המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:באמת מהלך תמוה. אבל אין לי ציפיות יותר מההנהלה הזאת.
כאילו זה רציני שליובין יהיה המאמן נגד צסק"א ודורשפקה?
roy1000 כתב:toja27 כתב:באמת מהלך תמוה. אבל אין לי ציפיות יותר מההנהלה הזאת.
תשתמש בנוחסה. בהינתן ההסטוריה של ההנהלה, המהלך הזה ממש לא תמוה. דווקא די צפוי. מאוד דומה למהלך של טבק.
toja27 כתב:באמת מהלך תמוה. אבל אין לי ציפיות יותר מההנהלה הזאת.
שועל כתב:אני חושב שגם במכבי הבינו שעונת היורוליג גמורה, הביאו אותו בשביל הליגה.
שמואל1 כתב:toja27 כתב:באמת מהלך תמוה. אבל אין לי ציפיות יותר מההנהלה הזאת.
למה יש לך נוסחה של התסברות מותנית בחתימה?
toja27 כתב:שועל כתב:אני חושב שגם במכבי הבינו שעונת היורוליג גמורה, הביאו אותו בשביל הליגה.
הליגה? חייבים אותו בשביל הליגה? צביקה שרף למשל לא מספיק?
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:אני חושב שגם במכבי הבינו שעונת היורוליג גמורה, הביאו אותו בשביל הליגה.
הליגה? חייבים אותו בשביל הליגה? צביקה שרף למשל לא מספיק?
כנראה שיש צד להשאיר אותו לעונה הבאה אם הוא יצליח, או שאת צביקה יש כאלה שלא מסמפטים שם.
felix_r כתב:באגאטסקיס מאמן מוכשר מאוד, ובהחלט יש מצב שיצליח וישאר לעונות הבאות
שמואל1 כתב:felix_r כתב:באגאטסקיס מאמן מוכשר מאוד, ובהחלט יש מצב שיצליח וישאר לעונות הבאות
מה שבטוח, הוא המאמן הטוב ביותר שהגיע למכבי מאז דיוויד בלאט ובפער גדול על קודמיו.
שמואל1 כתב:felix_r כתב:באגאטסקיס מאמן מוכשר מאוד, ובהחלט יש מצב שיצליח וישאר לעונות הבאות
מה שבטוח, הוא המאמן הטוב ביותר שהגיע למכבי מאז דיוויד בלאט ובפער גדול על קודמיו.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:באגאטסקיס מאמן מוכשר מאוד, ובהחלט יש מצב שיצליח וישאר לעונות הבאות
אפשר לחשוב איזה פייט נתנו לו
toja27 כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:באגאטסקיס מאמן מוכשר מאוד, ובהחלט יש מצב שיצליח וישאר לעונות הבאות
נחכה ונראה איזה מאמן מוכשר הוא. לא ראיתי ממנו הישגים יוצאי דופן. אני ממש לא בטוח שארז נופל ממנו וראינו איך זה נגמר.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:באגאטסקיס מאמן מוכשר מאוד, ובהחלט יש מצב שיצליח וישאר לעונות הבאות
אפשר לחשוב איזה פייט נתנו לו
גודס, אבי אבן, טבק, אדלשטיין, רמי הדר, ליובין.
כל אחד פיגורה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים