MaccabiTA כתב:ינאי תודה על הטפטוף
זה היה מצחיק, שלא יבאסו אותך
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:ינאי תודה על הטפטוף
שועל כתב:דווקא חשבתי שיהיה לנו יתרון בזירה הבינלאומית אחרי הביקור של ביבי בפיכסאסטן וחורזיסטן. למה התקשורת הסמולנית לא מסקרת?
(לא שלי כמובן)
שועל כתב:דווקא חשבתי שיהיה לנו יתרון בזירה הבינלאומית אחרי הביקור של ביבי בפיכסאסטן וחורזיסטן. למה התקשורת הסמולנית לא מסקרת?
(לא שלי כמובן)
felix_r כתב:תמונה מדהימה מלפני 100 שנה בדיוק!
חיילים יהודים בצבא האימפריה האוסטרו-הונגרית חוגגים חנוכה
jol9 כתב:felix_r כתב:תמונה מדהימה מלפני 100 שנה בדיוק!
יש האומרים, ששניים מבאי הפורום מופיעים בתמונה הזאת...
LIAV10 כתב:אורי אמר ״גבר״
אור ואני משפיעים עליו
jol9 כתב:felix_r כתב:תמונה מדהימה מלפני 100 שנה בדיוק!
יש האומרים, ששניים מבאי הפורום מופיעים בתמונה הזאת...
jol9 כתב:שועל כתב:דווקא חשבתי שיהיה לנו יתרון בזירה הבינלאומית אחרי הביקור של ביבי בפיכסאסטן וחורזיסטן. למה התקשורת הסמולנית לא מסקרת?
(לא שלי כמובן)
אני מת לחזור לימים הטובים של אולמרט, שבהם במקום להתעסק בניהול המדינה הוא התעסק עם שולה זקן ומעטפות כסף.
ראש ממשלה לתפארת המדינה.
MaccabiTA כתב:jol9 כתב:שועל כתב:דווקא חשבתי שיהיה לנו יתרון בזירה הבינלאומית אחרי הביקור של ביבי בפיכסאסטן וחורזיסטן. למה התקשורת הסמולנית לא מסקרת?
(לא שלי כמובן)
אני מת לחזור לימים הטובים של אולמרט, שבהם במקום להתעסק בניהול המדינה הוא התעסק עם שולה זקן ומעטפות כסף.
ראש ממשלה לתפארת המדינה.
שששש אל תפריע לטקס הקדוש של ביבי-באשינג.
מדובר בטקס עתיק יומין שמתרחש אחת ליומיים, במהלכו השמאלני המצוי יוצא ממחילתו, מחרבן, מורח את הגוש על דף נייר ומפרסם את התוצאה בפייסבוק כ"ביקורת עניינית"
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:jol9 כתב:שועל כתב:דווקא חשבתי שיהיה לנו יתרון בזירה הבינלאומית אחרי הביקור של ביבי בפיכסאסטן וחורזיסטן. למה התקשורת הסמולנית לא מסקרת?
(לא שלי כמובן)
ראש ממשלה לתפארת המדינה.
שששש אל תפריע לטקס הקדוש של ביבי-באשינג.
מדובר בטקס עתיק יומין שמתרחש אחת ליומיים, במהלכו השמאלני המצוי יוצא ממחילתו, מחרבן, מורח את הגוש על דף נייר ומפרסם את התוצאה בפייסבוק כ"ביקורת עניינית"
רק עכשיו שמתי לב שהגלשת את דיון החרא גם לפה.
יום אדיר בתולדות הפורום.
felix_r כתב:חשבתי ש - Black Mamba זה קובי בראיינט. התברר שזהו ברק אובמה
felix_r כתב:תשלבו. במבה בטעם עמבה
jol9 כתב:שועל כתב:דווקא חשבתי שיהיה לנו יתרון בזירה הבינלאומית אחרי הביקור של ביבי בפיכסאסטן וחורזיסטן. למה התקשורת הסמולנית לא מסקרת?
(לא שלי כמובן)
ראש ממשלה לתפארת המדינה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־0 אורחים