ת'רד מחאת האוהדים - מכבי העלתה את המחירים, המחאה הסתיימה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מחאת האוהדים - מכבי העלתה את המחירים, המחאה הסתיימה

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מאי 2016, 14:26

התנין כתב:דווקא הקיץ ההנהלה הולכת להשקיע הרבה לפי השמות שהולכים לנחות פה.

ממש לא. את מי כבר החתימו? ווימס מגיע על השכר של פארמר. ציברס? עולה בערך כמו פבאריני ואמבקווה. מילר? אם יגיע זה במקום רנדל והוא עולה קצת יותר ממנו.
בקיצור - לפי ההחתמות בינתיים אין שום סימן לעליה משמעותית בתקציב. תעיר אותי כשיוחתמו תיאודוסיץ' או דה-קולו.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 29 מאי 2016, 15:52

roy1000 כתב:

ממש לא. את מי כבר החתימו? ווימס מגיע על השכר של פארמר. ציברס? עולה בערך כמו פבאריני ואמבקווה. מילר? אם יגיע זה במקום רנדל והוא עולה קצת יותר ממנו.
בקיצור - לפי ההחתמות בינתיים אין שום סימן לעליה משמעותית בתקציב. תעיר אותי כשיוחתמו תיאודוסיץ' או דה-קולו.

די רוי,
ציברס יעלה יותר ממיליון בעוד אמבקווה ופבראני 1.3 יחד
מילר יעלה קצת יותר מרנדל? כמעט חצי מיליון הפרש

אף אחד לא אמר שהופכים לברצלונה אבל כן נראה שהם משקיעים יותר בינתיים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מאי 2016, 16:11

היא משקיעה יותר ביחס לעצמה בשנים קודמות. בפועל כל הקבוצות יעלו את התקציב ככה שזה מתאזן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 29 מאי 2016, 17:17

זה גם לא בהכרח תקציב השחקנים. בכלל, כל ההתנהלות השחצנית, הלא זהירה, המגלומנית. זה לא שאם הם ישקיעו 30 מיליון דולר אני אהיה מרוצה ויאללה לקנות מנויים. יש דרך לנהל קבוצה, מועדון.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי rc4991 » 29 מאי 2016, 17:23

MTA2311 כתב:היא משקיעה יותר ביחס לעצמה בשנים קודמות. בפועל כל הקבוצות יעלו את התקציב ככה שזה מתאזן.

נכון אבל זה לא מה שרוי אומר
מה גם שאני חושב שהם מעלים את התקציב גם קצת יותר מהגידול בהכנסות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 מאי 2016, 17:26

אני חושב שכבר למדנו שהשקעה של כסף זה לא הדבר הכי חשוב.
הרבה יותר חשוב זה האיש שיודע להביא את החלקים הנכונים ולחבר אותם.
התפקיד של הכסף והבעלים עם הכיסים העמוקים נכנס כשאותם אנשי מקצוע מצליחים לפגוע בינגו בשחקנים מצויינים, ואז
אותם הבעלים צריכים להיות מסוגלים להשאיר אותם וליצור המשכיות חיובית.

הנפילה של מכבי לא התחילה כשהיא החליטה ללכת על שחקנים זולים, אלא כשהיא החליטה ללכת על השילוב הקטלני של שחקנים זולים,
ואנשי מקצוע זולים.
מה שאפיין את השנים הכי גדולות של מכבי (והיו לא מעט כאלה ב-16 השנים האחרונות) זה מאמנים מהטופ של אירופה ויכולת להשאיר
שחקנים שהצליחו בקבוצה ליותר מעונה.
מה שמאפיין את השנים הכי רעות של מכבי, זה אנשי מקצוע חלשים וכח בלתי מרוסן של אנשים חסרי מושג.
קשה לחשוב על טעות ניהולית שלא נעשתה בשנתיים האחרונות, וזה לא מתחיל ונגמר רק בפבראני או אוננקו.
זה גם חוזה הנו קאט של שחקן בלי ברך, זה השחרור של רייס בשביל עוד 100 אלף, זה החוצפה לבנות קו קדמי שמבוסס על שני
שחקנים פצועים וילד בן 17 וכו'.

אני חושב שאפשר לסכם את זה בשתי מילים - דני פדרמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מאי 2016, 17:42

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

די רוי,

רוני, בוא נעשה את הסיכום בסוף כשנראה מי בסגל הסופי. בינתיים זה נראה במקרה הטוב קצת יותר משנה שעברה.
פאבריני היה 700 אלף וציברס זה קצת יותר ממליון. אמבקווה אני לא יודע מה יהיה איתו.

בקיצור, נחכה ונראה מה יהיה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 29 מאי 2016, 17:46

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

די רוי,

רוני, בוא נעשה את הסיכום בסוף כשנראה מי בסגל הסופי. בינתיים זה נראה במקרה הטוב קצת יותר משנה שעברה.
פאבריני היה 700 אלף וציברס זה קצת יותר ממליון. אמבקווה אני לא יודע מה יהיה איתו.

בקיצור, נחכה ונראה מה יהיה.

בדיוק, בוא נחכה ונראה כי בינתיים אתה קובע הרבה דברים סתם
אני כתבתי שבינתיים הכיוון טוב בזמן שאתה קובע שהתקציב לא עולה בכלל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מאי 2016, 17:52

rc4991 כתב:בדיוק, בוא נחכה ונראה כי בינתיים אתה קובע הרבה דברים סתם

נו די עם השטויות האלה. אמרתי שבינתיים אי אפשר להגיד שהתקציב עולה בצורה משמעותית. לא הייתה שום החתמה מפוצצת מבחינה תקציבית לעומת העונה שעברה. לא החתימו לך אף שחקן ב- 3 מליון יורו.

בסופו של דבר יכול להיות שכן תהיה עליה משמעותית לעומת שנה שעברה ויכול להיות שלא. אין מספיק נתונים כרגע.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 29 מאי 2016, 17:56

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:בדיוק, בוא נחכה ונראה כי בינתיים אתה קובע הרבה דברים סתם

נו די עם השטויות האלה. אמרתי שבינתיים אי אפשר להגיד שהתקציב עולה בצורה משמעותית. לא הייתה שום החתמה מפוצצת מבחינה תקציבית לעומת העונה שעברה. לא החתימו לך אף שחקן ב- 3 מליון יורו.

בסופו של דבר יכול להיות שכן תהיה עליה משמעותית לעומת שנה שעברה ויכול להיות שלא. אין מספיק נתונים כרגע.

כבר עכשיו כולנו יכולים לחתום לך שלא יהיו פה החתמות גם בשני מיליון יורו, מבחינתי גם לא צריך (למרות שלא אתנגד ;) )
שיביאו עכשיו איזה סנטר איכותי (חלום שלי שישחררו איכשהו את דובלייביץ'), גארד תותח ומחליף גבוה טוב (עדיף 2 במקום ציברס) ויש אחלה קבוצה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 29 מאי 2016, 18:08

אני עם רוי פה... לא מאמין שנראה איזשהו סגל נוצץ במיוחד...
אבל אני גם עם יוני פה- המאמן זו העמדה הכי חשובה כרגע ואם שם ניפול אז זה לא משנה בכלל מי בסגל...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 מאי 2016, 10:11

ארגון גייט 11 על מחירי הכרטיסים לפיינל פור

דיברנו רבות על שיטת הפיינל פור הבזויה והלא ספורטיבית. רק לאחרונה שוב נפגשה מנהלת הכדורסל והוכיחה כמה אין לחבריה מושג בניהול הליגה הבכירה של הענף. יתר על כן, המחירים בהם נקבו במנהלת למשחק חצי הגמר הם לא יותר מאשר בדיחה רעה מאד, על חשבוננו.

