על ידי felix_r » 19 דצמבר 2016, 19:40
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:הוא מרשים בניזני כמו שפשוטין מרשים בקאזאן. לא נראה לי שאנשים כאן היו כל כך נלהבים מפשוטין.. והוא מאמן ראשי שהסכים לשמש בתור עוזר, לא רע בתור עוזר מאמן לבלאט.
ממש לא.
קאזאן היא קבוצה עם תקציב הרבה יותר גבוה ומעמד הרבה יותר גבוה מניז'ני בכדורסל הרוסי.
הוא הרשים לא רק בניז'ני. לפני זה הוא אימן את בודיבלניק האוקראינית בעונת היורוליג שלה, וגילה שם את דילייני.
פשוטין אימן כבר בצסקא, ולא הרשים. באגאטסקיס עוד לא קיבל צ'אנס בקבוצה גדולה.
אוניקס של פשוטין לא מרשימה. ניז'ני של באגאטסקיס הייתה המרענן הרשמי של היורוליג
באותה בניז'ני שיחקו רוצ'יסטי , קינסי, פארחובסקי תומפקינס חבוסטוב וכו' והוא הגיע איתם לטופ 16 ומשם היה להם מאזן רע.
פשוטין העונה כבר נמצא בטופ 16 ולפי דעתי עושה עבודה לא רעה בכלל עם הסגל שנמצא בידיו לא נגפורד, פארחובסקי, קולום ןיליאמס וג'ונסון.
מבחינתי ההישג של פשוטין עד כה לא נופל מבגאסטיקיס. ואם אני זוכר נכון(תקן אותי אם אני טועה) העונה ההיא של בודבילניק לא הייתה להיט.
לי נראה פשוט כמו שאמרת לפני ,שהוא תוייג כמאמן התקפה וכיוון שיש לנו סגל התקפי הם חושבים שזאת הדרך הטובה ביותר להוציא משהו מהעונה הזאת.
ןאני גם ממש לא חושב שיש מה להשוות בינו לבין טרינקיירי .
כל השחקנים האלה היו נחשבים לשחקני יורוקאפ עד שבאו לניז'ני של באגאטסקיס. רוצ'סטי שיחק שם ב 300 אלף. תומפקינס ב 180. התקציב של ניז'ני היה בסביבות 4-5 מיליון יורו במקרה הטוב. העונה בניז'ני הייתה העונה הכי טובה של כל השחקנים האלה בקריירה.
אחרי העונה אצל באגאטסקיס רוצ'סטי הלך לחוזה של 900 אלף דולר במכבי ותומפקינס ל 1 מיליון בריאל. גם מה הם עשו מאז? כלום. חבוסטוב תמיד היה נחשב ברוסיה לשחקן ברמה של יוגב אוחיון, והיה ידוע בעיקר בגלל הבדיחות על הבטן המצחיקה שלו. ורק אצל באגאטסקיס הפך לבובה של רכז.
אני שוב אומר לך, שהתקציב של אוניקס הוא פי כמה מזה של ניז'ני, והיא משחקת מכוער. לעומת זאת את ניז'ני של לפני שנתיים כולם ממש אהבו לראות.
דרך אגב, ניז'ני שיחקה אז ביורוליג באותו הבית עם אוניקס. ניז'ני ניצחה את אוניקס פעמים ועלתה על חשבונה לטופ-16. אוניקס נשרה ליורוקאפ
נערך לאחרונה על ידי
felix_r בתאריך 19 דצמבר 2016, 19:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!