Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:arel123 כתב:MaccabiTA כתב:פיני מתלונן על שריקה על כניסה מוקדמת לצבע שהיא מיותרת.. קצת מוזר בהתחשב בעובדה ששריקה כזאת עשתה לו חצי קריירה
תזכיר
![]()
![]()
![]()
![]()
הוא ילד, מה אתה מתפלא
לא באמת
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:arel123 כתב:MaccabiTA כתב:פיני מתלונן על שריקה על כניסה מוקדמת לצבע שהיא מיותרת.. קצת מוזר בהתחשב בעובדה ששריקה כזאת עשתה לו חצי קריירה
תזכיר
![]()
![]()
![]()
![]()
הוא ילד, מה אתה מתפלא
my man כתב:MaccabiTA כתב:arel123 כתב:MaccabiTA כתב:פיני מתלונן על שריקה על כניסה מוקדמת לצבע שהיא מיותרת.. קצת מוזר בהתחשב בעובדה ששריקה כזאת עשתה לו חצי קריירה
תזכיר
הכניסה של טאנוקה בירד בנס ז׳לגיריס שסידרה לנו כדור מהצד ועצרה את השעון לפני המסירה של גור לשארפ
בסוף לא נתנו לנו מהצד..
תזכיר
![]()
![]()
![]()
![]()
הוא ילד, מה אתה מתפלא
MaccabiTA כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:arel123 כתב:MaccabiTA כתב:פיני מתלונן על שריקה על כניסה מוקדמת לצבע שהיא מיותרת.. קצת מוזר בהתחשב בעובדה ששריקה כזאת עשתה לו חצי קריירה
תזכיר
הכניסה של טאנוקה בירד בנס ז׳לגיריס שסידרה לנו כדור מהצד ועצרה את השעון לפני המסירה של גור לשארפ
בסוף לא נתנו לנו מהצד..
טכנית הכדור היה מתחת לסל אבל הבנת את הכוונה
אני מרגיש שסימנת אותי היום אורי, זה בגלל עמונה?
MTA2311 כתב:Asf כתב:זה יהיה כל כך כואב כשנבעט בדלי הפעם.
כאילו שיש לך רגשות בכלל
arel123 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:arel123 כתב:MaccabiTA כתב:פיני מתלונן על שריקה על כניסה מוקדמת לצבע שהיא מיותרת.. קצת מוזר בהתחשב בעובדה ששריקה כזאת עשתה לו חצי קריירה
תזכיר
![]()
![]()
![]()
![]()
הוא ילד, מה אתה מתפלא
עוד שבוע 16 !
my man כתב:MaccabiTA כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:arel123 כתב:תזכיר
בסוף לא נתנו לנו מהצד..
טכנית הכדור היה מתחת לסל אבל הבנת את הכוונה
אני מרגיש שסימנת אותי היום אורי, זה בגלל עמונה?
כמו שאני אומר לתלמידים שלי- אני מצפה להכי הרבה ממי שאני הכי אוהב .
Holiday_Armadillo כתב:arel123 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:arel123 כתב:תזכיר
![]()
![]()
![]()
![]()
הוא ילד, מה אתה מתפלא
עוד שבוע 16 !
אין לי אפילו מה להגיד לזה, רק לקוות בשקט שתמות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים