24 דצמבר 2016, 20:05
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:בסוף כל עונה יש הצעות חוק חדשות לליגה ואני הצעתי להצביע בעד ביטול תקרת השכר
זה דפק לי את השמירה
שחקנים מבקשים חוזים של מעל למיליארד וגם אם אין בעיה עם כמות הכסף זה עדיין רושם שאפשר להחתים רק על חוזה מינימום
טוב נו, נתן לי תירוץ לפתוח שמירה חדשה עם קבוצה אחרת
מתלבטת בין הניקס ובין מינסוטה
תנסי בוסטון..
לא אלך על בוסטון
הניקס זה בגלל פורזינגיס, אבל נראה לי שאלך על מינסוטה
24 דצמבר 2016, 20:07
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:בסוף כל עונה יש הצעות חוק חדשות לליגה ואני הצעתי להצביע בעד ביטול תקרת השכר
זה דפק לי את השמירה
שחקנים מבקשים חוזים של מעל למיליארד וגם אם אין בעיה עם כמות הכסף זה עדיין רושם שאפשר להחתים רק על חוזה מינימום
תנסי בוסטון..
לא אלך על בוסטון
טאוונס משוגע במשחק הזה... זה כזה פשוט לקחת עבירות מול הגבוהים של היריבה איתו. שיחקתי נגד הלייקרס והוצאתי ברבע השלישי גם את רנדל וגם את מוזגוב.
24 דצמבר 2016, 20:07
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:בסוף כל עונה יש הצעות חוק חדשות לליגה ואני הצעתי להצביע בעד ביטול תקרת השכר
זה דפק לי את השמירה
תנסי בוסטון..
לא אלך על בוסטון
טאוונס משוגע במשחק הזה... זה כזה פשוט לקחת עבירות מול הגבוהים של היריבה איתו. שיחקתי נגד הלייקרס והוצאתי ברבע השלישי גם את רנדל וגם את מוזגוב.
כל קבוצה שאני מתלבטת לגביה זה בגלל גבוהים
הניקס בגלל פורזינגיס, מינסוטה בגלל טאונס, פילי בגלל בן סימונס (שבשלב מסויים מגיע למצב של 30+15 במשחק)
24 דצמבר 2016, 20:11
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:תנסי בוסטון..
לא אלך על בוסטון
כל קבוצה שאני מתלבטת לגביה זה בגלל גבוהים
הניקס בגלל פורזינגיס, מינסוטה בגלל טאונס, פילי בגלל בן סימונס (שבשלב מסויים מגיע למצב של 30+15 במשחק)
סקרמנטו?. או שזה מגעיל מדי?.
24 דצמבר 2016, 20:12
24 דצמבר 2016, 20:23
MaccabiTA כתב:כרמל-יוטה
24 דצמבר 2016, 20:25
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:כרמל-יוטה
nah
24 דצמבר 2016, 20:30
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:כרמל-יוטה
nah
יש גבוהים מגניבים כולל אחד עם פוטנציאל נפיץ וחריג קצת, הרבה צעירים מוכשרים וכמה וטרנים חכמים מסביב, הקבוצה המושלמת לmygm לדעתי
24 דצמבר 2016, 20:40
24 דצמבר 2016, 20:41
שועל כתב:חזרתי ל14. יותר טוב.
24 דצמבר 2016, 20:42
24 דצמבר 2016, 23:48
24 דצמבר 2016, 23:49
Holiday_Armadillo כתב:קשה לנצח משחקים עם מינסוטה
התחלתי ב-off season ובמציאות הם לקחו את קריס דאן אבל כבר לקחו אותו לפניי אז לקחתי את ג'יילן בראון שהוא אתלט מטורף אבל אין לו קליעה מבחוץ
בעצם מי שיכול לקלוע שלשות על בסיס קבוע זה דיי ג'יי אוגוסטין שהחתמתי בקיץ על חוזה מינימום
גם גולדן סטייט הציעו לי את קבון לוני תמורת הבחירה שלי בסיבוב השני אז..אוקיי
גם הדבר הראשון שעשיתי היה טרייד על רוביו כי מי צריך אותו עם החוזה שלו כשהוא לא יכול לעשות נקודות או לשמור על כלום
השגתי במקומו את פטריק בברלי וכרגע יש לי קבוצה שלא קולעת מבחוץ אבל שומרים מצויינים וחוטפים אדירים
24 דצמבר 2016, 23:53
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:קשה לנצח משחקים עם מינסוטה
התחלתי ב-off season ובמציאות הם לקחו את קריס דאן אבל כבר לקחו אותו לפניי אז לקחתי את ג'יילן בראון שהוא אתלט מטורף אבל אין לו קליעה מבחוץ
בעצם מי שיכול לקלוע שלשות על בסיס קבוע זה דיי ג'יי אוגוסטין שהחתמתי בקיץ על חוזה מינימום
גם גולדן סטייט הציעו לי את קבון לוני תמורת הבחירה שלי בסיבוב השני אז..אוקיי
גם הדבר הראשון שעשיתי היה טרייד על רוביו כי מי צריך אותו עם החוזה שלו כשהוא לא יכול לעשות נקודות או לשמור על כלום
השגתי במקומו את פטריק בברלי וכרגע יש לי קבוצה שלא קולעת מבחוץ אבל שומרים מצויינים וחוטפים אדירים
תנסי להביא את דווין בוקר, ולשלב את לווין יותר ברוטציה. גארנט גם נהדר, תביאי לו דקות.
25 דצמבר 2016, 00:11
איתי-שגב כתב:שועל כתב:חזרתי ל14. יותר טוב.
ואוו.. בדיוק אתמול חשבתי על להוריד. שווה?.
25 דצמבר 2016, 00:12
25 דצמבר 2016, 00:13
25 דצמבר 2016, 00:13
Holiday_Armadillo כתב:המשחק האחרון מהדור הישן שהיה שווה לחזור אליו הוא 12 וניסיתי לשחק בו לפני כמה זמן אבל זה בלתי אפשרי אחרי שמתרגלים לחדש
25 דצמבר 2016, 00:14
LIAV10 כתב:היית צריכה להביא שוטינג גארד על רוביו (נניח מתיו) ולתת ללוין לשחק pg
25 דצמבר 2016, 21:22