שמואל1 כתב:ב ONE מעלים את קטש כמועמד.
מה דעתכם?
קטש מאמן בקבוצה אחרת... הם נראה לי קצת התבלבלו, אם הם חושבים שמאמנים יעזבו את העבודה
הנוכחית שלהם, בשביל לבוא לבית קברות הזה שלהם.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:ב ONE מעלים את קטש כמועמד.
מה דעתכם?
felix_r כתב:זה ברור, שמתוך כל המאמנים הישראלים גרשון ושרף כבר זקנים מדי, ואילו בלאט לא פנוי. כל השאר המאמנים הישראלים מקומם בליגת האלופת של פיב"א. לכן בחרתי בקזלאוסקס
jol9 כתב:yanay21 כתב:שחף1 כתב:אני מזכיר לכם שצביקה לא לקח תואר מאז 1999 נראה לי
בהתחשב במה שהיה לו בידיים, לא כזה מוזר. ובהתחשב בעובדה שהגיעו לפה טבק, גודס, אדלשטיין והדר, צביקה יותר מתאים למשרה מכל הארבעה גם יחד.
my man כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:שחף1 כתב:אני מזכיר לכם שצביקה לא לקח תואר מאז 1999 נראה לי
בהתחשב במה שהיה לו בידיים, לא כזה מוזר. ובהתחשב בעובדה שהגיעו לפה טבק, גודס, אדלשטיין והדר, צביקה יותר מתאים למשרה מכל הארבעה גם יחד.
איך אור אומר...
אתה לא טוב בזה
my man כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:שחף1 כתב:אני מזכיר לכם שצביקה לא לקח תואר מאז 1999 נראה לי
איך אור אומר...
אתה לא טוב בזה
jol9 כתב:זה בשביל אור, בקטנה אחי.
שחף1 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.232897.htmlהיו"ר שמעון מזרחי לוחץ למנות מאמן ישראלי, שמכיר את הליגה ואת השחקנים ויוכל להשתלב במערכת במהירות.
חחחחחחח
אין ספק שההיכרות של מאמן ישראלי זה או אחר עם ווימס וגאודלוק היא ללא ספק עדיפה על מאמנים זרים.
איזה יופי שאת הקבוצה מנהלים אנשים הגיוניים וחכמים![]()
MTA2311 כתב:jol9 כתב:זה בשביל אור, בקטנה אחי.
המראה בחדר כושר מפוצצת בזרע עכשיו בגללך
jol9 כתב:שחף1 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.232897.htmlהיו"ר שמעון מזרחי לוחץ למנות מאמן ישראלי, שמכיר את הליגה ואת השחקנים ויוכל להשתלב במערכת במהירות.
חחחחחחח
אין ספק שההיכרות של מאמן ישראלי זה או אחר עם ווימס וגאודלוק היא ללא ספק עדיפה על מאמנים זרים.
זה נשמע לי כמו הנפצה לגמרי.
מאיפה גלדסטון יודע דבר כזה?
yanay21 כתב:jol9 כתב:שחף1 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.232897.htmlהיו"ר שמעון מזרחי לוחץ למנות מאמן ישראלי, שמכיר את הליגה ואת השחקנים ויוכל להשתלב במערכת במהירות.
חחחחחחח
ההנהלה מסוכסכת, כולם מדליפים לכולם
my man כתב:ת'אמת שאני מתרגש! יהיה מאמן!!!!!!![]()
![]()
![]()
yanay21 כתב:jol9 כתב:שחף1 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.232897.htmlהיו"ר שמעון מזרחי לוחץ למנות מאמן ישראלי, שמכיר את הליגה ואת השחקנים ויוכל להשתלב במערכת במהירות.
חחחחחחח
ההנהלה מסוכסכת, כולם מדליפים לכולם
jol9 כתב:felix_r כתב:זה ברור, שמתוך כל המאמנים הישראלים גרשון ושרף כבר זקנים מדי, ואילו בלאט לא פנוי. כל השאר המאמנים הישראלים מקומם בליגת האלופת של פיב"א. לכן בחרתי בקזלאוסקס
מה דעתך על קורטינאייטיס?
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:זה ברור, שמתוך כל המאמנים הישראלים גרשון ושרף כבר זקנים מדי, ואילו בלאט לא פנוי. כל השאר המאמנים הישראלים מקומם בליגת האלופת של פיב"א. לכן בחרתי בקזלאוסקס
מה דעתך על קורטינאייטיס?
לא מתלהב ממנו יותר מדי. לדעתי, הוא לא הכי יודע לעבוד עם כוכבים. אם אינני טועה, זה הוא שזרק את לאנגפורד מחימקי ואז הוא בא למכבי
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:זה בשביל אור, בקטנה אחי.
המראה בחדר כושר מפוצצת בזרע עכשיו בגללך
לפחות איתו לא יהיו בעיות של משמעת...
אגב, בשני הקמפיינים האחרונים של ליטא זה מה שהוא עשה:
Won the Silver Medal at the EuroBasket 2013
Won the Silver Medal at the EuroBasket 2015
ליטא היא תמיד נבחרת מעולה, אבל היא לא מחזיקה בעומק ובכשרון כמו של סרביה, ספרד, איטליה וצרפת,
ובכל זאת היא מגיעה להישגים נהדרים פעם אחר פעם..
yanay21 כתב:my man כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:שחף1 כתב:אני מזכיר לכם שצביקה לא לקח תואר מאז 1999 נראה לי
איך אור אומר...
אתה לא טוב בזה
למה אתה מצותת לשיחות שלו עם ליאב?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים