המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:צסקא בתקופה גרועה, למזלם הם קיבלו את מכבי באמצע.
LIAV10 כתב:צסקא בתקופה גרועה, למזלם הם קיבלו את מכבי באמצע.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:צסקא בתקופה גרועה, למזלם הם קיבלו את מכבי באמצע.
כל קבוצה שהיינו אמורים לנצח בבית, כולל צסק''א חסרה ולא בשיאה, ואפס בינונית, לא ניצחנו
רק מראה כמה רע שיחקנו בשביל להפסיד
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:צסקא בתקופה גרועה, למזלם הם קיבלו את מכבי באמצע.
כל קבוצה שהיינו אמורים לנצח בבית, כולל צסק''א חסרה ולא בשיאה, ואפס בינונית, לא ניצחנו
אפס טובה, לא הייתי קורא לה בינונית
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:צסקא בתקופה גרועה, למזלם הם קיבלו את מכבי באמצע.
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:צסקא בתקופה גרועה, למזלם הם קיבלו את מכבי באמצע.
נגדנו בבית היא הייתה בינונית
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:צסקא בתקופה גרועה, למזלם הם קיבלו את מכבי באמצע.
נגדנו בבית היא הייתה בינונית
לא היתה נהדרת אבל כן סולידית
זה הספיק לה כדי לנצח
איתי-שגב כתב:זה בסדר שתמיד ממש אהבתי את טיאודוסיץ וזה חלום אישי שלי לראות אותו פה, נכון?.
איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:צסקא בתקופה גרועה, למזלם הם קיבלו את מכבי באמצע.
היא תנצח.
arel123 כתב:תיאודוסיץ' בלי נקודה אחת הערב
arel123 כתב:14 לכוכב האדום 5 וחצי לסיום
LIAV10 כתב:arel123 כתב:14 לכוכב האדום 5 וחצי לסיום
שמע, אם אתה רואה בדיליי של שבוע וחצי לפחות אל תעדכן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־21 אורחים