המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mta_atic כתב:ואללה:מכבי תל אביב תכריע: הנדריקס או מצ'באן
http://sports.walla.co.il/?w=/170/1825020
הייתי שמח אם שניהם היו ממשיכים בקבוצה, אך אני מבין שהבעיה היא העלויות הגבוהות.
מבין השניים אין ספק שהייתי הולך על הנדריקס לעונה הבאה (לדעתי, אם יישאר, הוא יעשה קפיצת מדרגה ומכבי עוד תרצה להאריך איתו את החוזה בהמשך).
מצ'באן שחקן נהדר שאני באמת מעריך, והייתי רוצה שישאר ויתפתח במכבי, אבל אם זו המציאות אז עדיף לתת לו להתבשל שנה בחו"ל.
הכוונות של מכבי תל אביב להצטרף לליגה האדריאטית מערימה לא מעט קשיים במו"מ עם שחקנים. בשיחות שנערכו עם שחקנים לגבי הישארותם בעונה הבאה, מספר שחקנים אומרים באופן נחרץ כי אין בכוונתם להמשיך בשל ההשתתפות בליגה האדריאטית, כשחלק גם מתנים את המשך ההתקשרות עם הקבוצה בתוספת שכר. "אם אני הולך להיות כל כך הרבה זמן בטיסות ומשחקים, הנהלת מכבי צריכה להבין שצריך להעלות לי את השכר. אני מכיר הרבה שחקנים שמאוד לא מרוצים מהליגה האדריטאית", אמר שחקן בקבוצה.
misha כתב:
ורד כהן עדכנה את הכתבה והוסיפה:הכוונות של מכבי תל אביב להצטרף לליגה האדריאטית מערימה לא מעט קשיים במו"מ עם שחקנים. בשיחות שנערכו עם שחקנים לגבי הישארותם בעונה הבאה, מספר שחקנים אומרים באופן נחרץ כי אין בכוונתם להמשיך בשל ההשתתפות בליגה האדריאטית, כשחלק גם מתנים את המשך ההתקשרות עם הקבוצה בתוספת שכר. "אם אני הולך להיות כל כך הרבה זמן בטיסות ומשחקים, הנהלת מכבי צריכה להבין שצריך להעלות לי את השכר. אני מכיר הרבה שחקנים שמאוד לא מרוצים מהליגה האדריטאית", אמר שחקן בקבוצה.
אבל צריך להגיד שהיא ממש לא אמינה רגילה לכתוב שטויות.
Mta_atic כתב:misha כתב:
ורד כהן עדכנה את הכתבה והוסיפה:הכוונות של מכבי תל אביב להצטרף לליגה האדריאטית מערימה לא מעט קשיים במו"מ עם שחקנים. בשיחות שנערכו עם שחקנים לגבי הישארותם בעונה הבאה, מספר שחקנים אומרים באופן נחרץ כי אין בכוונתם להמשיך בשל ההשתתפות בליגה האדריאטית, כשחלק גם מתנים את המשך ההתקשרות עם הקבוצה בתוספת שכר. "אם אני הולך להיות כל כך הרבה זמן בטיסות ומשחקים, הנהלת מכבי צריכה להבין שצריך להעלות לי את השכר. אני מכיר הרבה שחקנים שמאוד לא מרוצים מהליגה האדריטאית", אמר שחקן בקבוצה.
אבל צריך להגיד שהיא ממש לא אמינה רגילה לכתוב שטויות.
מספר שחקנים אומרים באופן נחרץ כי אין בכוונתם להמשיך בשל ההשתתפות בליגה האדריאטית
בדיוק כמו בדיווח שהבאתי על פארגו ואידסון.
כנראה שיש דברים בגו (למרות שגם אני מסכים שורד כהן היא לא בדיוק הסכין הכי חדה, אבל הדברים האלה די הגיוניים) ומכבי מתקדמת לעבר מלכוד.
misha כתב:אם היא אכן קיבלה את הציטוט הזה משחקן, אז זה זה נשמע כמו משהו ששחקן ישראלי (המפונק יחסית) היה אומר...
בעל זבוב כתב:misha כתב:אם היא אכן קיבלה את הציטוט הזה משחקן, אז זה זה נשמע כמו משהו ששחקן ישראלי (המפונק יחסית) היה אומר...
נשמע מאוד הגיוני מה שאתה כותב.
בכל מקרה, די ברור לי שהפור נפל ויש אדריאטית ואני מודה שאני חסיד נלהב של הליגה הזו וללא קשר לקופליאדה.
הכשרונות שאפשר לאתר שם, הקבוצות הטובות שיש שם והעובדה שהפיינל פור יהיה כאן אם נעלה ע"פ מה שקראתי בפורומים בחו"ל, עושים לי להיות לטובת המעבר.
אני מאלו שלא עוקבים או מתעניינים בליגה כאן והיא ממש לא מעניינת אותי, רק בודק "מה יצא מכבי" וממשיך הלאה.
Mta_atic כתב:בעל זבוב כתב:misha כתב:אם היא אכן קיבלה את הציטוט הזה משחקן, אז זה זה נשמע כמו משהו ששחקן ישראלי (המפונק יחסית) היה אומר...
נשמע מאוד הגיוני מה שאתה כותב.
בכל מקרה, די ברור לי שהפור נפל ויש אדריאטית ואני מודה שאני חסיד נלהב של הליגה הזו וללא קשר לקופליאדה.
הכשרונות שאפשר לאתר שם, הקבוצות הטובות שיש שם והעובדה שהפיינל פור יהיה כאן אם נעלה ע"פ מה שקראתי בפורומים בחו"ל, עושים לי להיות לטובת המעבר.
אני מאלו שלא עוקבים או מתעניינים בליגה כאן והיא ממש לא מעניינת אותי, רק בודק "מה יצא מכבי" וממשיך הלאה.
בתור הצופה הקטן שכדורסל עבורו הוא שעשוע להמונים אתה צודק.
בשביל האנשים שאמורים לספק את הבידור הזה זה יכול להיות משהו מייסר וסיזיפי, בייחוד לאלה שיש משפחה מאחוריהם.
במצב שנוצר, נראה שלטובת הקבוצה, עדיף שלא יכלו לאדריאטית.
אם אידסון ופארגו לא יישארו ממילא (בין אם נלך ובין אם לא) עדיף לא ללכת ולשמור את מה שיש (שגם הם לא רוצים ללכת לאדריאטית).
ובהערת שוליים, גם אני הייתי שמח אם היו משחקים באדריאטית, אבל רק בנוסף ליורוליג (ולא גם לליגה).
גם אני מאד אוהב את הליגה הזאת וחושב שחוץ מהעלאת הרמה, החשיפה לשחקנים טובים גדולה הרבה יותר.
misha כתב:אם היא אכן קיבלה את הציטוט הזה משחקן, אז זה זה נשמע לי כמו משהו ששחקן ישראלי (המפונק יחסית) היה אומר...
aribari24 כתב:ממקור מאוד מאוד ראשון... השחקן שמצוטט בכתבה הוא גיא פניני...
יתרה מכך, ההנלה ביקשה ממנו לקצץ בשכרו בעונה הבאה והוא הטיל וטו על העניין!!
פניני בלו ואידסון הם המתנגדים העיקריים בקבוצה לעניין האדריאטית, כמו כן בהנהלה רק פדרמן הוא זה שמתעקש ולא מוכן לשמוע על אפשרות שבה מכבי לא תשתתף באדריאטית.
חנו'ש כתב:misha כתב:אם היא אכן קיבלה את הציטוט הזה משחקן, אז זה זה נשמע לי כמו משהו ששחקן ישראלי (המפונק יחסית) היה אומר...
