yzafrir כתב:היום יש מפגש מעניין בין פיין ולדאונס....הזדמנות לראות את שניהם באותו משחק...
מה הסטט' שלהם?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:היום יש מפגש מעניין בין פיין ולדאונס....הזדמנות לראות את שניהם באותו משחק...
rc4991 כתב:yzafrir כתב:היום יש מפגש מעניין בין פיין ולדאונס....הזדמנות לראות את שניהם באותו משחק...
מה הסטט' שלהם?
felix_r כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:היום יש מפגש מעניין בין פיין ולדאונס....הזדמנות לראות את שניהם באותו משחק...
מה הסטט' שלהם?
כמו שאני מבין, פיין לא שיחק.
דאונס נתן משחק מצוין של 19 נקודות (4/9 לשלוש) , 7 כ"ח ו 6 אסיסטים
חנו'ש כתב:אין ספק שהסטטיסטיקות של הבחור מרשימות ביותר, אבל מישהו כאן אשכרה ראה את הבחור במשחק שלם (ולא, לא דיברתי על קטעי יוטיוב)?
חנו'ש כתב:אין ספק שהסטטיסטיקות של הבחור מרשימות ביותר, אבל מישהו כאן אשכרה ראה את הבחור במשחק שלם (ולא, לא דיברתי על קטעי יוטיוב)?
asafb96 כתב:דיוויס אופציה מאוד מאוד מעניינת
עזבו כל פועל שחור, לא פועל שחור, שחקן מצוין
לשם השווה, הנדריקס בא למכבי אחרי עונה של 13-7 בליגה הספרדית, ביותר מ25 דקות. דיוויס עד עכשיו עושה בקאחאסול 18 נקודות (בכמעט 60% מהשדה, וכמעט 80% מהקוו), ו8 ריבאונדים ב24 דקות. שחקן מצוין, ועבר כבר איזה שנתיים או שלוש בליגה הספרדית החזקה
אם הסכומים שכרמל מדברת עליהם נכונים, גם מאריץ' שהזכרתי אותו יכול ליהיות אופציה מעניינת
Holiday_Armadillo כתב:ד''א,עכשיו כשיש דיבורים שהסוכנים של הנדריקס דורשים בסביבות ה-1-1.2 מליון יכול להיות שפול דיוויס צריך להפוך לאופציה יותר רצינית לאור מצב השוק..למרות שאני חושבת שבלאט ירצה מישהו בסגנון של הנדריקס וג'יימס(כן,שחור)..למרות שדיוויס לא מתקרב להנדריקס בעבודה השחורה וההאסל וזה משהו שבלאט יחפש אני חושבת במידה והנדריקס לא יהיה..
אני לא חושבת אבל שצריך להגיד ''טוב,אם הנדריקס לא נשאר אז יש לנו את מצ'באן''..אין קשר בין מצ'באן לעמדה הזאת ועדיף שלא יהיה גם..השאלה היא האם הנהלת מכבי תגיד ''מצטערים,יש את מצ'באן,תסתדר''..
felix_r כתב:אם הנדריקס יעזוב, אני אישית מעדיף סנטר אמיתי שיחליף את סופו מהספסל. ז'וריץ' נראה לי מעמד לא רע בכלל לעמדת הסנטר המחליף.
felix_r כתב:אם הנדריקס יעזוב, אני אישית מעדיף סנטר אמיתי שיחליף את סופו מהספסל. ז'וריץ' נראה לי מעמד לא רע בכלל לעמדת הסנטר המחליף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מקאדו 3 ו־19 אורחים