my man כתב:איתי-שגב כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:חלון ההעברות נפתח, אנסה לעדכן את הדברים המעניינים.
ליברפול צריכה חיזוק?
כן, לגמרי. מאנה עוזב לאליפות אפריקה, מחר המשחק האחרון שלו, ומילנר בתור מגן שמאל זה לא יותר מהימור מאוד מוצלח. כנראה יבוא שחקן התקפה שיעבה את את הסגל (בנתיים היה רק דיווחים על קווינסי פרומס, ווינגר מאוד מוכשר מספרטק מוסקווה) ואולי גם מגן שמאלי (שיוכל להעביר את מילנר לאמצע).
שחקן התקפה בטוח יבוא, לדעתי.
מעניין..אני לא עקבתי עד עכשיו אבל בהתחשב שההתקפה שלהם הטובה בליגה לא הייתי חוב שדווקא שם צריך חיזוק..
מה עם צ'לסי סיטי וארסנל? יביאו מישהו?
זה נכון, אבל חוץ מקוטיניו ומאנה, אין לך שום שחקן כנף טבעי, אז אם אחד מהם יעדר (ועכשיו מאנה נעדר לחודש), אתה בבעיה, כשאתה צריך לשים שחקנים כמו פירמינו/סטארידג/אוריגי באגף.
צלסי נראית כמו אחת הקבוצות הכי טובות שהיו בליגה האנגלית ואני לא חושב שהם רוצים להרוס משהו כרגע. אני חושב שהם יקנו משהו אם תהיה להם אופציה להחתים איזה סופרסטאר על עמדה יחסית חלשה שלהם, כמו חאמס רודריגז למשל.
פפ רוצה לשפר את ההגנה, במגן שמאל/בלם, 2 השמות הכי מעניינים שעלו זה ואן דייק ואלכס גרימאלדו.
ארסנל אולי תעשה רכש קטן או יותר גדול אבל היא בעיקר תנסה לחדש את החוזים של אוזיל וסאנצז שמסתיימים ב2018.