המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:toja27 כתב:דרך אגב רוי , החתימה הנוכחית לא כזאת נוראה אני מרגיש די בנוח איתה..
לא הבנתי את החתימה
לדעתי הוא עושה לך חיים קלים. ציפיתי ממנו להרבה יותר.
בסיום העונה ערכו שיחת סיכום בה הוא היה כן איתי וסיפר לי דברים שעשיתי שהוא לא אהב. זו הייתה שיחה מפרה, והוא הבטיח שיגיד לקבוצות דבר אחד, אבל בפועל שיקר ואמר דברים אחרים לגמרי. כבר שמעתי שהוא אדם דו-פרצופי, אבל עכשיו אני יודע שזה אמיתי. לעולם לא אגיד לו מילה, לעולם".
שועל כתב:בסיום העונה ערכו שיחת סיכום בה הוא היה כן איתי וסיפר לי דברים שעשיתי שהוא לא אהב. זו הייתה שיחה מפרה, והוא הבטיח שיגיד לקבוצות דבר אחד, אבל בפועל שיקר ואמר דברים אחרים לגמרי. כבר שמעתי שהוא אדם דו-פרצופי, אבל עכשיו אני יודע שזה אמיתי. לעולם לא אגיד לו מילה, לעולם".
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:בסיום העונה ערכו שיחת סיכום בה הוא היה כן איתי וסיפר לי דברים שעשיתי שהוא לא אהב. זו הייתה שיחה מפרה, והוא הבטיח שיגיד לקבוצות דבר אחד, אבל בפועל שיקר ואמר דברים אחרים לגמרי. כבר שמעתי שהוא אדם דו-פרצופי, אבל עכשיו אני יודע שזה אמיתי. לעולם לא אגיד לו מילה, לעולם".
התחלה טובה
האמת שראד לגמרי despensible ואף פעם לא צריך לבחור אותו על פני מאמן טוב
roy1000 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:דרך אגב רוי , החתימה הנוכחית לא כזאת נוראה אני מרגיש די בנוח איתה..
לא הבנתי את החתימה
לדעתי הוא עושה לך חיים קלים. ציפיתי ממנו להרבה יותר.
אני רחמן. ההתערבות הייתה לחלוטין מוטה לטובתי.
מקווה שלפחות הוא יבין את המסר מהחתימה.
toja27 כתב:דרך אגב רוי , החתימה הנוכחית לא כזאת נוראה אני מרגיש די בנוח איתה..
אני נקרע פה מצחוק
toja27 כתב:דרך אגב רוי , החתימה הנוכחית לא כזאת נוראה אני מרגיש די בנוח איתה..
אני נקרע פה מצחוק
איתי-שגב כתב:
פה חשדתי.
איתי-שגב כתב:
פה חשדתי.
LIAV10 כתב:toja27 כתב:דרך אגב רוי , החתימה הנוכחית לא כזאת נוראה אני מרגיש די בנוח איתה..
אני נקרע פה מצחוק
אחד המעפנים
roy1000 כתב:
אם תתעמק, תבין שזו הסיבה שהפסדת בהתערבות.
איתי-שגב כתב:
פה חשדתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים