24 דצמבר 2016, 22:32
שועל כתב:כי הם אלו שצריכים להוביל את הקבוצה לניצחונות, הם צריכים להיות הערך המוסף של הקבוצה, לא סילי ולא אייברסון, אז זה טבעי שהזרקור מופנה אליהם בסיטואצה שמכבי נמצאת בה.
24 דצמבר 2016, 22:34
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:כי הם אלו שצריכים להוביל את הקבוצה לניצחונות, הם צריכים להיות הערך המוסף של הקבוצה, לא סילי ולא אייברסון, אז זה טבעי שהזרקור מופנה אליהם בסיטואצה שמכבי נמצאת בה.
הם באמת הערך המוסף של הקבוצה.
בלעדיהם אתה לא מנצח בליגת ווינר סל ולא בליגת העלובות של פיב"א.
24 דצמבר 2016, 22:38
24 דצמבר 2016, 22:40
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:כי הם אלו שצריכים להוביל את הקבוצה לניצחונות, הם צריכים להיות הערך המוסף של הקבוצה, לא סילי ולא אייברסון, אז זה טבעי שהזרקור מופנה אליהם בסיטואצה שמכבי נמצאת בה.
הם באמת הערך המוסף של הקבוצה.
בלעדיהם אתה לא מנצח בליגת ווינר סל ולא בליגת העלובות של פיב"א.
אז לא ראית את ווימס בליגה?
לא ראית שמכבי ניצחה ביורוליג רק בלי גאודלוק, ודווקא עם סילי ואייברסון?
24 דצמבר 2016, 22:56
MTA2311 כתב:במקום לדבר על מקל, יוגב, סילי, מאיק, קולטון, אלכסנדר וראד תמשיכו לדבר על ווימס וגאודלוק. זה חכם.
24 דצמבר 2016, 23:31
שועל כתב:טוב טוז'ה...
24 דצמבר 2016, 23:33
toja27 כתב:שועל כתב:טוב טוז'ה...
לא אהבת את ה דה system? דווקא חשבתי שזה טוב ושלשניה אני נשמע כמו דיוויד בלאט.
בקשר לגאודלוק, אני לא חושב שדיברנו על זה מספיק אבל חייבים לציין שבלעדיו או כשהוא מקבל עבירות בתחילת המשחק ולא פקטור, אנחנו על 3-0. איתו 2-9. יש כאלו שיגידו שזה סימן. אני כמובן לא מאמין בדברים האלו.
24 דצמבר 2016, 23:41
MTA2311 כתב:במקום לדבר על מקל, יוגב, סילי, מאיק, קולטון, אלכסנדר וראד תמשיכו לדבר על ווימס וגאודלוק. זה חכם.
24 דצמבר 2016, 23:44
24 דצמבר 2016, 23:45
קובי כתב:MTA2311 כתב:במקום לדבר על מקל, יוגב, סילי, מאיק, קולטון, אלכסנדר וראד תמשיכו לדבר על ווימס וגאודלוק. זה חכם.
אתה מבסוט על ווימס?
24 דצמבר 2016, 23:49
24 דצמבר 2016, 23:52
24 דצמבר 2016, 23:53
toja27 כתב:שועל כתב:טוב טוז'ה...
לא אהבת את ה דה system? דווקא חשבתי שזה טוב ושלשניה אני נשמע כמו דיוויד בלאט.
בקשר לגאודלוק, אני לא חושב שדיברנו על זה מספיק אבל חייבים לציין שבלעדיו או כשהוא מקבל עבירות בתחילת המשחק ולא פקטור, אנחנו על 3-0. איתו 2-9. יש כאלו שיגידו שזה סימן. אני כמובן לא מאמין בדברים האלו.
24 דצמבר 2016, 23:54
MTA2311 כתב:זה חתיכת צירוף מקרים שכל השחקנים האלה, החל מפארגו ועד ווימס העונה, שהצליחו ברמות הכי גבוהות ביבשת (חוץ מרוצ'סטי אולי) נראים פחות טוב במכבי.