האמת שהשחקן הצהוב העיקרי שדיבר נגד האדריאטית הוא בלו...![]()
ואם כבר שחקן ישראלי מפונק אחר, אז הישראלי המפונק היחידי שיש לנו הוא אליהו. לא הייתי קוראת לפניני או בורשטיין מפונקים (ובטח שלא לדריק..), ומכיוון שגרין לא ממש רלוונטי, זה משאיר רק את אליהו ובלו.
מבחינת פארגו ואידסון, אני מניחה שעניין האדריאטית יפריע הרבה יותר לאידסון ועלול למנוע ממנו להישאר כאן.
פארגו שחקן צעיר ורווק עם שאיפות לנ.ב.א שגם שם יש הרבה משחקים וזו דווקא דרך טובה להוכיח לראשי הנ.ב.א שהוא מסוגל להתמודד גם עם האינטנסיביות של 3 משחקים בשבוע.
אידסון לעומת זאת שחקן מבוגר יותר עם משפחה ובלי שאיפות להגיע לנ.ב.א, כך שאני מניחה שההחלטה שלו לגבי עתידו תושפע מהאדריאטית הרבה יותר מפארגו.
yzafrir כתב:אם זה נכון כל הבקורות של השחקנים לגבי האדריאטית זה יכול להביא למצב שבסופו של דבר הסגל שישחק באדריאטית יהיה הפחות אטרקטיבי שמורכב בעיקר מהצעירים ושחקני הספסל של הקבוצה ובקופליג נמשיך לשחק עם הסגל החזק .
זה יהפוך את ההצטרפות לאדרטית למיתרת ביותר וגם לא תשיג את המטרה הראשונה שזה להפחיד את קופל מעזיבת מכבי .
זה צריך להיות או זה או זה אבל שתי הליגות זה פשוט לא מתאים.
בעל זבוב כתב:aribari24 כתב:ממקור מאוד מאוד ראשון... השחקן שמצוטט בכתבה הוא גיא פניני...
פניני בלו ואידסון הם המתנגדים העיקריים בקבוצה לעניין האדריאטית, כמו כן בהנהלה רק פדרמן הוא זה שמתעקש ולא מוכן לשמוע על אפשרות שבה מכבי לא תשתתף באדריאטית.
אם זה נכון, חבל מאוד ששמעון לא יוצא קצת מהקופסא ומצטרף לפדרמן כאן. בהרבה החלטות הייתי נגד פדרמן, כאן אני איתו לגמרי. רק מעשה של ממש יציל אותנו ממלתעות קופל.
חנו'ש כתב:בעל זבוב כתב:aribari24 כתב:ממקור מאוד מאוד ראשון... השחקן שמצוטט בכתבה הוא גיא פניני...
אם זה נכון, חבל מאוד ששמעון לא יוצא קצת מהקופסא ומצטרף לפדרמן כאן. בהרבה החלטות הייתי נגד פדרמן, כאן אני איתו לגמרי. רק מעשה של ממש יציל אותנו ממלתעות קופל.
אם היו עוזבים את הליגה אז היה נכון, אבל כל עוד אנחנו נשארים בתוך המלתעות של קופל מה עשינו אז עם האדריאטית? הוסיפו עוד כמה דולרים לתקציב? זה באמת שווה את זה?
חביב אורנג'ד כתב:אם יש שחקן שאפשר לקרוא מפונק במכבי זה אך ורק בורשטיין.
בורשטיין הוא שחקן שכמעט ולא תורם בכלל, אוהב להחזיק הרבה בכדור (ולא תמיד לשתף את חבריו) וכשלא מוכנים לשלם לו סכומים מופקעים, הוא רץ ללכלך בתקשורת.
אם השתתפות באדריאטית תגרום לבורשטיין לותר על החוזה הכבד שלו במכבי, יכול מאוד להיות שהצעד הזה הוא כדאי (ולא רק מבחינה כלכלית).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], liran ו־14 אורחים