rc4991 כתב:RomanR כתב:אין לי ממש מושג איפה לשים את זה, אז אשים את זה פה.
תקציבי שחקנים בקבוצות היורוליג:
מאיפה זה?
הכתב הטורקי הזה - פרסו משהו. לא יודע כמה באמת יש לו מידע מדויק
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:RomanR כתב:אין לי ממש מושג איפה לשים את זה, אז אשים את זה פה.
מאיפה זה?
RomanR כתב:rc4991 כתב:RomanR כתב:אין לי ממש מושג איפה לשים את זה, אז אשים את זה פה.
מאיפה זה?
הכתב הטורקי הזה - פרסו משהו. לא יודע כמה באמת יש לו מידע מדויק
איתי-שגב כתב:http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3704921,00.html
משפחת פדרמן מבקשת לדחות חוב של 466 מיליון שקל לפועלים ובראשית
פדרמן מנסה לדחות את פירעון החוב במספר חודשים על מנת שבזמן הזה יוכל למצוא גוף מוסדי או קרן שתסכים להיכנס בנעליהן של בנק פועלים וקרן בראשית. פדרמן מנסה להוביל מהלך של פירעון החובות הקיימים לפועלים ובראשית כנגד הלוואה מגוף אחר על מנת לשחרר את הבטוחות עבור נושים אחרים
לאלא, שום דחייה. שימכור.
RomanR כתב:איתי-שגב כתב:http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3704921,00.html
פדרמן מנסה לדחות את פירעון החוב במספר חודשים על מנת שבזמן הזה יוכל למצוא גוף מוסדי או קרן שתסכים להיכנס בנעליהן של בנק פועלים וקרן בראשית. פדרמן מנסה להוביל מהלך של פירעון החובות הקיימים לפועלים ובראשית כנגד הלוואה מגוף אחר על מנת לשחרר את הבטוחות עבור נושים אחרים
לאלא, שום דחייה. שימכור.
כבר ראיתי בכמה מקומות שמצבם הכלכלי של הפדרמנים לא מזהיר, אולי זה הזמן שלהם למכור וללכת הביתה
איתי-שגב כתב:http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3704921,00.html
לאלא, שום דחייה. שימכור.
yanay21 כתב:מה שאורוש אמר. (i went there)
הצופה כתב:אני חייב לציין שיש שינוי לטובה בתגובות בפייסבוק של מכבי. הקריאות נגד ההנהלה מתחילות לגבור למרות שעדיין יש שם מטומטמים/מגיבים בתשלום שמאשימים את כל מי שלא אשם.
רק עניין של זמן עד שזה יחלחל גם להיכל.
yanay21 כתב:הצופה כתב:אני חייב לציין שיש שינוי לטובה בתגובות בפייסבוק של מכבי. הקריאות נגד ההנהלה מתחילות לגבור למרות שעדיין יש שם מטומטמים/מגיבים בתשלום שמאשימים את כל מי שלא אשם.
לקח להם שנתיים וחצי, וזה רק התגובות בפייסבוק. עד שהם יתעוררו, אם בכלל, זה יהיה מאוחר מדי. כי זה לא שאם פתאום, עוד 3-4 שנים, הם יחרימו את ההיכל והכול יהיה סבבה, זה ימחק את ההתפרקות הזו. זה לא להחלים משפעת, זה גמור.
הצופה כתב:yanay21 כתב:הצופה כתב:אני חייב לציין שיש שינוי לטובה בתגובות בפייסבוק של מכבי. הקריאות נגד ההנהלה מתחילות לגבור למרות שעדיין יש שם מטומטמים/מגיבים בתשלום שמאשימים את כל מי שלא אשם.
לקח להם שנתיים וחצי, וזה רק התגובות בפייסבוק. עד שהם יתעוררו, אם בכלל, זה יהיה מאוחר מדי. כי זה לא שאם פתאום, עוד 3-4 שנים, הם יחרימו את ההיכל והכול יהיה סבבה, זה ימחק את ההתפרקות הזו. זה לא להחלים משפעת, זה גמור.
לדעתי זה יקרה כבר בעונה הזו
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
yanay21 כתב:הצופה כתב:yanay21 כתב:הצופה כתב:אני חייב לציין שיש שינוי לטובה בתגובות בפייסבוק של מכבי. הקריאות נגד ההנהלה מתחילות לגבור למרות שעדיין יש שם מטומטמים/מגיבים בתשלום שמאשימים את כל מי שלא אשם.
המנויים כבר חודשו, זה צריך להתחיל מתקופת החידוש. אם הם יחרימו את ההיכל בעונה הזו(וגם אז, לא יהיו מספיק, כי יש מספיק אפסים שיבואו), זה יראה כתגובה נקודתית לעונה הגרועה
jol9 כתב:yanay21 כתב:הצופה כתב:yanay21 כתב:הצופה כתב:אני חייב לציין שיש שינוי לטובה בתגובות בפייסבוק של מכבי. הקריאות נגד ההנהלה מתחילות לגבור למרות שעדיין יש שם מטומטמים/מגיבים בתשלום שמאשימים את כל מי שלא אשם.
המנויים כבר חודשו, זה צריך להתחיל מתקופת החידוש. אם הם יחרימו את ההיכל בעונה הזו(וגם אז, לא יהיו מספיק, כי יש מספיק אפסים שיבואו), זה יראה כתגובה נקודתית לעונה הגרועה
אל תדאג. באפריל שוב נשמע על כמה החתמות "סקסיות" שנעשו כנגד כל הסיכויים, ואחרי התגייסות כוללת של כל המערכת.
האמת, מטומטם מי שייחדש מנוי אחרי העונה הזאת באופן אוטומטי ועיוור, ובלי שינוי אמיתי.
שמואל1 כתב:מדהים שהכותרת של הת'רד נשארת רלוונטית משחק אחרי משחק.
לההנהלה הנהדרת שלנו יש עד יום רביעי לבצע שינויים בסגל הקבוצה. כפי שראינו היום, הסגל הנוכחי לא מספיק אפילו לא לליגה הישראלית.
שמואל1 כתב:מדהים שהכותרת של הת'רד נשארת רלוונטית משחק אחרי משחק.
לההנהלה הנהדרת שלנו יש עד יום רביעי לבצע שינויים בסגל הקבוצה. כפי שראינו היום, הסגל הנוכחי לא מספיק אפילו לא לליגה הישראלית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־7 אורחים