ההיגיון אומר להילחם בשיטה ובמחירים, אבל אנחנו לא נוכל לצאת למלחמה הזו כרגע. סיימנו בשבוע שעבר מעל ל-3 חודשי מחאה כנגד עליית מחירי המנוי וזוהי תהיה טעות מצדנו להמשיך למחאה נוספת ולפגיעה נוספת בשחקנים ובסיכויי הקבוצה להשיב את האליפות לארון. כאשר יוצאים למאבק צריכים לקחת בחשבון את כל המשתנים, ולאחר דיונים רבים הגענו למסקנה שיהיה זה לא נכון להחרים את הפיינל פור הנוכחי.

אנחנו מבטיחים לשוב ולפעול כנגד שיטת המשחקים והתמחור בשנה הבאה.

תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 מאי 2016, 10:41

rc4991 כתב:כבר עכשיו כולנו יכולים לחתום לך שלא יהיו פה החתמות גם בשני מיליון יורו, מבחינתי גם לא צריך (למרות שלא אתנגד ;) )
שיביאו עכשיו איזה סנטר איכותי (חלום שלי שישחררו איכשהו את דובלייביץ'), גארד תותח ומחליף גבוה טוב (עדיף 2 במקום ציברס) ויש אחלה קבוצה

אז אם ככה, גם אתה מבין שעליה משמעותית לעומת שנה שעברה לא תהיה. הרי כבר היה את פארמר שנה שעברה במליון וחצי והיה את דווין סמית' והיה את אמבקווה ופאבריני ב- 750 אלף כ"א.
אז נגיד שבשנה הבאה יהיו 3 שחקנים במליון וחצי (במקום 2) ועוד שחקן אחד במליון (במקום 750 אלף). אתה לא מדבר איתי על שינויים דרמטיים. זו עדיין קבוצה עם תקציב שחקנים מהנמוכים ביורוליג. זו תהיה קבוצה לא באמת תחרותית.

עדיין כמובן ששום דבר לא סגור ואולי כן יגיע לפחות שחקן אחד (אולי בעמדת הגארד) שישנה את התמונה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2016, 10:48

שמואל1 כתב:ארגון גייט 11 על מחירי הכרטיסים לפיינל פור

דיברנו רבות על שיטת הפיינל פור הבזויה והלא ספורטיבית. רק לאחרונה שוב נפגשה מנהלת הכדורסל והוכיחה כמה אין לחבריה מושג בניהול הליגה הבכירה של הענף. יתר על כן, המחירים בהם נקבו במנהלת למשחק חצי הגמר הם לא יותר מאשר בדיחה רעה מאד, על חשבוננו.

ההיגיון אומר להילחם בשיטה ובמחירים, אבל אנחנו לא נוכל לצאת למלחמה הזו כרגע. סיימנו בשבוע שעבר מעל ל-3 חודשי מחאה כנגד עליית מחירי המנוי וזוהי תהיה טעות מצדנו להמשיך למחאה נוספת ולפגיעה נוספת בשחקנים ובסיכויי הקבוצה להשיב את האליפות לארון. כאשר יוצאים למאבק צריכים לקחת בחשבון את כל המשתנים, ולאחר דיונים רבים הגענו למסקנה שיהיה זה לא נכון להחרים את הפיינל פור הנוכחי.

אנחנו מבטיחים לשוב ולפעול כנגד שיטת המשחקים והתמחור בשנה הבאה.

