לשחרר שחקנים, אף אחד מהם לא אשם בכלום. רמי יותר אשם מהם, למרות שגם הוא לא האשם העיקרי. אבל כמו שנכתב, את מי שאחראי אי אפשר לפטר
גם מרקיז היינס לא היה אשם שהחתימו אותו. זה לא אומר שלא היו צריכים להחליף אותו.
yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אין טעם לשחרר שחקנים, אף אחד מהם לא אשם בכלום. רמי יותר אשם מהם, למרות שגם הוא לא האשם העיקרי. אבל כמו שנכתב, את מי שאחראי אי אפשר לפטר
(כולי תקווה שירקת על הרצפה שלוש פעמים לפני שכתבת את השם שלו, זה מה שאני תמיד עושה)
זה היה נכון, בהנחה והיה אפשר לעשות שני דברים במקביל: לאתר את האשמים האמיתיים מבין השחקנים בצורת המשחק, אם בכלל יש כאלו, ותוך כדי להביא את המחליפים הנכונים. בהנחה והנהלת מכבי, המטומטמת לאין שיעור, תצליח לבצע את הצעד הראשון, היא לא תצליח לבצע את השני. כלומר, המצב לא ישתפר, אי אפשר להגיד שיש אחד שאפשר להחליף אותו, כי זה מערכתי, באותה מידה זה יכול להיות כל השחקנים.
אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אין טעם לשחרר שחקנים, אף אחד מהם לא אשם בכלום. רמי יותר אשם מהם, למרות שגם הוא לא האשם העיקרי. אבל כמו שנכתב, את מי שאחראי אי אפשר לפטר
(כולי תקווה שירקת על הרצפה שלוש פעמים לפני שכתבת את השם שלו, זה מה שאני תמיד עושה)
זה היה נכון, בהנחה והיה אפשר לעשות שני דברים במקביל: לאתר את האשמים האמיתיים מבין השחקנים בצורת המשחק, אם בכלל יש כאלו, ותוך כדי להביא את המחליפים הנכונים. בהנחה והנהלת מכבי, המטומטמת לאין שיעור, תצליח לבצע את הצעד הראשון, היא לא תצליח לבצע את השני. כלומר, המצב לא ישתפר, אי אפשר להגיד שיש אחד שאפשר להחליף אותו, כי זה מערכתי, באותה מידה זה יכול להיות כל השחקנים.
אוקיי, אני מעדיף שינסו (ויכשלו אם צריך). אני לא יכול להיפגע מזה.
אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אין טעם לשחרר שחקנים, אף אחד מהם לא אשם בכלום. רמי יותר אשם מהם, למרות שגם הוא לא האשם העיקרי. אבל כמו שנכתב, את מי שאחראי אי אפשר לפטר
אוקיי, אני מעדיף שינסו (ויכשלו אם צריך). אני לא יכול להיפגע מזה.
שמואל1 כתב:גלדסטון: מסתמן שרמי הדר לא יפוטר.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:גלדסטון: מסתמן שרמי הדר לא יפוטר.
אין מצב.
שועל כתב:שמואל1 כתב:גלדסטון: מסתמן שרמי הדר לא יפוטר.
מה?
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 32823.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים