13 ינואר 2012, 22:16
החציל האצטקי כתב:לא יודע. אישית אני לא מתלהב מהם. בתור אחד שכבר זיהה שחקן או שניים לפני שנחתו במכבי אני מרשה לעצמי להגיד שגם השניים האלה לא יהיו כאן.
אם כבר ניגע בעמדה הזאת בכלל אז אני מאמין שהכיוון יהיה שחקנים ברמה שבין הNBA לאירופה- בסדר גודל של סאני ווימס ואדם מוריסון.
בכל מקרה, כרגע, כמו שאני קורא את המפה (הנכונה להיום)- אנחנו ממשיכים עם סמית' לשנה הבאה.
אם כבר מחפשים טאלנטים הייתי מתכוונן בעיקר על עמדה מספר 1.
13 ינואר 2012, 22:29
14 ינואר 2012, 02:08
החציל האצטקי כתב:צפריר תרגיע אח שלי, הכל ברוח טובה... ריבוי סימני שאלה קצת מלחיץ אותי.
עד עכשיו נמנעתי מלהכנס לשיחות האלה כי באמת שזה המקום להעלות שמות שיש להם את הפוטנציאל הזה להפוך לכוכבים.
בסך הכל העלתי את תחושת הבטן שלי שאומרת שהם לא, ושחקנים כמו הולנד או דייויד לייטי שהעלתי בזמנו- כן בכיוון. לא בדיוק יודע להסביר למה.
לגבי מוריסון- מאמין שהוא הולך ליורוליג בקיץ. בשיקטאש תהיה אתגר בשבילו ואם יצליח שם הוא הולך לבנות את הקריירה שלו מחדש בטופ של אירופה.
בסוף היום, כמו שאמרתי- אני בדעה שמכבי צריכה לשמר הצלחה ביי-דפינישן. אם סמית' ולנגפורד יקחו אותנו לפיינל4 מכבי צריכה להמשיך איתם.
רוצה לעשות סקאוטינג? תעשה אותו על עמדה מספר אחת שהרבה יותר קריטית לעתיד כמו שהוא נראה כרגע.
14 ינואר 2012, 08:20
החציל האצטקי כתב:צפריר תרגיע אח שלי, הכל ברוח טובה... ריבוי סימני שאלה קצת מלחיץ אותי.
עד עכשיו נמנעתי מלהכנס לשיחות האלה כי באמת שזה המקום להעלות שמות שיש להם את הפוטנציאל הזה להפוך לכוכבים.
בסך הכל העלתי את תחושת הבטן שלי שאומרת שהם לא, ושחקנים כמו הולנד או דייויד לייטי שהעלתי בזמנו- כן בכיוון. לא בדיוק יודע להסביר למה.
לגבי מוריסון- מאמין שהוא הולך ליורוליג בקיץ. בשיקטאש תהיה אתגר בשבילו ואם יצליח שם הוא הולך לבנות את הקריירה שלו מחדש בטופ של אירופה.
בסוף היום, כמו שאמרתי- אני בדעה שמכבי צריכה לשמר הצלחה ביי-דפינישן. אם סמית' ולנגפורד יקחו אותנו לפיינל4 מכבי צריכה להמשיך איתם.
רוצה לעשות סקאוטינג? תעשה אותו על עמדה מספר אחת שהרבה יותר קריטית לעתיד כמו שהוא נראה כרגע.
14 ינואר 2012, 09:37
14 ינואר 2012, 12:51
14 ינואר 2012, 14:45
החציל האצטקי כתב:כרגע לנגפורד נראה לי כמו ה-שחקן שצריך להשאיר בקיץ, יחד עם סופו והנדריקס.
בסיס מוצק של סופו, הנדריקס, אליהו, בלו, פניני, לנגפורד, בורשטיין, אוחיון בעצם מאפשר למכבי הרבה יותר מרחב טעות עם הרכש מסביב.
לגבי סמית'- הסטטיסטיקה אצלו נוראית בעיקר ביורוליג. אני מראש אמרתי שאני לא מת על השחקן הזה ושהוא בינוני עוד לפני שהספיק להגיע, להרשים ולאכזב את כולם.
בסוף היום הוא שחקן מאוד לא יציב אבל די סולידי. אם יתפוס סטריק טוב לקראת סוף העונה הוא כנראה ישאר פה.
14 ינואר 2012, 15:01
14 ינואר 2012, 15:25
LIAV10 כתב:אני חושב שמכבי צריכה להביא בקיץ לעמדת הסמול שחקן NBA, זה לרוב עבד טוב, מה לעשות ששמה גם שחקן ספסל עושה בית ספר ליורוליג..
קחו לדוגמא את סוני ווימס שקלע 9 נק' באחת הנמושות הגדולות של הNBA שדופק מספרים אדירים בקבוצה זבלית כמו ז'לגיריס..
קחו לדוגמא את כספי שקבר את מונטאגרו עם 30 נק' ובNBA יש לו ממוצעים של 6 נק' למשחק העונה..
14 ינואר 2012, 15:29
LIAV10 כתב:אני חושב שמכבי צריכה להביא בקיץ לעמדת הסמול שחקן NBA, זה לרוב עבד טוב, מה לעשות ששמה גם שחקן ספסל עושה בית ספר ליורוליג..
קחו לדוגמא את סוני ווימס שקלע 9 נק' באחת הנמושות הגדולות של הNBA שדופק מספרים אדירים בקבוצה זבלית כמו ז'לגיריס..
קחו לדוגמא את כספי שקבר את מונטאגרו עם 30 נק' ובNBA יש לו ממוצעים של 6 נק' למשחק העונה..
14 ינואר 2012, 16:50
itay92 כתב:LIAV10 כתב:אני חושב שמכבי צריכה להביא בקיץ לעמדת הסמול שחקן NBA, זה לרוב עבד טוב, מה לעשות ששמה גם שחקן ספסל עושה בית ספר ליורוליג..
ואת הכסף מי יביא??
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אני חושב שמכבי צריכה להביא בקיץ לעמדת הסמול שחקן NBA, זה לרוב עבד טוב, מה לעשות ששמה גם שחקן ספסל עושה בית ספר ליורוליג..
שחקן שקלע "רק" 9 נק' ב NBA מרוויח בז'אלגיריס " רק " מליון יורו נטו לעונה . אתה רואה את מכבי משלמת סכומים כאלו ? זה שחקנים של 3-4 מליון לעונה ב-NBA....
עדיף את הכסף הגדול להשקיע בעמדה 1 ולהמר על שחקן צעיר לעמדה 3 כי שם יש לנו גם את פניני וגם את בלו שיוכלו לגבות...
היום יש משחק של דאונס נגד קאחא לבוראל (עם וולש..) , מעניין איך שניהם ישחקו .
גם מלאגה עם פיין משחקת היום...
14 ינואר 2012, 17:50
LIAV10 כתב:itay92 כתב:LIAV10 כתב:אני חושב שמכבי צריכה להביא בקיץ לעמדת הסמול שחקן NBA, זה לרוב עבד טוב, מה לעשות ששמה גם שחקן ספסל עושה בית ספר ליורוליג..
ואת הכסף מי יביא??yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אני חושב שמכבי צריכה להביא בקיץ לעמדת הסמול שחקן NBA, זה לרוב עבד טוב, מה לעשות ששמה גם שחקן ספסל עושה בית ספר ליורוליג..
שחקן שקלע "רק" 9 נק' ב NBA מרוויח בז'אלגיריס " רק " מליון יורו נטו לעונה . אתה רואה את מכבי משלמת סכומים כאלו ? זה שחקנים של 3-4 מליון לעונה ב-NBA....
עדיף את הכסף הגדול להשקיע בעמדה 1 ולהמר על שחקן צעיר לעמדה 3 כי שם יש לנו גם את פניני וגם את בלו שיוכלו לגבות...
אני דיברתי על שחקנים בLEVEL טיפה יותר נמוך..
אבל בכלל צריך להשקיע הרבה כסף בעמדה הזאת, ולא לקוות לתפוס שחקן זול (כי זה לא קורה הרבה בעמדה הזאת)..
רוצים שאני אביא שמות? אני אחפש..
אוקיי, אני ארשום כמה שמות מעניינים וריאליסטים, אני אערוך את הרשימה:
אלונזו גיי, ברנדון ראש, קורטני לי, סאם יאנג, ביל ווקר, דונטה גרין..
כל אלה יהיו חופשיים, בלי להחשיב בכלל את הניפויים, ונראה לי שבקרוב לכספי ימאס והוא ירצה לחזור..
14 ינואר 2012, 18:01
ברנדון ראש ריאלי? הוא משחק עכשיו בגולדן סטייט ונותן עונה יפה..לא תהיה לו בעיה למצוא קבוצה ב-NBA..
14 ינואר 2012, 22:10
15 ינואר 2012, 04:39
Mta_atic כתב:היום יש משחק של דאונס נגד קאחא לבוראל (עם וולש..) , מעניין איך שניהם ישחקו .
לצערי לא יצא לי לראות את המשחק, אבל בדקתי ודאונס סיים עם שורה סטטיסטית מעולה:
23 נקודת(70% ל-2, 40% ל-3), 5 ריבאונדים, 4 אסיסטים ומדד 28, ב-29 דקות משחק.
15 ינואר 2012, 04:52
LIAV10 כתב:ברנדון ראש ריאלי? הוא משחק עכשיו בגולדן סטייט ונותן עונה יפה..לא תהיה לו בעיה למצוא קבוצה ב-NBA..
זה לא שהשאר לא יוכלו למצוא קבוצה, אבל אם יגישו לאחד מהם הצעה יפה של מיליון דולר +- אני חושב שהם יבואו..
האמת ראש הכי טוב מהרשימה שנתתי..
15 ינואר 2012, 12:28
21 ינואר 2012, 09:40
21 ינואר 2012, 16:28
yzafrir כתב:היום יש מפגש מעניין בין פיין ולדאונס....הזדמנות לראות את שניהם באותו משחק...
21 ינואר 2012, 16:37
rc4991 כתב:yzafrir כתב:היום יש מפגש מעניין בין פיין ולדאונס....הזדמנות לראות את שניהם באותו משחק...
באיזה שעה?