offry כתב:במקרה הכי גרוע, אם לא יצליח תמיד יש את אבי אבן, מאמן מוכח עם ניסיון יורוליג
זה מה שמרגיע אותי גם.
סוג של רשת ביטחון.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
offry כתב:במקרה הכי גרוע, אם לא יצליח תמיד יש את אבי אבן, מאמן מוכח עם ניסיון יורוליג
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:RomanR כתב:כמעט בכל מקום כתוב שבאגצקיס זה שם שוויצ'יץ' הביא, כאילו כהכנה לכשלון מהדהד והמשך כתבות ביקורתיות?
עכשיו שמעתי את דיוויד פיק אומר אצל אופירע, שאחרי שחלק כבד בהנהלה לא רצה את שרף, וויצ'יץ' הציע את באגאטסקיס.
פיק גם אומר, שבאגאטסקיס כבר חתום, אבל רק אחרי המשחק בטורקיה יצטרף רשמית למכבי ויחזור עם הקבוצה לתל אביב
יתכן שוויציץ' הוא הקול השפוי?
תראה, אני אף פעם לא קניתי את כל ההאשמות שהפילו על וויצ'יץ' בתקשורת הספורט שלנו, כי אני יודע, שהוא היחיד שאין לו לובי בתקשורת
jol9 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:
אם תתעמק, תבין שזו הסיבה שהפסדת בהתערבות.
אני הפסדתי כי לא לקחתי מספיק בחשבון מה שחקן אנוכי אחד שבמקרה חשוב ברוטציה יכול לעשות לקבוצה שלמה. המצחיק הוא שזה מה חשבתי את זה מלכתחילה אבל בניתי תמונה אופטימית שרמי הדר יצליח "לאלף" אותו.
תזכירו לי מה היתה ההתערבות שלכם?
RomanR כתב:http://www.one.co.il/Article/16-17/2,620,1219,0/283159.html?ref=hp
1. בגאצקיס ירוויח 150k, עד סוף העונה, עם אופציית מועדון לעונה הבאה. וויצ'יץ, מזרחי ופדרמן ייפגשו איתו היום בטורקיה לשמוע את משנתו ואת דרישותיו לשינוי בסגל
2. דיוויד בלאט, היה שותף פעיל במגעים ואפילו המליץ עליו להנהלת מכבי
3. מכבי קיימו שיחת הבהרה עם ראד, שאמר שמבחינה מקצועית בגאצקיס הוא החתמה טובה ואצלו הוא שיחק הכי טוב בקריירה
4. ג'ו אלכסנדר נותח (מתי הוא הספיק להפצע?) לאחר שהפצע בברכו הזדהם, ויעדר מספר שבועות
roy1000 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:
אם תתעמק, תבין שזו הסיבה שהפסדת בהתערבות.
אני הפסדתי כי לא לקחתי מספיק בחשבון מה שחקן אנוכי אחד שבמקרה חשוב ברוטציה יכול לעשות לקבוצה שלמה. המצחיק הוא שזה מה חשבתי את זה מלכתחילה אבל בניתי תמונה אופטימית שרמי הדר יצליח "לאלף" אותו.
תזכירו לי מה היתה ההתערבות שלכם?
הוא טען שרמי הדר יסיים את העונה ומכבי תגיע להצלבה.
שועל כתב:בגאטסקיס יהיה נוכח כעוזר מאמן דרוש במשחק שלנו נגדם, בזמן שהאינטרס הברור שלו זה שמכבי תנצח.
מעניין מה יהיה לו להגיד לליובין אחרי המשחק.
Holiday_Armadillo כתב:מישהו מבין את מה שהוא כתב בהקדמה שלו? ''מכר להנהלה סיפור שדרוש מאמן עם ניסיון יורוליג''?
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו מבין את מה שהוא כתב בהקדמה שלו? ''מכר להנהלה סיפור שדרוש מאמן עם ניסיון יורוליג''?
אלי (סרוסי) סהר @FakeSarusi 18 בדצמ׳
מאמנים ישראליים נפלאים כמו ליובין, שבמאני טיים הוכיח את עצמו, והרשעים רוצים להביא מאמן זר.
לקטוע את היחסים הדיפלומטיים עם קרואטיה!
#סרוסיקאפ
הצהובים מוסיפים: "המינוי היה החלטה של בעלי המניות במכבי. מה שאנשים לא מבינים זה שאין החלטה שנלקחת על ידי מישהו אחד. ההנהלה יושבת ביחד ומחליטה יחד, יכולים להיות חילוקי דעות, אך בעלי המניות הם אלו שמחליטים בסוף. כך זה בשנים האחרונות. גם במקרה הזה ההנהלה בחנה בימים האחרונים את מצב השחקנים ומהן האפשרויות הכי טובות בשוק".
my man כתב:הצהובים מוסיפים: "המינוי היה החלטה של בעלי המניות במכבי. מה שאנשים לא מבינים זה שאין החלטה שנלקחת על ידי מישהו אחד. ההנהלה יושבת ביחד ומחליטה יחד, יכולים להיות חילוקי דעות, אך בעלי המניות הם אלו שמחליטים בסוף. כך זה בשנים האחרונות. גם במקרה הזה ההנהלה בחנה בימים האחרונים את מצב השחקנים ומהן האפשרויות הכי טובות בשוק".
אבל אנחנו כן מבינים! ואנחנו מבינים שזה בדיוק מה שהורס את המועדון!
jay כתב:זה הזמן להתעורר הבית מתפורר
נצא מהחורים ביחד די להסתתר
תרימו את היד תפתחו את הפה
מול כולנו אין סיכוי שהם יחזיקו עוד הרבה
חח סתם
Holiday_Armadillo כתב:מישהו מבין את מה שהוא כתב בהקדמה שלו? ''מכר להנהלה סיפור שדרוש מאמן עם ניסיון יורוליג''?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים