המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מאמן שנמצא פה פחות מ24 שעות מצליח להוציא יותר מהקבוצה הזאת ממה שרמי הוציא בחודשים של עבודה
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מאמן שנמצא פה פחות מ24 שעות מצליח להוציא יותר מהקבוצה הזאת ממה שרמי הוציא בחודשים של עבודה
כל פעם שמישהו יכתוב משהו על רמי אני אזכיר שיש אנשים בהנהלה שרצו אותו כמאמן ראשי כבר בקיץ
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מאמן שנמצא פה פחות מ24 שעות מצליח להוציא יותר מהקבוצה הזאת ממה שרמי הוציא בחודשים של עבודה
כל פעם שמישהו יכתוב משהו על רמי אני אזכיר שיש אנשים בהנהלה שרצו אותו כמאמן ראשי כבר בקיץ
90% מהפעמים זה יהיה אני
my man כתב:אגואיסט.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מאמן שנמצא פה פחות מ24 שעות מצליח להוציא יותר מהקבוצה הזאת ממה שרמי הוציא בחודשים של עבודה
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מאמן שנמצא פה פחות מ24 שעות מצליח להוציא יותר מהקבוצה הזאת ממה שרמי הוציא בחודשים של עבודה
תקראי לזה *ההודעה הקבועה על זה שההנהלה רצתה את הדר כמאמן ראשי כבר בקיץ*
MTA2311 כתב:אם שומעים את השידור בלי לראות חושבים שמקל זה גלגול נשמות של מייקל.
הלובי שלו בתקשורת זה משהו מדהים.
MTA2311 כתב:אם שומעים את השידור בלי לראות חושבים שמקל זה גלגול נשמות של מייקל.
my man כתב:MTA2311 כתב:אם שומעים את השידור בלי לראות חושבים שמקל זה גלגול נשמות של מייקל.
מה הסיפור היום? בגצקיס עושה ליוגי מה שרמי עשה לגל?
איתי-שגב כתב:אגב, ראשון קבוצה רעה.
Holiday_Armadillo כתב:ווימס לא משחק כי הוא באמת נפצע נגד דרושפאקה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Mageguns ו־32 אורחים