המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:טוז'ה, לא ישארו לו דקות כשווימס מילר וסמית ישחקו ב3-4, לא משנה איך תהפוך את זה.
אני מסכים שהוא לא צריך לשחק 5 בגלל ההגנה, אבל ההגנה של צירבס גרועה יותר בעמדה הזו.
toja27 כתב:שועל כתב:טוז'ה, לא ישארו לו דקות כשווימס מילר וסמית ישחקו ב3-4, לא משנה איך תהפוך את זה.
אני מסכים שהוא לא צריך לשחק 5 בגלל ההגנה, אבל ההגנה של צירבס גרועה יותר בעמדה הזו.
תלוי איך בגאצקיס מסתכל על השחקנים. יכול להיות שמבחינתו ההבדל באיכות בין השחקנים הוא לא כמו שאתה סבור. אולי הוא רואה את ראד בצורה שונה ממה שאתה רואה אותו. אני באופו אישי חושב שראד מביא כמה דברים יפים מבחינה מקצועית שאף אחד משאר השחקנים לא יכול להביא כמו : הובלת כדור בתור גבוה ולכן אפשרות של משחק מהיר, אתלטיות ווירטואוזיות, חדירה וקליעה מבחוץ בתור גבוה. אלה דברים יפים. כמובן שיש לו גם את החסרונות שלו.
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:טוז'ה, לא ישארו לו דקות כשווימס מילר וסמית ישחקו ב3-4, לא משנה איך תהפוך את זה.
תלוי איך בגאצקיס מסתכל על השחקנים. יכול להיות שמבחינתו ההבדל באיכות בין השחקנים הוא לא כמו שאתה סבור. אולי הוא רואה את ראד בצורה שונה ממה שאתה רואה אותו. אני באופו אישי חושב שראד מביא כמה דברים יפים מבחינה מקצועית שאף אחד משאר השחקנים לא יכול להביא כמו : הובלת כדור בתור גבוה ולכן אפשרות של משחק מהיר, אתלטיות ווירטואוזיות, חדירה וקליעה מבחוץ בתור גבוה. אלה דברים יפים. כמובן שיש לו גם את החסרונות שלו.
ווימס חייב לשחק בגלל ההגנה, ואתה רוצה להגיד לי שאתה מעדיף אותו על סמית או קווינסי?
שועל כתב:טוב, אתה כנראה היחיד שחושב כך, וזה בסדר
toja27 כתב:שועל כתב:טוב, אתה כנראה היחיד שחושב כך, וזה בסדר
אתה חושב שבגאצקיס הולך לייבש את ראד על הספסל לאחר חזרתו של מילר?
כי אני לא במיוחד לאחר השיתוף המקצועי הפורה שהיה ביניהם בעונה שעברה.
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:טוב, אתה כנראה היחיד שחושב כך, וזה בסדר
פורה הוא לא היה...
ובלי ספק שכן. אם ראד לא ישחק בעמדה 5 הוא יראה מעט מאוד דקות.
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:טוב, אתה כנראה היחיד שחושב כך, וזה בסדר
פורה הוא לא היה...
אם אני זוכר מבחינה סטטיסטית, ראד נתן עונה טובה . נעזוב את מה שקרה לאחר העונה מבחינה אישית.
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:טוב, אתה כנראה היחיד שחושב כך, וזה בסדר
פורה הוא לא היה...
אם אני זוכר מבחינה סטטיסטית, ראד נתן עונה טובה . נעזוב את מה שקרה לאחר העונה מבחינה אישית.
זה ממש, אבל ממש, לא הופך אותו לשחקן טוב יותר מסמית או מילר, ואת ווימס מכבי חייבת בשביל ההגנה שלו קיימת בעמדות 2 ו5, ובוא נהיה ריאליים, הוא לא יספסל אותו.
חוץ מזה שזה לא קרה על רקע אישי. הוא לא חיבב אותו כשחקן, ובצדק.
החציל האצטקי כתב:זה לא מה שחציל כתב.
זה מה שהמאמן הנוכחי של ראד נתן לו לשחק בעונה שעברה.
אבל בסדר, קדימה. בואו נמשיך להמציא את הגלגל. הגענו רחוק משם.
ShiriV כתב:נראה חמד של בנאדם בגאצקיס..
גם אם (כש)ייכשל, יהיה לי קשה לראות בו או לייחס אליו משהו שלילי..
toja27 כתב:jay, אופטימי לגבי המאמן החדש?
שמואל1 כתב:יש למכבי מאמן.
הוא חי את המשחק, מגיב ומדבר עם השחקנים בכל עת. רואים שהוא מאוד רעב.
אחלה ניהול משחק, הכניס כמה דברים חדשים. בעיקר ייצב את הספינה והראה הרכב מעניין שעבד טוב עם אנדרו וגל.
אהבתי גם שמכבי שיחקה פנימה והציגה סט אופנס לא רע, דבר שלא היה בימי רמי הדר העליזים.
יש לו פאסון, יש לו כדורסל. אני מרוצה.
my man כתב:שמואל1 כתב:יש למכבי מאמן.
הוא חי את המשחק, מגיב ומדבר עם השחקנים בכל עת. רואים שהוא מאוד רעב.
אחלה ניהול משחק, הכניס כמה דברים חדשים. בעיקר ייצב את הספינה והראה הרכב מעניין שעבד טוב עם אנדרו וגל.
אהבתי גם שמכבי שיחקה פנימה והציגה סט אופנס לא רע, דבר שלא היה בימי רמי הדר העליזים.
יש לו פאסון, יש לו כדורסל. אני מרוצה.
ו...הוא הגיע אתמול.
נתראה בחמישי..
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־18 אורחים