19 דצמבר 2016, 00:23
שחף1 כתב:צריך להעלות סקר נוסף
טרינקיירי חותם לשלוש שנים, בכפוף להארכת חוזה ל-5 שנים של מקל בלי סעיפי יציאה ביחד עם מינוי שלו כקפטן והתווספות שלו ללוגו הקבוצה
קונים?
19 דצמבר 2016, 01:33
roy1000 כתב:שחף1 כתב:צריך להעלות סקר נוסף
טרינקיירי חותם לשלוש שנים, בכפוף להארכת חוזה ל-5 שנים של מקל בלי סעיפי יציאה ביחד עם מינוי שלו כקפטן והתווספות שלו ללוגו הקבוצה
קונים?
זה תלוי. הלוגו זה עם מקל בתנועת הקליעה האייקונית שלו ביד אחת? אם כן, אז אני הולך על זה.
19 דצמבר 2016, 01:57
במועדון ממשיכים לחפש אחר מאמן ראשי חדש ומנסים לסגור עם המועמד המוביל רימאס קורטינאיטיס, אך בהנהלה עדיין קיימים חילוקי דעות בנוגע למאמן המיועד. לאחר המשחק הערב, בהנהלת המועדון קיימו אסיפה שארכה קרוב לשעה, אך לא הגיעו לסיכום בנושא כאשר יש שמעדיפים לראות מאמן ישראלי.
19 דצמבר 2016, 02:05
RomanR כתב:במועדון ממשיכים לחפש אחר מאמן ראשי חדש ומנסים לסגור עם המועמד המוביל רימאס קורטינאיטיס, אך בהנהלה עדיין קיימים חילוקי דעות בנוגע למאמן המיועד. לאחר המשחק הערב, בהנהלת המועדון קיימו אסיפה שארכה קרוב לשעה, אך לא הגיעו לסיכום בנושא כאשר יש שמעדיפים לראות מאמן ישראלי.
אולי שיחליטו? או שימותו? מה שיקרה קודם
במועדון ממשיכים לחפש אחר מאמן ראשי חדש ומנסים לסגור עם המועמד המוביל רימאס קורטינאיטיס, אך בהנהלה עדיין קיימים חילוקי דעות בנוגע למאמן המיועד. לאחר המשחק הערב, בהנהלת המועדון קיימו אסיפה שארכה קרוב לשעה, אך לא הגיעו לסיכום בנושא כאשר יש שמעדיפים לראות מאמן ישראלי. חלק מההנהלה הוותיקה דוחפים את שמו של צביקה שרף.
19 דצמבר 2016, 02:13
19 דצמבר 2016, 02:14
19 דצמבר 2016, 02:15
jol9 כתב:RomanR כתב:במועדון ממשיכים לחפש אחר מאמן ראשי חדש ומנסים לסגור עם המועמד המוביל רימאס קורטינאיטיס, אך בהנהלה עדיין קיימים חילוקי דעות בנוגע למאמן המיועד. לאחר המשחק הערב, בהנהלת המועדון קיימו אסיפה שארכה קרוב לשעה, אך לא הגיעו לסיכום בנושא כאשר יש שמעדיפים לראות מאמן ישראלי.
זה בדיוק העניין... מי מחליט? למה אנשי עסקים מתערבים שוב ושוב ושוב ושוב ושוב במי יהיה המאמן, שזה התפקיד המקצועי הכי חשוב בקבוצה?
זה מה שנכתב. אם זה נכון, אז אני מסכים עם שועל. כל מה שהם מקבלים, מגיע להם.
19 דצמבר 2016, 02:16
jol9 כתב:RomanR כתב:במועדון ממשיכים לחפש אחר מאמן ראשי חדש ומנסים לסגור עם המועמד המוביל רימאס קורטינאיטיס, אך בהנהלה עדיין קיימים חילוקי דעות בנוגע למאמן המיועד. לאחר המשחק הערב, בהנהלת המועדון קיימו אסיפה שארכה קרוב לשעה, אך לא הגיעו לסיכום בנושא כאשר יש שמעדיפים לראות מאמן ישראלי.
זה בדיוק העניין... מי מחליט? למה אנשי עסקים מתערבים שוב ושוב ושוב ושוב ושוב במי יהיה המאמן, שזה התפקיד המקצועי הכי חשוב בקבוצה?
