roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:זה היה הימור מודע (הוא גם הוציא והחזיר אותו לקראת הסוף). הימור לא מוצלח ואולי לא חכם, אבל הימור.
ב-2005 שאראס החטיא 8 שלשות רצופות ואיבד 4 כדורים ובכל זאת נשאר על המגרש וקלע את השלשה המנצחת מול סיינה. ההבדלים בין שני השחקנים הללו ברורים לכולם, אבל בשני המקרים עמד מאמן שבחר ללכת עם השחקן "הבכיר" שלו באש ובמים (במקרה של שאראס היה שם מאמן מנוסה ומעוטר). אם אתה שואל אותי, אני מעדיף את השיטה הזאת על השיטה של לייבש את אחד מהכוכבים שלך בדקות הסיום (אצל רמי הדר הרבה פעמים זה היה דווקא גאודלוק) ולצפות שתיווצר כימיה בין השחקנים הבכירים, וזאת מבלי שישחקו אחד עם השני. גם זה לא עובד.
מעוזר מאמן שני אין מה לבקש יותר, ואני לא חושב שעוזר מאמן שני אחר מההיסיטוריה של מכבי היה עושה עבודה הרבה יותר טובה. הוא עשה את המוטל עליו, השחקנים (ובעיקר ווימס) לא.
100% צודק. ההימור על ווימס היה סביר. זה לא הלך, אבל זה גם לא היה לגמרי חסר הגיון. זה לא שהוא החזיק את קווין דוראנט על הספסל.
הבנאדם האחרון שיש לי איזושהי טענה כלפיו זה ליובין. הוא אחלה בנאדם. לא בא בפוזה. מעמדה של עוזר מאמן שני הוא מנסה לעשות מה שאפשר. אז יורדים עליו על זה שהוא הלך עם ווימס, אבל איפה הקרדיט על המחצית הראשונה? מכבי סופסוף באה לרוץ בהיכל. איפה זה היה בחודשיים האחרונים?
למכבי היו התפוצצויות כאלו העונה , גם בזמן אדלשטיין (הרבע השלישי מול ריאל) גם בזמן הדר (פתיחת המשחק נגד אולימפיאקוס) גם הם היו לאיזה 5-6 דקות , מעורבבות במכבי הרגילה , לאו דווקא הייתי זוקף את זה לטובת ליובין. לגבי שאראס , זאת כבר היתה העונה השנייה שלו במועדון , ווימס לא הוכיח את מה ששאראס כבר הוכיח , קרי הופעה במאני טיים , למעט הבלחות כאלו ואחרות.
רוצה אותו למהלך המכריע? הימור נבון , אבל לשחק איתו דקות כל כך ארוכות בהם הוא מאבד 4 פוזשנים בזה אחר זה , זה כבר , לדעתי טימטום , ודה פקטו , הרס למכבי את המשחק , וזה אחרי שמכבי היו עם יתרון וכדור ביד (אז ווימס החליף את אוחיון שהיה במשחק לא רע)