המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:תגידו, מתי יגמר כל הקטע המסריח הזה של שנים שהולכות קדימה ונתחיל להתקרב לשנת 2003 שוב? כי שם אני נמצא מבחינה מנטאלית.
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:תגידו, מתי יגמר כל הקטע המסריח הזה של שנים שהולכות קדימה ונתחיל להתקרב לשנת 2003 שוב? כי שם אני נמצא מבחינה מנטאלית.
גיל 11?
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:תגידו, מתי יגמר כל הקטע המסריח הזה של שנים שהולכות קדימה ונתחיל להתקרב לשנת 2003 שוב? כי שם אני נמצא מבחינה מנטאלית.
גיל 11?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:תגידו, מתי יגמר כל הקטע המסריח הזה של שנים שהולכות קדימה ונתחיל להתקרב לשנת 2003 שוב? כי שם אני נמצא מבחינה מנטאלית.
גיל 11?
10
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:תגידו, מתי יגמר כל הקטע המסריח הזה של שנים שהולכות קדימה ונתחיל להתקרב לשנת 2003 שוב? כי שם אני נמצא מבחינה מנטאלית.
גיל 11?
לא הגיל באופן ספציפי (10, אגב) אלא מבחינה תפיסתית, כל הבדיחות של "אני עדיין מרגיש ש2000 יותר קרובה מ2020" רק ברצינות
MTA2311 כתב:אני עדיין ב90s בכלל. תקופה הרבה יותר טובה.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:בן, אם היית יודע כמה כסף אנשים מוכנים לשלם בשביל ההורמונים האלה בשוק השחור. ..
למה? בשביל האלה שלא מקבלים אישור?.
בהתחלה שילמנו בערך אלף וחצי כל חודש, ואז הגיע הסבסוד גם למאוחדת והתחלנו לשלם 300.
1,500 שקל כל חודש רק בשביל שלא תהיה נמוך?
אני הייתי אומרת לך לקנות בגאפ קידס ושתעוף לי מהעיניים
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:בן, אם היית יודע כמה כסף אנשים מוכנים לשלם בשביל ההורמונים האלה בשוק השחור. ..
בהתחלה שילמנו בערך אלף וחצי כל חודש, ואז הגיע הסבסוד גם למאוחדת והתחלנו לשלם 300.
זה לא רק הגובה, זה כל הגוף. גם העצמות. נגיד, כשהלכתי לבדיקה בגיל 14, הרופא אמר שיש לי עצמות *של בנות 12.
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:אני עדיין ב90s בכלל. תקופה הרבה יותר טובה.
מעדיף את שנות ה2000 כי אז כבר יכולתי לשחק עם עצמי, שזה עוד perk רציני
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:תגידו, מתי יגמר כל הקטע המסריח הזה של שנים שהולכות קדימה ונתחיל להתקרב לשנת 2003 שוב? כי שם אני נמצא מבחינה מנטאלית.
גיל 11?
לא הגיל באופן ספציפי (10, אגב) אלא מבחינה תפיסתית, כל הבדיחות של "אני עדיין מרגיש ש2000 יותר קרובה מ2020" רק ברצינות
מבחינת העולם, עדיף לנו להיות ב-2003
אני לא חושבת שהייתי מצליחה להתמודד עם הטכנולוגיה אבל
גם אתה לא
לא היה טינדר (על מי אנחנו עובדים? גריינדר) ב-2003
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:אני עדיין ב90s בכלל. תקופה הרבה יותר טובה.
זאת אכן הייתה הפתעה נעימה
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:בן, אם היית יודע כמה כסף אנשים מוכנים לשלם בשביל ההורמונים האלה בשוק השחור. ..
זה לא רק הגובה, זה כל הגוף. גם העצמות. נגיד, כשהלכתי לבדיקה בגיל 14, הרופא אמר שיש לי עצמות *של בנות 12.
תוקן
אין בעד מה
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:אני עדיין ב90s בכלל. תקופה הרבה יותר טובה.
מזכיר לי את באטרס
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:אני עדיין ב90s בכלל. תקופה הרבה יותר טובה.
מזכיר לי את באטרס
זה הרבה יותר מספק כשעובדים בשביל זה יומיים
Holiday_Armadillo כתב:26, עדיין מתלהבת בטירוף מזיקוקים
איתי-שגב כתב:זיקוקים זה יותר אוברייטד מגל מקל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים