המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

MTA2311 כתב:מה הבעיה? הבעיה היא שמדובר במאמן שהרקורד היבש שלו לא מעיד על היותו "מאמן מצויין" ולא מעיד על התאמתו למועדון כמו מכבי.
האם יכול להיות שיצליח? כן. זה עניין של סבירות. הייתה גם סבירות מסויימת שטבק יצליח והייתה גם סבירות מסויימת שרמי הדר יצליח.
את כל הקשקושים על "מגיע לו" תחסוך ממני. זה שיקול מטופש.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:מה הבעיה? הבעיה היא שמדובר במאמן שהרקורד היבש שלו לא מעיד על היותו "מאמן מצויין" ולא מעיד על התאמתו למועדון כמו מכבי.
האם יכול להיות שיצליח? כן. זה עניין של סבירות. הייתה גם סבירות מסויימת שטבק יצליח והייתה גם סבירות מסויימת שרמי הדר יצליח.
את כל הקשקושים על "מגיע לו" תחסוך ממני. זה שיקול מטופש.
עזוב אור.
ראית את הקבוצות שלו משחקות?
הן משחקות כדורסל מלהיב, התקפי וחזק.
יש לקבוצה הזאת בעיה קשה עם קבלת החלטות בהתקפה, והוא עשה קסמים בתחום הזה עם קבוצות עם כשרון מועט מאוד.
יש לקבוצה הזאת עוד מיליארד בעיות נוספות, ולכן אני לא חושב שזה לבד יספיק.

MTA2311 כתב:ושנה שעברה שמענו על המסע הקסום של טבק בויטוריה.
חציל, יש לך נטייה לנפח הישגים ויכולות של מאמנים ושחקנים שמגיעים למכבי. זאת עובדה.
אני מתבסס פה רק על דבר אחד, וזה איזשהו רף מסויים שאני מעמיד, שצריך לעמוד בו כשממנים מאמן למכבי. מבחינתי בגאצקיס לא עומד ברף הזה. זה הכל.
גם אם יצליח בסוף, זה לא יהיה מינוי נכון. מאמן זה לא איזה סילי כזה שאתה מביא כשחקן ספסל ויכול להצדיק לי החתמה שלו כי הוא "רול פלייר סבבה". מאמן במועדון כמו מכבי צריך להיות בעל רקורד מוכח ביורוליג לאורך שנים, או באמת להפגין איזה יכולות כדורסל מופלאות.
felix_r כתב:העניין הוא כזה:
באגאטסקיס אימן ביורוליג כמאמן ראשי ועשה זאת בהצלחה. הוא הצליח בקבוצה קטנה, הראה כישרון, והראה שמגיע לו לנסות במועדון גדול.
אז מה הבעיה שלכם בדיוק?
my man כתב:אגב, הוא לא ראה את מכבי ב3 שנים האחרונות? איך יכול להיות שהוא מתרגש מהמועדון הזה?

שחף1 כתב:הבעיה השניה איתו שאם יכשל זה עלול להיות מבוא לזה שדרוקר יגיע לפה בקיץ כי ״מאמן זר לא הצליח פה״
my man כתב:שחף1 כתב:הבעיה השניה איתו שאם יכשל זה עלול להיות מבוא לזה שדרוקר יגיע לפה בקיץ כי ״מאמן זר לא הצליח פה״
אתה יודע מה.. רק בשביל זה זה שווה את זה.
דרוקר זה חלום.

MTA2311 כתב:
אחד החתיכים שהיו כאן לפי דעתי

Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
אבל לא יותר מסוזה

MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
אבל לא יותר מסוזה
סוזה זה סקס אפיל של פעם בדור

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים