MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אני כבר מזמן נשביתי בסיפורי הסחוג של סעדיה
למרות שאנחנו יודעים לעשות שמח וכאלה, המטבח שלנו הוא הכי מבאס. סחוג זה אחלה, חילבה זה אחלה, מרק תימני זה אחלה, אבל כל השאר זה שמן וקמח. המטבח המרוקאי יותר מגוון. וגם העיראקי. איך עשיתי לעצמי חשק לקובה. מזל שמחר יש לי זמן ללכת לשוק

האוכל המרוקאי הוא מלך המטבח, בלי ספק.
אתם מצטיינים בלתת לבצק צורות שונות ושמות שונים.
אגב, כדי לחזור לאון טופיק, המשחק הבא שלנו מול אטלנטה של בודנהולצר, מה אתה אומר על קאמבק שלו לספרס אחרי פרישה של פופ כדי לתפוס את מקומו?
לא יודע, אני לא מתלהב. כלומר, הוא סבבה, ואטלנטה נראית טוב, אבל משהו חסר לי באיך שהם משחקים(גם בעונה שהם היו מדהימים וראשונים במזרח והכול). אני חושש שמייעדים את התפקיד הזה למסינה, ואני מאוד לא מרוצה. הפנטזיה זה בראד סטיבנס, אבל בטח נעלו אותו בחוזה למאתיים שנה. האופציה המועדפת עליי זה ריק קארלייל. תמיד אהבתי אותו, ותמיד אהבתי איך שדאלאס משחקת כשהוא מאמן, גם כשהם קצרים בכישרון. העונה כמובן לא מייצגת, כי הייתה להם מכת פציעות, אבל בדרך כלל הם אחלה.
אני לא חושב שקיובן ישמח לשחרר אותו לספרס,על איזה חוזה הוא יושב יש לך מושג?
העונה אטנלטה חלשה, אבל עשו עונות יפות תחתיו, היה חסר להם את המשהו אקסטרה אבל אני חושב שזה יותר בגלל חומר השחקנים (מה שבספרס יש ברמה יותר גבוהה) מאשר בגללו, וכמובן שפופ הוא עדיין לא, מצד שני הוא המאמן שעבד הכי הרבה שנים עם פופ, לקח ממנו לא מעט ועכשיו גם צבר קצת נסיון אמיתי בליגה בעונות עם ההוקס. זאת אפשרות מאוד מעניינת.
בנוגע לסטיבנס אני לא אופטימי, אבל a man can dream..
כתבה מנוב' 2015:
"Coach Rick Carlisle and the Dallas Mavericks have come to terms on a new contract extension.
Sources told ESPN.com the extension is a new five-year deal in the $35 million range that will make Carlisle the league's highest-paid coach among those without a dual executive role and will take him well into his second decade with the club.
Carlisle was widely believed to be in the final year of his second contract with the Mavs, but sources say the club actually held a little-known team option for the 2016-17 season. The new five-year deal will take effect in 2017-18 and span through 2021-22."
לא רואה מצב שישחררו אותו, אלא אם באמת יחליטו להרוס הכול ולבנות מחדש, כולל מאמן. בספק והם ימצאו טוב ממנו. אולי זול ממנו, אבל טוב לא.
ואם אותו לא ישחררו, גם את סטיבנס בוודאות לא.
מעדיף את בודנ' על פני מסינה, זה כן. או שאפשר להחתים את מאנו