18 דצמבר 2016, 00:49
jol9 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מצב גדול מאוד שאני אתבדה ושזה רעיון גרוע מכל הבחינות, אבל מאז שהבנתי שהולכים רק על מאמנים ישראלים (קיץ 2016) אני חרמנית רצח על צביקה
מקווה שהוא יחתום (סורי אור, סורי צביקה)
בקיץ זה היה הגיוני. עכשיו אסור לו להצליח פה.
שלא לדבר על זה שגאודלוק ו-ווימס היו עורפים לו את הראש תוך יומיים בערך
גאודלוק וווימס מול צביקה?
לוקח את צביקה בכל יום.
18 דצמבר 2016, 01:04
18 דצמבר 2016, 01:05
ShiriV כתב:שי האוזמן עכשיו ביציע.
תענוג.
18 דצמבר 2016, 01:07
ShiriV כתב:שי האוזמן עכשיו ביציע.
תענוג.
18 דצמבר 2016, 01:08
MTA2311 כתב:ShiriV כתב:שי האוזמן עכשיו ביציע.
תענוג.
תקציררר
18 דצמבר 2016, 01:12
18 דצמבר 2016, 01:13
ShiriV כתב:MTA2311 כתב:ShiriV כתב:שי האוזמן עכשיו ביציע.
תענוג.
תקציררר
כל מה שאומרים פה בפורום פחות או יותר. פשוט הקול שלנו.
RomanR כתב:שי האוזמן תקף את ההנהלה בעיקרון, אמר שדיוויד פדרמן הוא הבעיה במכבי, שמאפשר לחלמאות הזאת במכבי להמשיך להתרחש. שוויצ'יץ' ואבי אבן צריכים היו ללכת הביתה כבר מזמן. ושצריכים למנות מאמן טוב, אולי אפילו קורטינאיטיס
18 דצמבר 2016, 01:14
Holiday_Armadillo כתב:בושה שיושב בן אדם כמו האוזמן ומדבר ומתערבים בשיח הזה אנשים כמו צנציפר, פרימו ושלמה שרף שהם פשוט תת רמה מבחילה
18 דצמבר 2016, 01:16
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:בושה שיושב בן אדם כמו האוזמן ומדבר ומתערבים בשיח הזה אנשים כמו צנציפר, פרימו ושלמה שרף שהם פשוט תת רמה מבחילה
כשהאוזמן מדבר, מבחינתי אף אחד אחר לא נמצא באולפן באותו רגע. אף אחד לא יכול להרוס לו את ההילה..
הוא כל כך אלוהי בעיני, שאני שוקלת לעבור צד
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:בושה שיושב בן אדם כמו האוזמן ומדבר ומתערבים בשיח הזה אנשים כמו צנציפר, פרימו ושלמה שרף שהם פשוט תת רמה מבחילה
כשהאוזמן מדבר, מבחינתי אף אחד אחר לא נמצא באולפן באותו רגע. אף אחד לא יכול להרוס לו את ההילה..
18 דצמבר 2016, 01:17
LIAV10 כתב:וואי, הוא העיתונאי הכי טוב בענייני כדורסל, אבל אתם מגזימים, מה הקטע להתחרמן ממישהו שפשוט מדבר לעניין? זה שיש מישהו שאומר את מה שאנחנו אומרים בטלויזיה לא הופך את זה לקריטי.
18 דצמבר 2016, 01:20
18 דצמבר 2016, 01:21
Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:בושה שיושב בן אדם כמו האוזמן ומדבר ומתערבים בשיח הזה אנשים כמו צנציפר, פרימו ושלמה שרף שהם פשוט תת רמה מבחילה
''כולה שנתיים רעות'' - פרימו
''צריכים להחזיר את ארז'' - שלמה
''האשם הוא ניקולה'' - צנציפר
סתמו את הפה, חבורה של כלומניקים
למה בכלל טרחתי להעביר לערוץ הדוחה הזה
18 דצמבר 2016, 01:21
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:וואי, הוא העיתונאי הכי טוב בענייני כדורסל, אבל אתם מגזימים, מה הקטע להתחרמן ממישהו שפשוט מדבר לעניין? זה שיש מישהו שאומר את מה שאנחנו אומרים בטלויזיה לא הופך את זה לקריטי.
מאוד קריטי, כי אותנו לא שומעים, אותו כן
בתקשורת שמיעה בקופמנים ופרימואים, זה מאוד קריטי
18 דצמבר 2016, 01:22
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:בושה שיושב בן אדם כמו האוזמן ומדבר ומתערבים בשיח הזה אנשים כמו צנציפר, פרימו ושלמה שרף שהם פשוט תת רמה מבחילה
''כולה שנתיים רעות'' - פרימו
''צריכים להחזיר את ארז'' - שלמה
''האשם הוא ניקולה'' - צנציפר
סתמו את הפה, חבורה של כלומניקים
למה בכלל טרחתי להעביר לערוץ הדוחה הזה
אני חושבת שמה ששלמה אמר על ארז היה בציניות
אבל כן, הם חבורה של חסרי מושג לחלוטין.
כבר הפסקתי מזמן להתרגש מהם
18 דצמבר 2016, 01:22
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:וואי, הוא העיתונאי הכי טוב בענייני כדורסל, אבל אתם מגזימים, מה הקטע להתחרמן ממישהו שפשוט מדבר לעניין? זה שיש מישהו שאומר את מה שאנחנו אומרים בטלויזיה לא הופך את זה לקריטי.
מאוד קריטי, כי אותנו לא שומעים, אותו כן
בתקשורת שמיעה בקופמנים ופרימואים, זה מאוד קריטי