Holiday_Armadillo כתב:ליצחקי נולדה בת, עכשיו הוא סוף סוף יוכל לחזור לגוף של לפני-הלידה

אבל הוא לא ישן טוב בלילות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ליצחקי נולדה בת, עכשיו הוא סוף סוף יוכל לחזור לגוף של לפני-הלידה
MTA2311 כתב:אני מקווה מאוד שהילד הגזען והטיפש מאשדוד יישב הרבה זמן ביציע על מה שאמר לאינברום במשחק.
MTA2311 כתב:אני מקווה מאוד שהילד הגזען והטיפש מאשדוד יישב הרבה זמן ביציע על מה שאמר לאינברום במשחק.
MaccabiTA כתב:מה קרה?
איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:מה קרה?
בתוספת הזמן הוא קרא לחבר מהקבוצה שלו "אתיופי מסריח".
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:מה קרה?
מי זה היה? שאני אדע לשנוא אותו באופן מודחק כל הקריירה שלו
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:מה קרה?
מי זה היה? שאני אדע לשנוא אותו באופן מודחק כל הקריירה שלו
MaccabiTA כתב:בושה שזה בא ממזרחי..
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:בושה שזה בא ממזרחי..
כאילו שהייתה אופציה אחרת
איתי-שגב כתב:רק דיברנו.
זריהן נקנס בסכום של 25,000 ₪ שיועברו לטובת פעילות קהילתית בקרב בני העדה האתיופית. על אופי הפעילות וקיומה יחליטו נציגי השחקנים משה אוחיון הקפטן בצוותא עם אור אינברום וגדי קינדה.
בכל הנוגע לפן המקצועי, ההחלטה בנדון הועברה לשיקול דעת מאמני הקבוצה רוני אואט ויוסי מזרחי.
יש לציין כי זריהן הביע חרטה על הדברים ואף התנצל בפני אינברום.
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:רק דיברנו.
זריהן נקנס בסכום של 25,000 ₪ שיועברו לטובת פעילות קהילתית בקרב בני העדה האתיופית. על אופי הפעילות וקיומה יחליטו נציגי השחקנים משה אוחיון הקפטן בצוותא עם אור אינברום וגדי קינדה.
בכל הנוגע לפן המקצועי, ההחלטה בנדון הועברה לשיקול דעת מאמני הקבוצה רוני אואט ויוסי מזרחי.
מכובד
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:רק דיברנו.
מכובד
בתחת שלי מכובד
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:רק דיברנו.
מכובד
בתחת שלי מכובד
מניח שהשכר שלו לא מפוצץ מדי, זה קנס מכובד, יילך למטרה טובה ולא סתם לקופת הקבוצה ואת העניין האישי השחקנים יפתרו ביניהם.
היה נחמד אם הוא גם היה מתנדב באיזשהי צדקה של הקהילה בנוסף אבל סך הכל החלטה לגיטימית.
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:רק דיברנו.
מכובד
בתחת שלי מכובד
מניח שהשכר שלו לא מפוצץ מדי, זה קנס מכובד, יילך למטרה טובה ולא סתם לקופת הקבוצה ואת העניין האישי השחקנים יפתרו ביניהם.
היה נחמד אם הוא גם היה מתנדב באיזשהי צדקה של הקהילה בנוסף אבל סך הכל החלטה לגיטימית.
הנזק היה אמור להיות מקצועי בעיקרו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים