פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

10 ינואר 2012, 07:30

יותם נמצא בתקופה פחות טובה עכשיו (כמו כל שחקן..) וזה בא לידי ביטוי בסטט' שלו ושל הקבוצה שלו בכלל , לגבי מי חשוב יותר לקבוצה הוא או בוורלי , אני חושב שעם בוורלי בתקופה לא טובה והלפרין בתקופה טובה הם יעשו את אותם תוצאות כמו במצב ההפוך כלומר שניהם חשובים וזו לא קבוצה שבנוייה על יכולת של שחקן אחד...

10 ינואר 2012, 19:46

yzafrir כתב:יותם נמצא בתקופה פחות טובה עכשיו (כמו כל שחקן..) וזה בא לידי ביטוי בסטט' שלו ושל הקבוצה שלו בכלל , לגבי מי חשוב יותר לקבוצה הוא או בוורלי , אני חושב שעם בוורלי בתקופה לא טובה והלפרין בתקופה טובה הם יעשו את אותם תוצאות כמו במצב ההפוך כלומר שניהם חשובים וזו לא קבוצה שבנוייה על יכולת של שחקן אחד...

היו לבוורלי כבר משחקים רעים מאוד, אבל הקבוצה בכל זאת ניצחה באותם המשחקים. הלפרין מאזן את הקבוצה הזאת. בלעדיו בוורלי פשוט משתולל ללא רסן.
גם בשנה שעברה, דווקא כאשר צביקה שרף התחיל להסתמך יותר על בוורלי (בשליש האחרון של העונה), התוצאות של ספארטק ירדו מאוד. לדעתי, צביקה שילם על זה באיבוד מקום עבודה.

10 ינואר 2012, 19:49

felix_r כתב:
yzafrir כתב:יותם נמצא בתקופה פחות טובה עכשיו (כמו כל שחקן..) וזה בא לידי ביטוי בסטט' שלו ושל הקבוצה שלו בכלל , לגבי מי חשוב יותר לקבוצה הוא או בוורלי , אני חושב שעם בוורלי בתקופה לא טובה והלפרין בתקופה טובה הם יעשו את אותם תוצאות כמו במצב ההפוך כלומר שניהם חשובים וזו לא קבוצה שבנוייה על יכולת של שחקן אחד...

היו לבוורלי כבר משחקים רעים מאוד, אבל הקבוצה בכל זאת ניצחה באותם המשחקים. הלפרין מאזן את הקבוצה הזאת. בלעדיו בוורלי פשוט משתולל ללא רסן.
גם בשנה שעברה, דווקא כאשר צביקה שרף התחיל להסתמך יותר על בוורלי (בשליש האחרון של העונה), התוצאות של ספארטק ירדו מאוד. לדעתי, צביקה שילם על זה באיבוד מקום עבודה.

במובן מסוים גם ההסתמכות של שרף על הלפרין בזמנו גרמו לו לאבד את העבודה....

10 ינואר 2012, 19:50

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

במובן מסוים גם ההסתמכות של שרף על הלפרין בזמנו גרמו לו לאבד את העבודה....

חחח... נכון :taunt

11 ינואר 2012, 05:56

מסקנה : אסור להסתמך על הלפרין....או אולי לצביקה אסור להסתמך על הלפרין...

11 ינואר 2012, 09:39

yzafrir כתב:מסקנה : אסור להסתמך על הלפרין....או אולי לצביקה אסור להסתמך על הלפרין...

לפי המקורות ברוסיה, הלפרין כבר יותר משבוע סובל משפעת עם חום גבוה. הוא בעצמו התנדב לשחק, למרות שהציעו לו לנוח

11 ינואר 2012, 11:11

אני לא מאמין שיאשרו לשחקן עם חום גבוהה לשחק .
זה אולי מסביר את המשחק האחרון אבל לא את המשחקים לפני....להלפרין תמיד יש תקופות פחות טובות במהלך העונה (כמו לכמעט כל שחקן ) וכנראה שזה בדיוק התקופה הזאת עכשיו , יחד עם מחלה שעבר כנראה שזה משפיע על היכולת שלו...

11 ינואר 2012, 12:50

yzafrir כתב:אני לא מאמין שיאשרו לשחקן עם חום גבוהה לשחק .
זה אולי מסביר את המשחק האחרון אבל לא את המשחקים לפני....להלפרין תמיד יש תקופות פחות טובות במהלך העונה (כמו לכמעט כל שחקן ) וכנראה שזה בדיוק התקופה הזאת עכשיו , יחד עם מחלה שעבר כנראה שזה משפיע על היכולת שלו...

לא מאמין? כאילו זה הפעם הראשונה מעולם?
זה קורה הרבה. לפעמים אפילו השחקן עם חום נותן משחק גדול

11 ינואר 2012, 13:30

תגיד את זה לג'ורדן :laugh2
ב-1997 הוא עלה לשחק עם 40 מעלות חום במשחק החמישי נגד יוטה וקלע 38 נקודות :worship

11 ינואר 2012, 13:55

Holiday_Armadillo כתב:

תגיד את זה לג'ורדן :laugh2
ב-1997 הוא עלה לשחק עם 40 מעלות חום במשחק החמישי נגד יוטה וקלע 38 נקודות :worship

למה ללכת עד לNBA?
http://www.youtube.com/watch?v=jTntc9J0tuw :D

11 ינואר 2012, 17:06

ג'ואי דורסי עבר לאולימפיאקוס.

12 ינואר 2012, 19:20

שיט! פיספסתי סיומת מדהימה במשחק בין ז'לגיריס לחימקי. לקראת הסוף היתי בטוח שז'לגיריס כבר הפסידה, ועברתי לראות את מכבי...

דאנק הנצחון של ווימס!

12 ינואר 2012, 22:21

מהלך יפה אבל ההגנה של חימקי על הפנים.

12 ינואר 2012, 22:44

זה היה משחק במסגרת ה-VTB??
לא היה עדיף למכבי להצטרף לליגה הזו??
גם יריבות ברמה גבוהה יותר וגם פחות משחקים מהאדריאטית.
ז'לגיריס קיבלה משחק הכנה טוב מאוד לקראת יום חמישי, איזה משחק הכנה אנחנו נקבל לקראתם?? ציבונה? אשדוד?? :throwup2

13 ינואר 2012, 00:02

חנו'ש כתב:זה היה משחק במסגרת ה-VTB??
לא היה עדיף למכבי להצטרף לליגה הזו??
גם יריבות ברמה גבוהה יותר וגם פחות משחקים מהאדריאטית.
ז'לגיריס קיבלה משחק הכנה טוב מאוד לקראת יום חמישי, איזה משחק הכנה אנחנו נקבל לקראתם?? ציבונה? אשדוד?? :throwup2

דווקא רצו שם את מכבי

13 ינואר 2012, 03:24

אני לא חושב שבמכבי רצו ליגה כל כך כבידה שהיתה מוסיפה עומס אמיתי , האדראיטית ברוב המשחקים זה טיול שלא ממש משפיע על העומס למעט הטיסות .

13 ינואר 2012, 03:28

גם הטיסות לרוסיה והסביבה יותר ארוכות ...

13 ינואר 2012, 07:47

סוני ווימס חתיכת שחקן. ההגנה של קאזאן ממש לא בדיחה והוא חתך אותה כמו חמאה בדרך לדאנק. אם יש סיכוי שהבחור הזה נשאר באירופה מכבי צריכה ללכת עליו בכל הכוח.

13 ינואר 2012, 12:08

שחף כתב:סוני ווימס חתיכת שחקן. ההגנה של קאזאן ממש לא בדיחה והוא חתך אותה כמו חמאה בדרך לדאנק. אם יש סיכוי שהבחור הזה נשאר באירופה מכבי צריכה ללכת עליו בכל הכוח.

זה חימקי, לא קאזאן

13 ינואר 2012, 20:17

מכה למלאגה: פרילנד נפצע ויחמיץ מספר משחקים בטופ-16
נושא נעול