yanay21 כתב:גאסול באמת תעלומה, אבל אני מאמין שיגיע לפלייאוף. אני זוכר בשנה שעברה את ה40 נקודות שהוא דפק מול נבחרת צרפת(שזה היה משהו כמו חצי מסך הנקודות של ספרד), את הלהט שהיה לו, את הנחישות. הוא כבד מדי ומבוגר מדי מכדי לתת תפוקה בעונה הסדירה בתדירות כזו(תחשוב שמאנו וטוני הם גארדים, המשקל שהם סוחבים על הברכיים נמוך, והם תמיד היו די שחיפים, אפילו ביחס לגארדים אחרים. טים גם לא היה כבד במיוחד, וגם חריג בהתחשב באורך הקריירה שלו בלי קשר). אני מאמין שאם יגידו לו "תקשיב, עכשיו חצי גמר מערב, יש חמישה-שישה משחקים, תן עבודה", הוא יגיע.
אני ממש רוצה לראות את קוואי ב4, זה לא רק הרכב שיכול להיות יעיל מאוד, אלא שהוא גם הכרחי, כי הdeath lineup של הווריורס כולל את דוראנט ב4, וקוואי צריך להידבק אליו בהגנה, ואפילו ללכת עליו בהתקפה. אחרת אנחנו נשארים עם דדמון או אולדריג' על דוראנט, ופשוט לא.
לגמרי, אני כך כל נהנה לכתוב ולקרוא על הקבוצה הזו. כשמדברים עם חברים שלא אוהדים את הקבוצה, זה חייב להסתכם ב"איזה באסה, הפסדנו" או "איזה כיף, ניצחנו".
כן זה היה 40 נקודות במשחק של איזה 78-76, מטורף.
מקווה מאוד שהוא עוד יכול לתת סדרות של 18+10, יספיק לי.
וכן, הרכב כזה יכול להיות מאוד מעניין, קוואי על דוראנט ב4 גם מאפשר לך לשים את גרין וסימונס באותה החמישייה, שני שומרים מצויינים שיוכלו להיות על קליי וקרי, ואולי אפילו דדמון ב5 במקום למרקוס, קצת פחות נייד אבל נותן מטרייה מתחת לסלים ויספק הרבה ריב' התקפה מול הרכב נמוך של הווריורס. הייתי משלים חמישייה כזאת עם פאטי בגלל התזזיתיות שלו, הרבה יותר קל לו לרוץ מסביב לחסימות בצד אחד ולעייף את ההגנה בצד השני מאשר לטוני, מה שגם שזה איום קטלני מבחוץ שיעזור לרווח כשדדמון בפנים יכול לאסוף כמויות כואבות של ריבאונדים מול הרכב נמוך של הווריורס.
אבל הדרך לשם עוד ארוכה מאוד..
אחת לכמה זמן אני מצליח לשדל חברים לצפות במשחק איתי, לרוב בפלייאוף, אבל זה לא אותו דבר, הם בעיקר נהנים לעודד את הקבוצה השנייה בלי שהם מכירים יותר מ2 שחקנים שלה.
יש לי חבר שעד היום חוגג את שלשת הניצחון של וינסניטי ב4-3 מול דאלאס בעונת האליפות.