המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:איך עדיין לא נעשה מחקר מקיף שעוסק בקקי קסם ובתנאים הדרושים להיווצרותו?
MaccabiTA כתב:איך עדיין לא נעשה מחקר מקיף שעוסק בקקי קסם ובתנאים הדרושים להיווצרותו?
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:איך עדיין לא נעשה מחקר מקיף שעוסק בקקי קסם ובתנאים הדרושים להיווצרותו?
לא זכיתי מעולם
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:איך עדיין לא נעשה מחקר מקיף שעוסק בקקי קסם ובתנאים הדרושים להיווצרותו?
מה?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:איך עדיין לא נעשה מחקר מקיף שעוסק בקקי קסם ובתנאים הדרושים להיווצרותו?
מה?
אחד שלא דורש ניגוב, בכלל.
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:איך עדיין לא נעשה מחקר מקיף שעוסק בקקי קסם ובתנאים הדרושים להיווצרותו?
מה?
אני מצטערת ששאלתי
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:איך עדיין לא נעשה מחקר מקיף שעוסק בקקי קסם ובתנאים הדרושים להיווצרותו?
מה?
אני מצטערת ששאלתי
חשבת שיכולה להיות תשובה אלגנטית יותר לשאלה הזאת?
LIAV10 כתב:כשאתה עושה קקי, מנגב ועדיין רואה את הכלבלבים בצבעם וצורתם המקורית.
שועל כתב:די ליאב הגזמת
rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:איך עדיין לא נעשה מחקר מקיף שעוסק בקקי קסם ובתנאים הדרושים להיווצרותו?
קרה לך פעם שהיה לך קקי קסם ואז היה לך פתאום עוד גוש אחד שדפק את הכל?
MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:איך עדיין לא נעשה מחקר מקיף שעוסק בקקי קסם ובתנאים הדרושים להיווצרותו?
נשמע כמו מקרה של חרבון יתר, זימנת גוש מהישיבה הבאה.. למזלי לא יצא לי לחוות דבר מבאס כזה
rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:איך עדיין לא נעשה מחקר מקיף שעוסק בקקי קסם ובתנאים הדרושים להיווצרותו?
נשמע כמו מקרה של חרבון יתר, זימנת גוש מהישיבה הבאה.. למזלי לא יצא לי לחוות דבר מבאס כזה
אהבתי את האבחנה המקצועית
יש תחום כזה ברפואה?
MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:איך עדיין לא נעשה מחקר מקיף שעוסק בקקי קסם ובתנאים הדרושים להיווצרותו?
אהבתי את האבחנה המקצועית
יש תחום כזה ברפואה?
צואולוגיה
rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:קרה לך פעם שהיה לך קקי קסם ואז היה לך פתאום עוד גוש אחד שדפק את הכל?
אהבתי את האבחנה המקצועית
יש תחום כזה ברפואה?
צואולוגיה
אליעזר בן יהודה של זמננו
MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:נשמע כמו מקרה של חרבון יתר, זימנת גוש מהישיבה הבאה.. למזלי לא יצא לי לחוות דבר מבאס כזה
אהבתי את האבחנה המקצועית
יש תחום כזה ברפואה?
צואולוגיה
אליעזר בן יהודה של זמננו
גם אותו היה קשה לאנשים לעכל בזמנו
rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:אהבתי את האבחנה המקצועית
יש תחום כזה ברפואה?
צואולוגיה
אליעזר בן יהודה של זמננו
גם אותו היה קשה לאנשים לעכל בזמנו
יעריכו אותך רק לאחר מותך
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים