המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:אז קאזאן עם יותר ניצחונות מאיתנו
לנגפורד בעונה מהסרטים, ווינר אמיתי
roy1000 כתב:התנין 2 כתב:roy1000 כתב:ווילביקין חתיכת שחקן.
מנצחים אותם שבוע הבא?
עם ליובין עוד היה סיכוי. עם בגאצקיס הליצן? הסיכויים קלושים.
שועל כתב:האמת שניהול המשחק שלו היה די שערורייתי, עשה ניסיונות מטופשים במשחק מאוד קריטי, ומכבי נראתה רע התקפית ובעיקר הגנתית.
jol9 כתב:איך הספקת להגיע למסקנה הזאת אחרי שני משחקים?
er79 כתב:מישהו פה באמת מופתע? הלא המדובר בעוד גרסת טבק שלא תראה את הפרקט במנורה באוקטובר הבא.
roy1000 כתב:er79 כתב:מישהו פה באמת מופתע? הלא המדובר בעוד גרסת טבק שלא תראה את הפרקט במנורה באוקטובר הבא.
אני בספק אם הוא פה במרץ.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:מישהו פה באמת מופתע? הלא המדובר בעוד גרסת טבק שלא תראה את הפרקט במנורה באוקטובר הבא.
אני בספק אם הוא פה במרץ.
הגזמת, הוא לא מאמן טוב ולא הפתרון אבל הוא יותר טוב מכל הליצנים שהיו פה מאז בלאט
my man כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:מישהו פה באמת מופתע? הלא המדובר בעוד גרסת טבק שלא תראה את הפרקט במנורה באוקטובר הבא.
אני בספק אם הוא פה במרץ.
מי אמר?
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:מישהו פה באמת מופתע? הלא המדובר בעוד גרסת טבק שלא תראה את הפרקט במנורה באוקטובר הבא.
אני בספק אם הוא פה במרץ.
מי אמר?
הוא רשם שתי עונות יפות עם ניז'ני (אחת נהדרת כשהיו ביורוליג), זה כבר עושה אותו טוב יותר מגודס, טבק, ארז, רמי...
rc4991 כתב:הוא רשם שתי עונות יפות עם ניז'ני (אחת נהדרת כשהיו ביורוליג), זה כבר עושה אותו טוב יותר מגודס, טבק, ארז, רמי...
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:
אני בספק אם הוא פה במרץ.
מי אמר?
הוא רשם שתי עונות יפות עם ניז'ני (אחת נהדרת כשהיו ביורוליג), זה כבר עושה אותו טוב יותר מגודס, טבק, ארז, רמי...
אם זה המדד אז גודס הגיע להצלבה.
אבל ת'אמת שגם טבק רשם עונה יפה עם קוצ'ה בזמנו. זה לא המדד.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:הוא רשם שתי עונות יפות עם ניז'ני (אחת נהדרת כשהיו ביורוליג), זה כבר עושה אותו טוב יותר מגודס, טבק, ארז, רמי...
שטויות. אין שום משמעות למה שהוא עשה בניז'ני כי אימון של מאמן סובייטי בקבוצה רוסית לא מיתרגם לאימון במכבי. זה עולם אחר לחלוטין.
אם שופטים אותו לפי ניהול המשחק ביום חמישי ולפי הקשקושים שהוא פולט, הוא לא הולך לשרוד פה. לא ייקח הרבה זמן להנהלה להבין שליובין הוא אופציה טובה יותר בשביל לקחת אליפות בארץ.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:הוא רשם שתי עונות יפות עם ניז'ני (אחת נהדרת כשהיו ביורוליג), זה כבר עושה אותו טוב יותר מגודס, טבק, ארז, רמי...
שטויות. אין שום משמעות למה שהוא עשה בניז'ני כי אימון של מאמן סובייטי בקבוצה רוסית לא מיתרגם לאימון במכבי. זה עולם אחר לחלוטין.
אם שופטים אותו לפי ניהול המשחק ביום חמישי ולפי הקשקושים שהוא פולט, הוא לא הולך לשרוד פה. לא ייקח הרבה זמן להנהלה להבין שליובין הוא אופציה טובה יותר בשביל לקחת אליפות בארץ.
לא מסכים, הייתי אומר שנחכה ונראה אבל די ברור שהוא יכשל כי הוא לא טוב מספיק
my man כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:הוא רשם שתי עונות יפות עם ניז'ני (אחת נהדרת כשהיו ביורוליג), זה כבר עושה אותו טוב יותר מגודס, טבק, ארז, רמי...
או, עכשיו אנחנו מסכימים. זה המדד היחידי שמעניין. האם הוא מספיק טוב בשביל להצליח במכבי?
אני מחבב אותו ואפילו עדיין רוצה שהוא יצליח אבל אני כמעט בטוח שאין לו סיכוי.
זה לא משנה מי טוב יותר- טבק או גודס או ארז או איינראס...אף אחד מהם לא היה צריך להיות פה.
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:הוא רשם שתי עונות יפות עם ניז'ני (אחת נהדרת כשהיו ביורוליג), זה כבר עושה אותו טוב יותר מגודס, טבק, ארז, רמי...
או, עכשיו אנחנו מסכימים. זה המדד היחידי שמעניין. האם הוא מספיק טוב בשביל להצליח במכבי?
זה לא משנה מי טוב יותר- טבק או גודס או ארז או איינראס...אף אחד מהם לא היה צריך להיות פה.
איפה ראית אותי מערער על זה?
לדעתי הוא טוב יחסית למאמנים שהיו פה לאחרונה אבל ברור שלא מספיק
rc4991 כתב:לא מסכים, הייתי אומר שנחכה ונראה אבל די ברור שהוא יכשל כי הוא לא טוב מספיק
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:
איפה ראית אותי מערער על זה?
לדעתי הוא טוב יחסית למאמנים שהיו פה לאחרונה אבל ברור שלא מספיק
אז זה סתם דיון עקר. הוא אולי(!) טוב יותר מהם אבל ייכשל בדיוק כמוהם. אין שום הבדל אמיתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים