פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
22 דצמבר 2016, 01:39
Holiday_Armadillo כתב:אני רואה
אני לא
22 דצמבר 2016, 01:46
יכולים לסובב את זה איך שרוצים.
יש פה חבורה שהתקבצה לה שהיא הכי חסרת שכל שנתקלתי ,ממש בחורים טיפשים טחד אחד.
לא משנה איזה מאמן יביאו ואיזה שיטה ישחקו ,מה שהולך פה ה דברים בסיסים של כדורסל ,האיבודים שלנו זה הדברים הכי עלובים שיש.
זה פשוט חוסר שכל במיטבו,זו חבורה שאין לה טיפת הבנת משחק ,טיפת חוכמה ,90 אחוז מהשחקנים הם אהבלים מבחינת כדורסל.
ככה שמבחינתי שאני לא מפספס משחק ולא משנה מה ,אני מתחיל להפנים ולהבין שנגמרה העונה ולא בגלל המאזן ולא בגלל הרמה ,אלא שהדברים אצלנו לא יכולים להשתנות,מאמן לא יכול ללמד שכל או חוכמה ,השיטה פה לא משנה ולא המאמן ,אלא השחקנים הקיימים שהם ברמה נמוכה ,מבחינתי זה פשוט לחכות ממשחק למשחק ולצפות לאותו דבר כי זה מה שיש להם זה הבנת המשחק שלהם .
שחקנים ואוהדים חושבים שמסירה זה פשוט ,לא מבינים שלמסור גם תמסירה הכי פשוטה זו אומנות ,זה איפה יפול על הרצפה איך יגיע לשחקן לפעמים מסירה טיפה לא טובה הורסת מהלך שלם זריקה פנויה נהפכת לסגורה.
ככה שאין במכבי אחד שיודע לנהלנכון למסור נכון,לפחות איזה 12 מסירות שאם רק היו עוברות היו שם שחקנים לקרש סל ופשוט נתקעו בידים של שומרים ולא בגלל הגנה בגלל מסירות עובות ומטומטמות .
ככה שאין לי מילים זו חבורה שאלוהים צריך לעזור לה ולא נראה לי שמאמן יכול לשנות.
צריך פה בתור התחלה להעיף את ווימס שאני מתחילת העונה אומר שהבחור לא בכיוון.
צריך פה מנהל משחק שגם יודע לקלוע רכז,וסנטר קפיצי בלי זה אולי נשתחל להצלבה אבל מה נעשה אם זה זה לא העיקר מבחינתי.
22 דצמבר 2016, 01:53
מזה משנה ,נכן ווימס צריך להפסיק לזין בשכל.
בנוסף ווימס צריך להפסיק לרכז וצריך להפסיק לנהל התקפות ולכדרר.
נו ובלי זה מה נשאר מווימס ?,אתם לא רואים שהוא לא מסוגל לכדרר אפילו פעם אחת זה לא שהוא קלעי ויביאו רכז ויפנו זריקות לווימס ,ווימס בלי כדור בלי יכולת לייצר לעצמו מה שווה?,אתם לא מבינים שאתם מנסים בכח להביא את ווימס של לפני 3 שנים וזה כבר לא זה הבחור לא בכיוון,הכדורים בורחים לו ,שחקנים מתנפלים עליו ברגע שהוא מכדרר וחוטפים לו ,הוא חודר ומעיף כדורים,הוא לא מסוגל לייצר יתרון על השומר או להגיע לחדירה נוחה,אין לו שום דבר להישען עליו שהוא יכול לספק לנו,הוא לא יכול להביא כלום ,זה שמידי פעם הוא קולע אז מה אם לא זה במליון ומשו אז מה כן.
תפנימו תבינו ווימס הזה כבר לא צריך להיות כאן,כל השואו מסביב זה סטאר ,מבחינת כדורסל לא נשאר הרבה ,אני הכי קשה לי להגיד את זה ולהשלים אם זה אבל אני הבנתי את זה כבר לפני 3 חודשים .
אני רציתי כמוכם וציפיתי לווימס שהיה פעם.
22 דצמבר 2016, 03:12
בסך הכל היה משחק לא רע, היו כמה רגעים לא כים בכלל אבל כמעט כולם היו ברבע הראשון
היה כיף אחרי המשחק, איטודיס מאוד מעניין, היינס נחמד וגם ג'קסון אחד האחים
22 דצמבר 2016, 03:24
עד שראיתי משחק שלם , להפסיד בצורה כזו זה מתסכל .
מכבי כבר הייתה עם המשחק ביד , אבל מופע אימים של ווימס בדקות האחרונות פשוט חיסל כל סיכוי לניצחון .
אני מבין את הגישה של ליובין , זו גם הייתה החשיבה שלי אבל בסופו של דבר היא הייתה שגויה .
חבל , זה כבר היה למכבי בידיים.
22 דצמבר 2016, 03:31
תארו לעצמכם שמכבי היו מנצחים את כל ההפסדים האידיוטים (צסקא, כוכב, באמברג, פאו ואפס).
22 דצמבר 2016, 06:29
יוסי22 כתב:עד שראיתי משחק שלם , להפסיד בצורה כזו זה מתסכל .
מכבי כבר הייתה עם המשחק ביד , אבל מופע אימים של ווימס בדקות האחרונות פשוט חיסל כל סיכוי לניצחון .
אני מבין את הגישה של ליובין , זו גם הייתה החשיבה שלי אבל בסופו של דבר היא הייתה שגויה .
אתה זוכר שהתערבנו על ההצלבה, הכון?
22 דצמבר 2016, 10:32
יוסי22 כתב:עד שראיתי משחק שלם , להפסיד בצורה כזו זה מתסכל .
איך אתה מבין שמאמן נותן לשחקן שלו להפסיד את המשחק? למה ווימס במשחק כזה חושך , רואה דקות? למה לא יוגב שלא היה רע? למה לתת לשחקן הזה שוב ושוב לנהל התקפות שכבר כמה וכמה משחקים רואים שזה רק גורם נזק לקבוצה?
22 דצמבר 2016, 10:51
הבדיחה הזו של ווימס בעמדה 1 מיצתה את עצמה ממזמן...
22 דצמבר 2016, 12:46
קובי כתב:הבדיחה הזו של ווימס מיצתה את עצמה ממזמן...
22 דצמבר 2016, 13:15
2 מהלכים למכבי תל אביב בTOP10 השבועי של היורוליג, מקום 6 ו - 1
https://www.youtube.com/watch?v=mWQ1QXw5Zs8
22 דצמבר 2016, 14:15
בסוף גם להאוזמן יימאס מלסקר אותנו , כמו שימאס לאנשים להגיע לבית הקברות הזה שנקרא מכבי.
אני לא מצליח להבין מדוע המאמן של מכבי לא מבין את מה ש 11000 צועקים לו , "תוציא כבר את ווימס ותכניס את יוגב!!" , כל בר דעת אתמול מקשיש ועד תינוק מפרשן ועד לא יודע מה , רואים שווימס רע , מאבד,מחטיא,לא שומר, מחליק , ורק המאמן ה new age שלנו , זורם עם האנרגיות של המשחק , למה מגיע לנו כל העונש הזה?
ודי כבר עם סילי בעמדת הגארד , חלאס כבר עם זה , הבחור לא רכז ולא יהיה בחיים רכז!!!
משגע אותי ערמת האפסים שעוברים קורס מאמנים , אבל לא מסוגלים לעמוד מול כוכב כזה או אחר או לדעת מי טוב ומי לא , משגע אותי.
22 דצמבר 2016, 14:15
קובי כתב:הבדיחה הזו של ווימס בעמדה 1 מיצתה את עצמה ממזמן...
כנראה שלא מיצתה אצל ליובין , הוא מפחד ממנו כמו שהדר פחד ממנו.
22 דצמבר 2016, 14:19
ankram כתב:קובי כתב:הבדיחה הזו של ווימס בעמדה 1 מיצתה את עצמה ממזמן...
כנראה שלא מיצתה אצל ליובין , הוא מפחד ממנו כמו שהדר פחד ממנו.
עזוב את ליובין. הוא לא מפחד מווימס. ניסה ללכת איתו כי חשב שהוא ינצח לו את המשחק בסוף. לא הלך.
תן לליובין קרדיט על זה שהוא הלך לכיוון של משחק מהיר (להבדיל ממשחק החפירות של הדר). בסופו של דבר הפאסיות של ווימס הפסידה את המשחק, אבל קשה לי להאשים את ליובין בזה.