MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אמא שלי אמרה עכשיו "פיטרוזיליה" בפומבי.
לונג סטורי שורט, אני יתום עכשיו.
''אנסייקלופיידייה''
גאה ברפרנס הזה
תזכירי לי
2:46
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אמא שלי אמרה עכשיו "פיטרוזיליה" בפומבי.
''אנסייקלופיידייה''
גאה ברפרנס הזה
תזכירי לי
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אמא שלי אמרה עכשיו "פיטרוזיליה" בפומבי.
''אנסייקלופיידייה''
גאה ברפרנס הזה
תזכירי לי
2:46
MTA2311 כתב:קבלי את המחמאה, מה כואב לך
Holiday_Armadillo כתב:אין כמו היציאה המסורתית של יום שישי רנדומלי בשביל להיזכר כמה אני שונאת את זה
אני מסודרת לאיזה חצי שנה עכשיו לפני שאני שוב אעשה את אותה טעות
אה והודאל, זה באן
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין כמו היציאה המסורתית של יום שישי רנדומלי בשביל להיזכר כמה אני שונאת את זה
אה והודאל, זה באן
אני חושב שאם נעשה ספירת באנים אני מוביל את הפורום
באיזו יציאה היה מדובר ומה היה כל כך גרוע שביאס אותך ככה?
MTA2311 כתב:לא מאמין שבזבזתי 84 דקות על sausage party
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין כמו היציאה המסורתית של יום שישי רנדומלי בשביל להיזכר כמה אני שונאת את זה
אה והודאל, זה באן
אני חושב שאם נעשה ספירת באנים אני מוביל את הפורום
באיזו יציאה היה מדובר ומה היה כל כך גרוע שביאס אותך ככה?
אל תדאג, אני רושמת את כולם ובסוף אתחיל לפדות אותם
תקווה שהבאן שלי יקרה לפני שאחליט שמשעמם לי ואתה מטרה קלה
סתם..קר, ואני לא יודעת אם אתם יודעים את זה, אבל לאנשים שלא שותים מאוד לא כיף להיות ליד אנשים שיכורים..הם לא מצחיקים אף אחד אלא אם כן גם הבן אדם השני שיכור
אני בן אדן זקן, אני רק רוצה לשבת עם ינאי ליד תנור הספירלה, לשחק משחק קלפים ולשתות תה לואיזה ליד חתיכות תפוח בזמן שאף אחד לא מוציא מילה מהפה
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא מאמין שבזבזתי 84 דקות על sausage party
לא אהבת את המסטיק?
MaccabiTA כתב:ואני מבין למה את מתכוונת. אני חושב שנסיון אחד להתמסטל, כדי לראות אם זורם, דווקא יעשה לך טוב וישחרר אותך קצת. אבל זה רק אני.
מחכה בקוצר רוח לדירת השותפים שלנו, כבר רואה את עצמי חוזר ב3 לפנות בוקר הביתה כשאת וינאי מול תנור ספירלה עם שמיכת צמר על הרגליים לוגמים מחליטת הלואיזה ושואלים "איפה בדיוק היית עד שעה כזאת, ברנש?"
מחכה בקוצר רוח לדירת השותפים שלנו, כבר רואה את עצמי חוזר ב3 לפנות בוקר הביתה כשאת וינאי מול תנור ספירלה עם שמיכת צמר על הרגליים לוגמים מחליטת הלואיזה ושואלים "איפה בדיוק היית עד שעה כזאת, ברנש?"
MTA2311 כתב:"אנחנו יושבים פה כל היום, מטפלים בילדים שלך (מאות חתולים-ב"ר), בזמן שאתה יוצא להתפרפר בחוץ"
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:"אנחנו יושבים פה כל היום, מטפלים בילדים שלך (מאות חתולים-ב"ר), בזמן שאתה יוצא להתפרפר בחוץ"
הכל מדוייק חוץ מזה שאני לא מתקרבת לדירה שיש בה או היה בה בחצי השנה האחרונה חתול
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], שמוליק ו־8 אורחים