10 ינואר 2012, 21:19
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:יש אמת גם בדבריו של קובי וגם במה שכותב אבי.
אני רוצה להוסיף, שבניית הקבוצה תלויה גם בדמות המאמן ובשיטת המשחק שלו.
לדוגמא, דיוויד בלאט דוגל בלחץ תמידי בהגנה, מה שמצריך סגל רחב יותר, כי השחקנים מתעייפים מהר.
דווקא אני חושבת שאם תשאל את דיוויד מה הוא מעדיף,הרבה אימונים או סגל רחב הוא יילך על אימונים..
הוא בעצמו אמר אחרי אחד המשחקים שהוא אף פעם לא היה מאמן של משחקים אלא מאמן של אימונים והוא צריך הרבה מהם..ראינו שכשהגיעו המשחקים החשובים אז הוא הלך על רוטציה קצרה..
לא בדיוק הבנתי את הקשר. לא דיברו פה על אימונים או משחקים. בידברו על סגל ארוך או קצר.
10 ינואר 2012, 21:20
Ido_Maccabi כתב:עוד קצת מידע, הפיינל פור של האדריאטית סופית בארץ, ב 28.4 ו 30.4. האדריאטית לא מפרסמת את זה כי מכבי לא עלו רשמית.
10 ינואר 2012, 21:25
rc4991 כתב:Ido_Maccabi כתב:עוד קצת מידע, הפיינל פור של האדריאטית סופית בארץ, ב 28.4 ו 30.4. האדריאטית לא מפרסמת את זה כי מכבי לא עלו רשמית.
מאיפה המידע?
אגב זה נראה לי קרוב מאוד לפיינל פור של היורוליג שבדרך כלל נערך בתחילת מאי
10 ינואר 2012, 21:26
rc4991 כתב:Ido_Maccabi כתב:עוד קצת מידע, הפיינל פור של האדריאטית סופית בארץ, ב 28.4 ו 30.4. האדריאטית לא מפרסמת את זה כי מכבי לא עלו רשמית.
מאיפה המידע?
10 ינואר 2012, 21:33
מאיפה המידע?
10 ינואר 2012, 21:46
felix_r כתב:rc4991 כתב:Ido_Maccabi כתב:עוד קצת מידע, הפיינל פור של האדריאטית סופית בארץ, ב 28.4 ו 30.4. האדריאטית לא מפרסמת את זה כי מכבי לא עלו רשמית.
מאיפה המידע?
השנה הפיינל-פור של היורוליג יערך ב 11-13 במאי.
10 ינואר 2012, 21:49
JasonWilliams12 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:Ido_Maccabi כתב:עוד קצת מידע, הפיינל פור של האדריאטית סופית בארץ, ב 28.4 ו 30.4. האדריאטית לא מפרסמת את זה כי מכבי לא עלו רשמית.
מאיפה המידע?
מתי יום הזיכרון??
10 ינואר 2012, 22:00
Holiday_Armadillo כתב:JasonWilliams12 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:Ido_Maccabi כתב:עוד קצת מידע, הפיינל פור של האדריאטית סופית בארץ, ב 28.4 ו 30.4. האדריאטית לא מפרסמת את זה כי מכבי לא עלו רשמית.
מאיפה המידע?
מתי יום הזיכרון??
יום הזיכרון לשואה ולגבורה ב-19 באפריל,ערב יום הזיכרון ב-25 ויום הזיכרון\יום העצמאות ב-26..
10 ינואר 2012, 22:21
11 ינואר 2012, 05:49
11 ינואר 2012, 07:26
קובי כתב:כמובן שאני מתנגד באופן נחרץ לגזירות ליגת קופל וחושב שצריך לפעול כנגד זה בכל דרך אפשרית, גם אם ב"ייבוש" הליגה למשך שנה-שנתיים. לתת לליגה עובדה שהמשחק המרכזי בה יהיה ירושלים נגד בני השרון. נראה אם בראשון לציון יתמלאו היציעים, אם מכבי לא תגיע לשחק שם. אולי רק אז, מכבי תוכל להחזיר את הכבוד הראוי לה. כבוד שהחל להירמס אי שם בחוק בריסקר ושיאו נרשם בביטול הפלייאופים לטובת הכרעת הליגה ב-2 ערבי הפיינל פור.
