24 דצמבר 2016, 21:11
שועל כתב:jol9 כתב:er79 כתב:לא אמרתי שהשחרור של פרמאר תרם או גרע אבל הוא היה מתבקש. אותו הדבר בנוגע לווימס. ואני מסכים עם אנקראם, אבל אנחנו מזמרים כבר מהקיץ שלקבוצה הזו חסר מנהל משחק וגבוה הגנתי, זה לא חדש. בגלל זה ההחתמה של הלטבי תמוהה בעיניי. אפשר היה להסתפק במאמן ישראלי זול יותר ולשדרג את מצבת השחקנים. לא רואה במה הלטבי עדיף על מאמנים ישראלים. זה לא שהוא שוס כמו טרינקיירי או משהו.
אני לא חושב שהשחרור של פארמר היה מתבקש, ובטח ובטח שלא השחרור של ווימס.
מעבר לנזק התדמיתי, גם הנזק המקצועי ממהלך כזה יהיה גדול מאוד לדעתי.
כן, כי פארמר היה אדיר בעונות שלו בטורקיה לפני מכבי ובNBA לאחר מכבי
24 דצמבר 2016, 21:12
er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:לא אמרתי שהשחרור של פרמאר תרם או גרע אבל הוא היה מתבקש. אותו הדבר בנוגע לווימס. ואני מסכים עם אנקראם, אבל אנחנו מזמרים כבר מהקיץ שלקבוצה הזו חסר מנהל משחק וגבוה הגנתי, זה לא חדש. בגלל זה ההחתמה של הלטבי תמוהה בעיניי. אפשר היה להסתפק במאמן ישראלי זול יותר ולשדרג את מצבת השחקנים. לא רואה במה הלטבי עדיף על מאמנים ישראלים. זה לא שהוא שוס כמו טרינקיירי או משהו.
נזק תדמיתי? אנחנו כבר ממזמן שם נשמה. אגב נזק תדמיתי, אדון ווימס בכבודו ובעצמו הוא נזק תדמיתי לא קטן עם הג'ורה שלו
24 דצמבר 2016, 21:19
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:er79 כתב:לא אמרתי שהשחרור של פרמאר תרם או גרע אבל הוא היה מתבקש. אותו הדבר בנוגע לווימס. ואני מסכים עם אנקראם, אבל אנחנו מזמרים כבר מהקיץ שלקבוצה הזו חסר מנהל משחק וגבוה הגנתי, זה לא חדש. בגלל זה ההחתמה של הלטבי תמוהה בעיניי. אפשר היה להסתפק במאמן ישראלי זול יותר ולשדרג את מצבת השחקנים. לא רואה במה הלטבי עדיף על מאמנים ישראלים. זה לא שהוא שוס כמו טרינקיירי או משהו.
לא הבנתי לאיזה חלק מהתגובה שלך התייחסה התגובה שלך.
24 דצמבר 2016, 21:50
roy1000 כתב:toja27 כתב:אף אחד לא הולך לשלם על שק האנוכיות הזה שקוראים לו אנדרו גאודלוק 2 מיליון דולר.
המציאות עד כה מוכיחה שהם לא מסתדרים ביחד והם לא מתאימים עד שיוכח אחרת. אבל עד שיוכח אחרת , ואם בכלל, זה יכול להיות שוב פעם מאוחר מדי.
על המקורי שילמו 30 מליון לעונה. למה שלא ישלמו על החיקוי 2 מליון?
24 דצמבר 2016, 21:51
felix_r כתב:לא צריך לשחרר את ווימס, וגם לא את כגאודלוק. בסך הכל צריך מאמן סמכותי, שיודע לנהל כוכבים.
24 דצמבר 2016, 21:55
felix_r כתב:לא צריך לשחרר את ווימס, וגם לא את כגאודלוק. בסך הכל צריך מאמן סמכותי, שיודע לנהל כוכבים.
24 דצמבר 2016, 21:57
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:er79 כתב:לא אמרתי שהשחרור של פרמאר תרם או גרע אבל הוא היה מתבקש. אותו הדבר בנוגע לווימס. ואני מסכים עם אנקראם, אבל אנחנו מזמרים כבר מהקיץ שלקבוצה הזו חסר מנהל משחק וגבוה הגנתי, זה לא חדש. בגלל זה ההחתמה של הלטבי תמוהה בעיניי. אפשר היה להסתפק במאמן ישראלי זול יותר ולשדרג את מצבת השחקנים. לא רואה במה הלטבי עדיף על מאמנים ישראלים. זה לא שהוא שוס כמו טרינקיירי או משהו.
