פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
30 דצמבר 2016, 01:55
החציל האצטקי כתב:אולי הגיע הזמן להתחיל להסתכל קדימה?
טייריס היה. נגמר.
הוא לא נהיה צעיר יותר.
זה יכול רק לקלקל.
זה גם נכון.
אם כי הוא עדיין די צעיר ונמצא בשיא כושרו
30 דצמבר 2016, 01:57
למצוא את הדבר הבא.
לא למצוא את זה שהיה פעם בקבוצה גדולה ונזרק משם כי לא הלך.
זה לא מוביל אותנו לשום מקום.
30 דצמבר 2016, 01:57
בשביל למצוא את הדבר הבא צריך סקאוטינג טוב ומעקב, ברור שהצמד אבן את שבח לא עונה להגדרה.
30 דצמבר 2016, 01:59
RomanR כתב:בשביל למצוא את הדבר הבא צריך סקאוטינג טוב ומעקב, ברור שהצמד אבן את שבח לא עונה להגדרה.
לא יודע מה פועלם ומה הם עושים.
יכול להיות שמאגר השחקנים שלהם לא נגמר.
מי שבוחר את השחקנים זה מנהל מקצועי.
סקאוט רואה, מנתח. לא מקבל החלטות.
30 דצמבר 2016, 02:00
החציל האצטקי כתב:למצוא את הדבר הבא.
לא למצוא את זה שהיה פעם בקבוצה גדולה ונזרק משם כי לא הלך.
זה לא מוביל אותנו לשום מקום.
עמוק בתוך הראש- אני מסכים איתך. אבל הצוות הניהולי שלנו לא נותן לסמוך עליו שיימצאו את ה"דבר הבא" - אז כן תביאו לי את המוכר והטוב וטייריס הוא הכי טוב.
30 דצמבר 2016, 02:00
החציל האצטקי כתב:RomanR כתב:בשביל למצוא את הדבר הבא צריך סקאוטינג טוב ומעקב, ברור שהצמד אבן את שבח לא עונה להגדרה.
לא יודע מה פועלם ומה הם עושים.
יכול להיות שמאגר השחקנים שלהם לא נגמר.
מי שבוחר את השחקנים זה מנהל מקצועי.
סקאוט רואה, מנתח. לא מקבל החלטות.
הסקאוט של מכבי הוא איום ונורא, וגם המנהל המקצועי.
30 דצמבר 2016, 21:19
קאזאן מנצחת את פאו 83-81
30 דצמבר 2016, 21:24
גם בחלומות הכי פסימיים שלי לא חשבתי שמכבי תסיים את הסיבוב הראשון במקום 14, עם ניצחון אחד יותר מהמקום האחרון.
30 דצמבר 2016, 21:28
לא חושב שמישהו דמיין את זה ככה, אולי זה דווקא טוב, אולי מההתפרקות הטוטלית הזאת המועדון יבנה עצמו מחדש.
או שלא
30 דצמבר 2016, 21:28
RomanR כתב:לא חושב שמישהו דמיין את זה ככה, אולי זה דווקא טוב, אולי מההתפרקות הטוטלית הזאת המועדון יבנה עצמו מחדש.
או שלא
כנראה שלא. שוב, כנראה שלא.
30 דצמבר 2016, 21:47
פשוט תענוג לראות את באמברג שבוע אחר שבוע. הקבוצה אולי הכי מאומנת ביורוליג. הגנה מצויינת, סטים התקפיים יפים עם הרבה תנועה ללא כדור, הרבה פיק אנד רולים. וכל זה בסגל לא נוצץ במיוחד. יש שם שלושה שחקנים שהייתי לוקח למכבי לעונה הבאה: דאריוס מילר לעמדה 3 במקום סמית שכנראה יפרוש. תייס כגיבוי לעמדה 5, הוא אתלט, חוסם, שומר, מסוגל לקלוע חצי מרחק - שלשות והוא גם שחקן פיק אנד רול טוב. ומלי, אבל הוא כנראה פחות רלוונטי כי כנראה שמילר יישאר כשחקן הפותח בעמדה 4, כך שאין צורך גם במלי. וכמובן, הדבר הכי חשוב, להחתים את טרינקיירי לחוזה של שלוש שנים - נו קאט. מאמן על. להחתים אותו ולא להתערב לו בעבודה. אבל כנראה שבנוגע לדבר האחרון אני סתם מפנטז, כי אני משוחד וטרינקירי המאמן האהוב עלי ביורוליג, וההנהלה שלנו תתערב לכל מאמן באשר הוא.
30 דצמבר 2016, 21:55
דווין לא יפרוש ולא נעליים.
30 דצמבר 2016, 22:21
roy1000 כתב:דווין לא יפרוש ולא נעליים.
דווין בבסט קסט סצנריו שלו אמור להיות סוג של דייויד בלו.
ארבע אנדרסייזד שתמיד חי ממיס-מצ'ים בהתקפה, ומסוגל להתמודד מול מרביתם בצורה סבירה בריבאונד ובהגנה, לפחות לדקות קצובות.
עצם זה שהוא עדיין ה3 הפותח של הקבוצה זה מחדל נוסף של הקבוצה שבנויה כמו שלשול אחד גדול.
מסכים עם רוי שהוא לא יפרוש,
ולצערי אני לא רואה מקום לו ולדריוס מילר בקבוצה אחת. ברור שמילר טוב ממנו.
30 דצמבר 2016, 23:22
אנטה זיזיץ עורך את הבכורה שלו בדארושפאקה. הוא כבר הספיק לשמור מצויין את רייס במהלך האחרון של הרבע הראשון ולחסום אותו. הוא ובנדר החברים הכי טובים, וזיזיץ היה קרוב לחתום במכבי ביחד איתו. חבל שזה לא קרה. אין לי ספק שהוא יוסיף הרבה לדארושפאקה בעמדה בעייתית אצלה
30 דצמבר 2016, 23:39
די, נו. לוקח אותו בכל רגע נתון בלי להניד עפעף
31 דצמבר 2016, 00:06
ברצלונה תהיה בהצלבה.
31 דצמבר 2016, 00:37
ווילביקין חתיכת שחקן.
31 דצמבר 2016, 01:05
roy1000 כתב:ווילביקין חתיכת שחקן.
מנצחים אותם שבוע הבא?
31 דצמבר 2016, 01:12
התנין 2 כתב:roy1000 כתב:ווילביקין חתיכת שחקן.
מנצחים אותם שבוע הבא?
עם ליובין עוד היה סיכוי. עם בגאצקיס הליצן? הסיכויים קלושים.