זה מה שנכתב. אם זה נכון, אז אני מסכים עם שועל. כל מה שהם מקבלים, מגיע להם.במועדון ממשיכים לחפש אחר מאמן ראשי חדש ומנסים לסגור עם המועמד המוביל רימאס קורטינאיטיס, אך בהנהלה עדיין קיימים חילוקי דעות בנוגע למאמן המיועד. לאחר המשחק הערב, בהנהלת המועדון קיימו אסיפה שארכה קרוב לשעה, אך לא הגיעו לסיכום בנושא כאשר יש שמעדיפים לראות מאמן ישראלי. חלק מההנהלה הוותיקה דוחפים את שמו של צביקה שרף.
19 דצמבר 2016, 02:34
RomanR כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:במועדון ממשיכים לחפש אחר מאמן ראשי חדש ומנסים לסגור עם המועמד המוביל רימאס קורטינאיטיס, אך בהנהלה עדיין קיימים חילוקי דעות בנוגע למאמן המיועד. לאחר המשחק הערב, בהנהלת המועדון קיימו אסיפה שארכה קרוב לשעה, אך לא הגיעו לסיכום בנושא כאשר יש שמעדיפים לראות מאמן ישראלי.
אין בעיה שהם יקבלו מה שמגיע להם, ואנחנו מה? למה לנו מגיע הסבל הזה? באמת שבא לי לעבור אצלם עם מכבש ולשטח הכל
19 דצמבר 2016, 02:35
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:במועדון ממשיכים לחפש אחר מאמן ראשי חדש ומנסים לסגור עם המועמד המוביל רימאס קורטינאיטיס, אך בהנהלה עדיין קיימים חילוקי דעות בנוגע למאמן המיועד. לאחר המשחק הערב, בהנהלת המועדון קיימו אסיפה שארכה קרוב לשעה, אך לא הגיעו לסיכום בנושא כאשר יש שמעדיפים לראות מאמן ישראלי.
זה מה שנכתב. אם זה נכון, אז אני מסכים עם שועל. כל מה שהם מקבלים, מגיע להם.במועדון ממשיכים לחפש אחר מאמן ראשי חדש ומנסים לסגור עם המועמד המוביל רימאס קורטינאיטיס, אך בהנהלה עדיין קיימים חילוקי דעות בנוגע למאמן המיועד. לאחר המשחק הערב, בהנהלת המועדון קיימו אסיפה שארכה קרוב לשעה, אך לא הגיעו לסיכום בנושא כאשר יש שמעדיפים לראות מאמן ישראלי. חלק מההנהלה הוותיקה דוחפים את שמו של צביקה שרף.
למה שהם לא יתערבו במי יהיה המאמן אם הם מתערבים למאמן תוך כדי משחק?
19 דצמבר 2016, 02:39
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:במועדון ממשיכים לחפש אחר מאמן ראשי חדש ומנסים לסגור עם המועמד המוביל רימאס קורטינאיטיס, אך בהנהלה עדיין קיימים חילוקי דעות בנוגע למאמן המיועד. לאחר המשחק הערב, בהנהלת המועדון קיימו אסיפה שארכה קרוב לשעה, אך לא הגיעו לסיכום בנושא כאשר יש שמעדיפים לראות מאמן ישראלי.
למען ההגינות נאמר שליובין הוא לא בדיוק המאמן...
אבל ברור שמי שיצליח לעלות אותם ליציע, עשה חצי עבודה בהבראת המועדון הזה.
19 דצמבר 2016, 02:42
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:
ורמי הדר גם לא היה המאמן?
19 דצמבר 2016, 02:42
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:
ורמי הדר גם לא היה המאמן?
החוצפה שלהם היא עד כדי לקיחת קרדיט על החלטות טובות של מאמן כמו במקרה של בלאט ופניני נגד אילת...
19 דצמבר 2016, 06:17
19 דצמבר 2016, 06:21
jol9 כתב:roy1000 כתב:שחף1 כתב:צריך להעלות סקר נוסף
קונים?
זה תלוי. הלוגו זה עם מקל בתנועת הקליעה האייקונית שלו ביד אחת? אם כן, אז אני הולך על זה.
אתם חארות...
תראו איזה אימאג'.
19 דצמבר 2016, 09:24
19 דצמבר 2016, 09:40
19 דצמבר 2016, 09:47
19 דצמבר 2016, 09:57
19 דצמבר 2016, 10:02
שחף1 כתב:באגאצקיס? מאיפה מפליצים את השמות האלה
אפשר לקוות שהם יצליחו לעלות על השם הליטאי הנכון בטעות? (קאזלאוסקאס)