לזה שהשחרור של פארמר לא היה מתבקש, ובכלל בנוגע לטענה שנשמעת כאן שאיך זה יתכן שבעונתיים האחרונות כל השמות הגדולים לא מצליחים כאן.
אז זה די קשקוש, לא פארמר ולא רוצ'סטי היו טובים לפני מכבי או לאחריה. לרוצ'סטי הייתה קריירה די כושלת חוץ מעונה אחת בניז'ני, והוא גם לא נראה טוב כרגע בקובאן (שנראתה יותר טוב כשהוא היה פצוע), ולפארמר היו עונות מאוד בינוניות לפני מכבי בטורקיה (היה יותר נזק מאשר תועלת גם כשקלע), וגם אחרי מכבי בנסיון הקאמבק בNBA.
24 דצמבר 2016, 22:02
jol9 כתב:אני בסה״כ אמרתי שהשחרור שלו לא היה מתבקש, והקבוצה גם לא הפכה לטובה יותר לאחריו.
ולגבי הטענה השניה, זה פחות משנה כרגע כי זה דיון אחר.
בגדול, כשיהיה כאן מישהו שיבנה קבוצה, אז השחקנים ייראו יותר טוב מהשווי האמיתי שלהם.
זה מה שהיה בכל העונות הגדולות של מכבי
24 דצמבר 2016, 22:03
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:
לזה שהשחרור של פארמר לא היה מתבקש, ובכלל בנוגע לטענה שנשמעת כאן שאיך זה יתכן שבעונתיים האחרונות כל השמות הגדולים לא מצליחים כאן.
אז זה די קשקוש, לא פארמר ולא רוצ'סטי היו טובים לפני מכבי או לאחריה. לרוצ'סטי הייתה קריירה די כושלת חוץ מעונה אחת בניז'ני, והוא גם לא נראה טוב כרגע בקובאן (שנראתה יותר טוב כשהוא היה פצוע), ולפארמר היו עונות מאוד בינוניות לפני מכבי בטורקיה (היה יותר נזק מאשר תועלת גם כשקלע), וגם אחרי מכבי בנסיון הקאמבק בNBA.
אני בסה״כ אמרתי שהשחרור שלו לא היה מתבקש, והקבוצה גם לא הפכה לטובה יותר לאחריו.
ולגבי הטענה השניה, זה פחות משנה כרגע כי זה דיון אחר.
בגדול, כשיהיה כאן מישהו שיבנה קבוצה, אז השחקנים ייראו יותר טוב מהשווי האמיתי שלהם.
זה מה שהיה בכל העונות הגדולות של מכבי
24 דצמבר 2016, 22:08
24 דצמבר 2016, 22:17
24 דצמבר 2016, 22:20
24 דצמבר 2016, 22:22
24 דצמבר 2016, 22:24
החציל האצטקי כתב:שועל, אני לא מסכים איתך.
אני חושב שיש לווימס איכויות שצריך להתבונן יותר טוב בשביל לראות אותן.
זה בא בעיקר בצד ההגנתי ועל הלוחות למשל, אבל אפילו באופן שבו הוא דוחף את החברים שלו ובאינטנסיביות של המשחק שלו.
אצל גאודלוק הכל מאוד ברור כי זה בא לידי ביטוי בנקודות.
לא צריך לשחרר לא את זה ולא את זה. הם שחקנים טובים, אפילו טובים מאוד. מסביבם צריכים להיות עוד כאלה.
24 דצמבר 2016, 22:24
שועל כתב:רואים אצלו איכויות רק בהגנה, לא דבר יותר מזה.
24 דצמבר 2016, 22:26
24 דצמבר 2016, 22:26
24 דצמבר 2016, 22:28
MTA2311 כתב:במקום לדבר על מקל, יוגב, סילי, מאיק, קולטון, אלכסנדר וראד תמשיכו לדבר על ווימס וגאודלוק. זה חכם.
24 דצמבר 2016, 22:28
24 דצמבר 2016, 22:29