האמת, זה לא מתפקידם של האוהדים למחות נגד הפיינל פור, ולכן הם עושים לטעמי את הדבר הנכון.
כלומר, אין שום סיבה שאוהדי מכבי יחרימו את הפיינל פור, כשמי שתיפגע מכך הוא הקבוצה, ולא אלה שנגדם הם מוחים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 מאי 2016, 12:10

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:כבר עכשיו כולנו יכולים לחתום לך שלא יהיו פה החתמות גם בשני מיליון יורו, מבחינתי גם לא צריך (למרות שלא אתנגד ;) )

אז אם ככה, גם אתה מבין שעליה משמעותית לעומת שנה שעברה לא תהיה. הרי כבר היה את פארמר שנה שעברה במליון וחצי והיה את דווין סמית' והיה את אמבקווה ופאבריני ב- 750 אלף כ"א.
אז נגיד שבשנה הבאה יהיו 3 שחקנים במליון וחצי (במקום 2) ועוד שחקן אחד במליון (במקום 750 אלף). אתה לא מדבר איתי על שינויים דרמטיים. זו עדיין קבוצה עם תקציב שחקנים מהנמוכים ביורוליג. זו תהיה קבוצה לא באמת תחרותית.

עדיין כמובן ששום דבר לא סגור ואולי כן יגיע לפחות שחקן אחד (אולי בעמדת הגארד) שישנה את התמונה.

אני מניח שתהיה עליה יפה של כמה מיליונים, לא יותר, ויחד עם העליה מהעונה מדובר בתקציב טוב יחסית
אם מחירי השחקנים לא יאמירו בצורה משמעותית (בינתיים מכבי החתימה את ווימס בחצי מחיר) אפשר לבנות אחלה קבוצה שתדבר חזק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 דצמבר 2016, 23:54

פוסט מרגש של גייט 11 :heart

האימפריה עוד תחזור!
זהו חג חנוכה שלישי ברציפות שאנחנו נמצאים בתקופה קשה.
בדיוק לתקופות האלה מייחלים שונאינו - האווירה בהיכל ירודה, הקבוצה מתקשה ורוחות לא טובות מנשבות לעתים בהיכל.
אבל אנחנו מכבי. אותנו האוהדים שום דבר לא ישבור!
המועדון שלנו עבר תקופות נפלאות, אך בשנים עברו היו גם זמנים קשים, מהם תמיד ידע המועדון להתאושש, ובסיומם העפלות לפיינל פור, זכיות בגביעי אירופה וחגיגות בהיכל ואפילו בכיכר רבין.
נכון, לא תמיד הכל ורוד. כולנו טועים לפעמים - שחקנים הנהלה ואוהדים,
אבל אנחנו נשאר כאן תמיד מאחוריי המועדון.
כל הפסד הוא כואב. בדם שלנו, בDNA של המועדון קיימת הצריבה הזו שצצה כשמפסידים, ולא משנה אם מדובר ביורוליג, ליגה, גביע או משחק אימון. הנצחון תמיד עומד לנגד עינינו, ותמיד נשאף אליו.
ובדיוק בזמנים כאלה אנחנו נמדדים כקבוצה וכקהל. לא רק בנצחונות ובתארים, ולא רק בהצלחות.
כוחנו באחדותנו! זה הזמן שלנו להראות את זה, החל ממשחקי הליגה (למרות השיטה המבישה) והגביע, ולהמשיך להגיע ליורוליג ולמלא את ההיכל ולהאמין שהכל עוד אפשרי. כל תואר הוא שלנו עד שיוכח אחרת!
זה הזמן שלנו כקהל, זה המבחן שלנו.
כולנו כאגרוף אחד, לב אחד ענק וצהוב, שלא יפסיק לפעום, שדוחף את הקבוצה בכל מצב, בכל זמן, בכל מקום.
נתראה ביציע וחג מכבים שמח
מ.א.מ
גייט 11
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 דצמבר 2016, 23:55

הכי שנואים בארץ
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שועל » 31 דצמבר 2016, 23:57

מה זה מרגש...
ניגבתי דמעה סוררת...
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי my man » 31 דצמבר 2016, 23:57

MTA2311 כתב:הכי שנואים בארץ
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי איתי-שגב » 31 דצמבר 2016, 23:58

שום מילה על האשמים
יופי
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־21 אורחים