MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:צואולוגיה
אליעזר בן יהודה של זמננו
גם אותו היה קשה לאנשים לעכל בזמנו
יעריכו אותך רק לאחר מותך
אם זה תלוי בלוחות הטקטוניים באיזור דרום אמריקה זה עלול להיות בקרוב
אל תדליק סתם
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:צואולוגיה
אליעזר בן יהודה של זמננו
גם אותו היה קשה לאנשים לעכל בזמנו
יעריכו אותך רק לאחר מותך
אם זה תלוי בלוחות הטקטוניים באיזור דרום אמריקה זה עלול להיות בקרוב
rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:איך עדיין לא נעשה מחקר מקיף שעוסק בקקי קסם ובתנאים הדרושים להיווצרותו?
קרה לך פעם שהיה לך קקי קסם ואז היה לך פתאום עוד גוש אחד שדפק את הכל?
Asf כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:איך עדיין לא נעשה מחקר מקיף שעוסק בקקי קסם ובתנאים הדרושים להיווצרותו?
קרה לך פעם שהיה לך קקי קסם ואז היה לך פתאום עוד גוש אחד שדפק את הכל?
Sent from my Nokia5120 using Fapatalk
Holiday_Armadillo כתב:אלה שהזמנתי בהם ביום.....שישי(?) חזרו אליי ואמרו שהייתה להם בעיה במערכת אז ההזמנה בוטלה ואני צריכה לעשות אותה מחדש
לנצל את זה בשביל להוריד את זה ממנוי של שנה למנוי של חצי שנה? (179 דולר מול 347 דולר)
זה גם יורד בבת אחת, זה לא כאילו כל חודש יורד על חבילה אחת
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אלה שהזמנתי בהם ביום.....שישי(?) חזרו אליי ואמרו שהייתה להם בעיה במערכת אז ההזמנה בוטלה ואני צריכה לעשות אותה מחדש
לנצל את זה בשביל להוריד את זה ממנוי של שנה למנוי של חצי שנה? (179 דולר מול 347 דולר)
אם את כבר מתפנקת תתפנקי, אל תחזרי בך
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אלה שהזמנתי בהם ביום.....שישי(?) חזרו אליי ואמרו שהייתה להם בעיה במערכת אז ההזמנה בוטלה ואני צריכה לעשות אותה מחדש
הם נתנו לי זמן לחשוב, זה הדבר הכי גרוע שיש
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אלה שהזמנתי בהם ביום.....שישי(?) חזרו אליי ואמרו שהייתה להם בעיה במערכת אז ההזמנה בוטלה ואני צריכה לעשות אותה מחדש
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אלה שהזמנתי בהם ביום.....שישי(?) חזרו אליי ואמרו שהייתה להם בעיה במערכת אז ההזמנה בוטלה ואני צריכה לעשות אותה מחדש
לחשוב בכוחות עצמך?
בעיה
MaccabiTA כתב:אוברי פלאזה אחד הקראשים החריגים שלי
Asf כתב:MaccabiTA כתב:אוברי פלאזה אחד הקראשים החריגים שלי
היא אדירה.![]()
![]()
ותמיד יש מקום לעוד צ'צ' במשפחה.
Holiday_Armadillo כתב:אנשים בסוריה לא היו מתחלפים איתי עכשיו במצב שהגרון שלי נמצא בו
MaccabiTA כתב:מחזיק את עצמי. זה לא פשוט, אבל אני מחזיק את עצמי.
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:מחזיק את עצמי. זה לא פשוט, אבל אני מחזיק את עצמי.
זה לא תקף אליי
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:מחזיק את עצמי. זה לא פשוט, אבל אני מחזיק את עצמי.
זה לא תקף אליי
כן אבל בכל זאת, את ואור די קרובים וזה מתבקש אחרי החסינות שהענקת לו
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:מחזיק את עצמי. זה לא פשוט, אבל אני מחזיק את עצמי.
זה לא תקף אליי
כן אבל בכל זאת, את ואור די קרובים וזה מתבקש אחרי החסינות שהענקת לו
תיזהר, שליאב לא יקנא, ואז בן יקנא, ואז יש לך עסק עם אחות של בן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים