איתי-שגב כתב:אני היחיד שמעדיף שהוא ישאר עונה הבאה, כי שחקן כזה ליד קבוצה שבנויה בצורה הגיונית יכול לפרוח ?.
מה שהיה אתמול לא קשור לקבוצה שהייתה סביבו, זה היה all him
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:אני היחיד שמעדיף שהוא ישאר עונה הבאה, כי שחקן כזה ליד קבוצה שבנויה בצורה הגיונית יכול לפרוח ?.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני היחיד שמעדיף שהוא ישאר עונה הבאה, כי שחקן כזה ליד קבוצה שבנויה בצורה הגיונית יכול לפרוח ?.
מה שהיה אתמול לא קשור לקבוצה שהייתה סביבו, זה היה all him
איתי-שגב כתב:נכון, אבל אולי הוא כל כך מתוסכל כי הוא רואה שאין לו עם מי לעבוד ? והוא צודק, לגמרי צודק. סט היכולות שלו זה לדעתי מה שאנחנו צריכים מ3 פותח שלנו, בהנחה ואנדרו נשאר ויבוא רכז טוב.
הוא נראה ונשמע כמו אחד שאכפת לו יותר מהקבוצה מאשר עצמו, אני קונה את זה.
איתי-שגב כתב:נכון, אבל אולי הוא כל כך מתוסכל כי הוא רואה שאין לו עם מי לעבוד ? והוא צודק, לגמרי צודק. סט היכולות שלו זה לדעתי מה שאנחנו צריכים מ3 פותח שלנו, בהנחה ואנדרו נשאר ויבוא רכז טוב.
הוא נראה ונשמע כמו אחד שאכפת לו יותר מהקבוצה מאשר עצמו, אני קונה את זה.
איתי-שגב כתב:נכון שזו התפרקות, אבל יש לו את הסיבות שלו. מזכיר לי קצת את הסיפור של קאסינס בסקרמנטו.. הרי ברור שהוא לא בן אדם רע. הוא בן אדם טוב. פשוט כשאתה שם אותו במערכת כל כך מחורבנת, אפילו אורי היה יכול להתעצבן ולהתפרק. בטח כשסוני הגיע למשחק שהוא בא לנקום, וכשלא הלך לו בהתחלה, הוא איבד את זה. הוא רוצה לנצח, ובכסף שלו, אי אפשר להביא לדעתי שילוב של יכולות טובות (שאפשר לשלוט עליהן ולגרום לו לא להגרר, הוא לא לברון, רגע..) ושל פוטנציאל להיות מנהיג גדול. הבעיה היא לא בו ובשום שחקן אחר, אי אפשר להצליח לא במערכת כזו ולא בקבוצה כזו.
שועל כתב:תבדוק את המספרים שלו בליגה ואת המספרים שלו בחמשת משחקי היורוליג האחרונים.
אתה יכול להביא שחקנים הרבה יותר טובים בהרבה פחות כסף.
איתי-שגב כתב:שועל כתב:תבדוק את המספרים שלו בליגה ואת המספרים שלו בחמשת משחקי היורוליג האחרונים.
אני שופט אותו על פי כל העונה שעברה בנתיים, לא על פי תקופות.
איתי-שגב כתב:שועל כתב:תבדוק את המספרים שלו בליגה ואת המספרים שלו בחמשת משחקי היורוליג האחרונים.
שועל כתב:איתי-שגב כתב:שועל כתב:תבדוק את המספרים שלו בליגה ואת המספרים שלו בחמשת משחקי היורוליג האחרונים.
אז אתה טועה. לא שופטים שחקן על פי סטטיסטיקות וודאי לא בצורה כזו.
הוא כל כך רע בליגה ובהרבה משחקי יורוליג, וסט התכונות שהוא מציג כל כך לא מרשים, שזה נותן לנו ברירה אלא להניח שהמשחקים שבהם הוא היה טוב זה היה הבלחה נחמדה (ובאף משחק הוא לא היה מדהים צריך לומר).
rc4991 כתב:הוא צריך להישאר, הוא וגאודלוק
er79 כתב:rc4991 כתב:הוא צריך להישאר, הוא וגאודלוק
כן, כי ממש מגניב לשחזר את העונה הזו פעמיים
משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, Google [Bot] ו־24 אורחים