זה בטח לא קשור למערכת שסביבם.
24 דצמבר 2016, 23:56
MTA2311 כתב:זה חתיכת צירוף מקרים שכל השחקנים האלה, החל מפארגו ועד ווימס העונה, שהצליחו ברמות הכי גבוהות ביבשת (חוץ מרוצ'סטי אולי) נראים פחות טוב במכבי.
24 דצמבר 2016, 23:59
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה חתיכת צירוף מקרים שכל השחקנים האלה, החל מפארגו ועד ווימס העונה, שהצליחו ברמות הכי גבוהות ביבשת (חוץ מרוצ'סטי אולי) נראים פחות טוב במכבי.
זה לא צירוף מקרים
אבל אולי זה גם לא צירוף מקרים שהם נראים ככה אחרי שלא שיחקו ברמות הגבוהות ובאותה צורה זמן לא מועט לפני שהגיעו למכבי
זה לא כאילו פארגו קורע את היורוליג אחרי שהוא עזב, הוא העדיף ללכת לסין
25 דצמבר 2016, 00:05
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה חתיכת צירוף מקרים שכל השחקנים האלה, החל מפארגו ועד ווימס העונה, שהצליחו ברמות הכי גבוהות ביבשת (חוץ מרוצ'סטי אולי) נראים פחות טוב במכבי.
זה לא צירוף מקרים
אבל אולי זה גם לא צירוף מקרים שהם נראים ככה אחרי שלא שיחקו ברמות הגבוהות ובאותה צורה זמן לא מועט לפני שהגיעו למכבי
יכול להיות באמת. הנקודה שלי היא שזה טיפשי לשפוט דווקא אותם כשכל שאר המערכת לא מתפקדת. לא ההנהלה, לא שאר השחקנים שלידם ולא הצוות המקצועי.
הרבה יותר הגיוני בעיני להעיף אפס כמו סילי, שלא עשה שום דבר בקריירה וגם העונה תפס אולי משחק וחצי מאשר שחקן כמו גאודלוק על כל הרקורד שלו.
אולי זה רק אני.
25 דצמבר 2016, 00:07
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה חתיכת צירוף מקרים שכל השחקנים האלה, החל מפארגו ועד ווימס העונה, שהצליחו ברמות הכי גבוהות ביבשת (חוץ מרוצ'סטי אולי) נראים פחות טוב במכבי.
זה לא צירוף מקרים
יכול להיות באמת. הנקודה שלי היא שזה טיפשי לשפוט דווקא אותם כשכל שאר המערכת לא מתפקדת. לא ההנהלה, לא שאר השחקנים שלידם ולא הצוות המקצועי.
הרבה יותר הגיוני בעיני להעיף אפס כמו סילי, שלא עשה שום דבר בקריירה וגם העונה תפס אולי משחק וחצי מאשר שחקן כמו גאודלוק על כל הרקורד שלו.
אולי זה רק אני.
לא מתווכחת איתך על זה כי אתה צודק, יש פה שחקנים שפשוט לא צריכים להיות פה
אני כן חושבת שזה לא צריך לפתור את ווימס מביקורת כי הוא פשוט נראה נורא וזה מרגיש, לפחות לי ממה שאני רואה, שהדברים שבהם הוא נורא הם דברים שאי אפשר לתרץ אותם במסביב
ברור שאפשר להוציא ממנו יותר, אבל איך שהוא נראה כרגע זה לא משהו שכדאי לו להאשים אחרים
25 דצמבר 2016, 00:13
25 דצמבר 2016, 00:15
yanay21 כתב:אני לא חושב שהוא אשם, או גאודלוק אשם, והם בוודאי טובים יותר ממה שהם. אבל אף אחד מהם לא צריך להיות פה בשנה הבאה, ולא באשמתם. זה פשוט לא עובד לנו