יחד עם כל זאת, אני לא חושב שמכבי צריכה להיבנות רוחבית כ"כ כפי שקרה השנה, מאחר ותקציבה של מכבי איננו מהגדולים באירופה ובעיניי דיי ב-4 זרים בלבד, שאליהם יחברו ששת הישראלים האיכותיים בשוק השחקנים השיראלי (מלבד כספי) בדמותם של לאנדסברג, הלפרין, אוחיון, פניני, בלו ואליהו, כאשר השחקן ה-11 יכול להיות סנטר כחול לבן, לדוגמא רות'בארט (בעיניי מיותר להחזיק זר שלישי זר בעמדת הסנטר, כשיש את סופו והנדריקס) ואם תרצו - הזר החמישי והשחקן ה-11 או ה-12 שיהיה בתחלופה עם 4 הזרים בליגה יהיה מצ'באן.
דיי ל-7 זרים ורכבת השחקנים הבלתי נגמרת. מיותר לחלוטין. 4, או 5 עם מצ'באן לכל היותר.
הרכב שכזה, יביא למיצוי מקסימלי מתקציב השחקנים ויוכל לרכז את החלק הארי בתקציב השחקנים לטובת ארבעת הזרים המובילים (בחשיבות הסדר הזה): רכז זר, סופו, סמול פורוור והנדריקס.
וככלל אצבע מובהק - לא ל-3 מסגרות.
11 ינואר 2012, 11:27
11 ינואר 2012, 13:35
felix_r כתב:rc4991 כתב:Ido_Maccabi כתב:עוד קצת מידע, הפיינל פור של האדריאטית סופית בארץ, ב 28.4 ו 30.4. האדריאטית לא מפרסמת את זה כי מכבי לא עלו רשמית.
מאיפה המידע?
11 ינואר 2012, 17:43
LIAV10 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:Ido_Maccabi כתב:עוד קצת מידע, הפיינל פור של האדריאטית סופית בארץ, ב 28.4 ו 30.4. האדריאטית לא מפרסמת את זה כי מכבי לא עלו רשמית.
מאיפה המידע?
מתנה ליומולדת???
11 ינואר 2012, 22:13
11 ינואר 2012, 23:10
צהוב בנשמה כתב:לדעתתי זה לא רעיון טוב להחתיים את לנגפורד לעוד שנתיים אני הכתוב למה לדעתי זה לא רעיון טוב.
1.לדעתי לנגפורד לא שחקן קבוצתי הוא חושב קודם על קליעה ורק אחרכך על מסירה כברירת מחדל כלומר ששומרים עליו טוב או שהוא ניתקע בקלעיה.
2.הכדורסל של מכבבי מתבססת על משחק קבוצתי.
3.שמתי לב שלנגפורד היה פצוע או שמכבי משחקת בלי לנגפורד המשחק שלה יותר משוחרר.
12 ינואר 2012, 11:42
צהוב בנשמה כתב:לדעתתי זה לא רעיון טוב להחתיים את לנגפורד לעוד שנתיים אני הכתוב למה לדעתי זה לא רעיון טוב.
1.לדעתי לנגפורד לא שחקן קבוצתי הוא חושב קודם על קליעה ורק אחרכך על מסירה כברירת מחדל כלומר ששומרים עליו טוב או שהוא ניתקע בקלעיה.
2.הכדורסל של מכבבי מתבססת על משחק קבוצתי.
3.שמתי לב שלנגפורד היה פצוע או שמכבי משחקת בלי לנגפורד המשחק שלה יותר משוחרר.
12 ינואר 2012, 15:16
12 ינואר 2012, 16:30
felix_r כתב:אישית, אני בעד לאנגפורד. אני אפילו חושב שהוא יכול להפוך לרכז לא רע בכלל אם בלאט יעבוד איתו, כי יש לו ראית משחק והבנת משחק טובות (יותר טובות מאלו של מאלט). הדבר היחיד שמדאיג אותי, זה הבריאות של לאנגפורד. יש חשש שמכבי תהיה תקועה בחוזה ארוך עם שחקן פצוע.
12 ינואר 2012, 18:30