המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:כן, אבל מונפיס? רפא צריך לנצח אותו גם אם זה בכפר סבא אופן.
yiffy כתב:יוני, אני חושב שאתה מעט יותר מדי casual לגבי ההפסד הזה.
אין לי ספק שרפא יהיה מפוקס ונחוש הרבה יותר במלבורן, אבל היה משהו מאוד תמוה בהפסד הזה. בכלל, לא זכור לי שרפא "מוצא דרכים להפסיד" בטורנירים קטנים. ההפסדים הלא צפוים שלו בשנה שעברה נבעו לדעתי מאיזשהי תשישות/עייפות, ולהוציא את לונדון בסוף העונה, אני לא חושב שהוא "לא רצה" לזכות בטורנירים שהוא השתתף בהם וללכת עד הסוף. אל הטורנירים הקטנים שלא באמת מעניינים אותו הוא בכלל לא הולך.
בדיוק כמו שנה שעברה, קיבלנו טעימה לגבי הכושר שבו רפא, מארי (שבדרך לזכייה בבריסבן) ורוג'ר יגיעו לאוסטרליה, כאשר נולה הוא עדיין חידה. יהיה מעניין לראות מה הכושר שלו והאם הוא שוב ידרוס את כולם בדרך לעוד GS או שהפעם נקבל שוב את נולה של לפני 2011, אשר ישאיר את הדלת פתוחה בפני האחרים.
yiffy כתב:הוא דווקא כן הראה עליונות על רוג'ר בשלב הראשון של העונה - עד לרולאן גארוס. יחד עם זאת, זו כנראה הייתה פתיחת העונה החלשה ביותר של רוג'ר בקריירה מאז 03'.
לגבי מארי - אני מסכים, וזו עוד סיבה למה כדאי שהם יוגרלו לאותו חצי גמר
misha כתב:http://issuu.com/bugzi/docs/ao_2012_men?mode=window&backgroundColor=%23222222
לשם שינוי נובאק ורוג'ר לא באותו חצי אבל יש אפשרות של קלאסיקו בחצי גמר.
הייתי אומר שההגרלה די מאוזנת, אין מישהו שנדפק יותר מהאחרים מבחינת טופ4.
עוד לפני הסרב הראשון במלבורן, רפאל נדאל פתח סוג של חזית כאשר תקף בחריפות את רוג'ר פדרר על כך שהוא מסרב להתייחס לעומס של הסבב העולמי, בעוד טניסאים אחרים כולל הספרדי, מתלוננים לא אחת על לוח הזמנים הקשה. "כל אחד זכאי לדעה משלו, הוא מעדיף לא לדבר על זה. מבחינתו שהאחרים 'ישרפו' את עצמם ושהוא ייראה ג'נטלמן. הטור הוא בסדר, אבל יש הרבה דברים שהם לא טובים ושצריך לשפר אותם. זה כל מה שאנחנו אומרים. יש מיעוט שלא מדבר ושאולי חושב אחרת. יכול להיות שהם טועים", אמר רפא.
"אולי לפדרר יש גוף מושלם. לי, לדיוקוביץ' ולמארי אין ואנחנו לא נסיים את הקריירה בריאים לחלוטין", המשיך הספרדי. "טניס הוא חלק חשוב מהחיים שלי, אבל אנחנו לא כמו רוג'ר שעבורו המשחק הוא לא מאמץ. בשבילנו כל רגע הוא קרב".
Holiday_Armadillo כתב:למה הוא התכוון ב''אבל אנחנו לא כמו רוג'ר שעבורו המשחק הוא לא מאמץ. בשבילנו כל רגע הוא קרב"?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:למה הוא התכוון ב''אבל אנחנו לא כמו רוג'ר שעבורו המשחק הוא לא מאמץ. בשבילנו כל רגע הוא קרב"?
בגלל סגנון המשחק שלו.. הוא משתדל לשמור על הנקודות קצרות ועולה הרבה לרשת, בניגוד לרוב השחקנים היום שהמשחק שלהם בנוי על טעויות של אחרים ועל נקודות ארוכות. בגלל זה פדרר גם כמעט ולא נפצע.. לראות משחק של פדרר זה מדהים.. רואים את השחקן השני חצי מת אחרי מערכה ואת רוג'ר בקושי מזיע..
jol9 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:למה הוא התכוון ב''אבל אנחנו לא כמו רוג'ר שעבורו המשחק הוא לא מאמץ. בשבילנו כל רגע הוא קרב"?
בגלל סגנון המשחק שלו.. הוא משתדל לשמור על הנקודות קצרות ועולה הרבה לרשת, בניגוד לרוב השחקנים היום שהמשחק שלהם בנוי על טעויות של אחרים ועל נקודות ארוכות. בגלל זה פדרר גם כמעט ולא נפצע.. לראות משחק של פדרר זה מדהים.. רואים את השחקן השני חצי מת אחרי מערכה ואת רוג'ר בקושי מזיע..
זאת קצת היסחפות.
לא הייתי אומר שמה שמנצח לו משחקים זה הכושר. הוא טניסאי מאוד התקפי שיודע לשמור על אחוז
שגיאות נמוך ויש לו יכולת ייחודית לסיים ראליז עם ווינרים.
אבל אם הוא נכמס לתחרות כושר מול רפא או נובאק, אז הוא יפסיד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים