felix_r כתב:שחף1 כתב:יופי, ראד הולך לחבור כנראה ליבזורי
יהודל'ה, אתה חולמת !
כנראה שלא עוד שבועיים, אבל אם הוא כשיר וחוזר לעצמו ראד לא הולך לראות יותר מידי מגרש. בליגה גם ככה אפשר לרשום רק 5 זרים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:שחף1 כתב:יופי, ראד הולך לחבור כנראה ליבזורי
יהודל'ה, אתה חולמת !
שחף1 כתב:felix_r כתב:שחף1 כתב:יופי, ראד הולך לחבור כנראה ליבזורי
יהודל'ה, אתה חולמת !
כנראה שלא עוד שבועיים, אבל אם הוא כשיר וחוזר לעצמו ראד לא הולך לראות יותר מידי מגרש. בליגה גם ככה אפשר לרשום רק 5 זרים
toja27 כתב:ראד נראה טוב לאחרונה.
המנהלים בנו קבוצה שלמה של שחקנים שמאוהבים בכדור : מקל, וימס, גאודלוק, צירבס ראד , סמית מילר וכו' (ואחר כך תוהים איך הקבוצה לא מתחברת ומפילים את האשמה על המאמן התורן).
מכל אלו (להוציא את מילר ואולי את מקל) הוא היחיד שהצליח לעשות צעד אחורה בשביל לפנות יותר מקום לאחרים בקבוצה. וימס,סמית גאודלוק וצירבאס לא הצליחו.
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:ראד נראה טוב לאחרונה.
המנהלים בנו קבוצה שלמה של שחקנים שמאוהבים בכדור : מקל, וימס, גאודלוק, צירבס ראד , סמית מילר וכו' (ואחר כך תוהים איך הקבוצה לא מתחברת ומפילים את האשמה על המאמן התורן).
מכל אלו (להוציא את מילר ואולי את מקל) הוא היחיד שהצליח לעשות צעד אחורה בשביל לפנות יותר מקום לאחרים בקבוצה. וימס,סמית גאודלוק וצירבאס לא הצליחו.
לא הייתי אומר.
הוא פשוט נכנס לואקום של הכושר המחריד של ווימס וההיעדרות של צירבס.
הוא יחזור למידותיו די מהר.
בתור מישהו שהחזיק ממנו, אני חושב שאין לו הרבה מה לתרום. מעט מדי איי קיו והגנה, בקבוצה שחייבת את זה. כל הורסטיליות והכשרון לא יעזרו כאן.
toja27 כתב:ראד נראה טוב לאחרונה.
roy1000 כתב:toja27 כתב:ראד נראה טוב לאחרונה.
ראד נראה טוב בעמדה 5. בעמדות 3-4 הוא מתקשה לספק את הסחורה.
אני באמת חושב שאחרי חזרת מילר צריך לשקול לשחרר את צירבס ולהשתמש בראד בעמדה 5.
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:ראד נראה טוב לאחרונה.
לא הייתי אומר.
הוא פשוט נכנס לואקום של הכושר המחריד של ווימס וההיעדרות של צירבס.
הוא יחזור למידותיו די מהר.
בתור מישהו שהחזיק ממנו, אני חושב שאין לו הרבה מה לתרום. מעט מדי איי קיו והגנה, בקבוצה שחייבת את זה. כל הורסטיליות והכשרון לא יעזרו כאן.
toja27 כתב:אבל הוא לא 5! זה משהו שרק יכול לעבוד פה ושם , הוא 3-4. הוא התקשה עד כה לספק את הסחורה כי מאז שארז ועד לאחרונה עד שרמי החליט להכניס אותו יותר ברצינות לרוטציה הוא לא נספר גם מצד המאמן והשחקנים וגם ביוזמתו כשהאמין שצריך לוותר בשביל "הכוכבים" הגדולים - וימס, גאודלוק וסמית. אני דווקא מחבב אותו.
החציל האצטקי כתב:אין לי שום טענה אליו במהלך האחרון. ווילבקין תקע זריקה רעה שאי אפשר לעצור.
roy1000 כתב:toja27 כתב:אבל הוא לא 5! זה משהו שרק יכול לעבוד פה ושם , הוא 3-4. הוא התקשה עד כה לספק את הסחורה כי מאז שארז ועד לאחרונה עד שרמי החליט להכניס אותו יותר ברצינות לרוטציה הוא לא נספר גם מצד המאמן והשחקנים וגם ביוזמתו כשהאמין שצריך לוותר בשביל "הכוכבים" הגדולים - וימס, גאודלוק וסמית. אני דווקא מחבב אותו.
מה זה משנה שהוא "לא 5"? גם דריימונד גרין לא 5. מה שחשוב זה מה שעובד והמקום היחידי שבו ראד עובד זה עמדה 5.
er79 כתב:החציל האצטקי כתב:אין לי שום טענה אליו במהלך האחרון. ווילבקין תקע זריקה רעה שאי אפשר לעצור.
הטענה היא לא אליו אלא לליובין. הוא נתן מטר יותר ממה שצריך. ראד לא היה צריך לשמור עליו מלכתחילה
jay כתב:טוז'ה איך אתה לא מבין שראד 5 כי זה בול כמו שדריימונד גרין 5?
jay כתב:עזוב NBA, איך אתה לא רואה שראד 5?? אני משתגע מזה.
בהצלחה לבג"צKISS עם אוחין ב-1, סמית' ב-4 וראד ב-5.
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אבל הוא לא 5! זה משהו שרק יכול לעבוד פה ושם , הוא 3-4. הוא התקשה עד כה לספק את הסחורה כי מאז שארז ועד לאחרונה עד שרמי החליט להכניס אותו יותר ברצינות לרוטציה הוא לא נספר גם מצד המאמן והשחקנים וגם ביוזמתו כשהאמין שצריך לוותר בשביל "הכוכבים" הגדולים - וימס, גאודלוק וסמית. אני דווקא מחבב אותו.
מה זה משנה שהוא "לא 5"? גם דריימונד גרין לא 5. מה שחשוב זה מה שעובד והמקום היחידי שבו ראד עובד זה עמדה 5.
שיהיה עם זה בהצלחה בריבאונד ובהגנה על הגבוהים .
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אבל הוא לא 5! זה משהו שרק יכול לעבוד פה ושם , הוא 3-4. הוא התקשה עד כה לספק את הסחורה כי מאז שארז ועד לאחרונה עד שרמי החליט להכניס אותו יותר ברצינות לרוטציה הוא לא נספר גם מצד המאמן והשחקנים וגם ביוזמתו כשהאמין שצריך לוותר בשביל "הכוכבים" הגדולים - וימס, גאודלוק וסמית. אני דווקא מחבב אותו.
שיהיה עם זה בהצלחה בריבאונד ובהגנה על הגבוהים .
הוא שמר לא רע בכלל גם מול צסק"א וגם מול דרושאפאקה. בכל מקרה, אין שום ספקשהוא שמור שם הרבה יותר טוב מבעמדות 3/4.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים