my man כתב:יאללה מסכן שיחתום כבר במגדל ונסגור את הסיפור המיותר הזה.
ממש לא מסכן
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:יאללה מסכן שיחתום כבר במגדל ונסגור את הסיפור המיותר הזה.
MTA2311 כתב:my man כתב:יאללה מסכן שיחתום כבר במגדל ונסגור את הסיפור המיותר הזה.
ממש לא מסכן
שועל כתב:יבזורי טוב יותר ממקל אוחיון ופניני
החתימו זרים על העמדה שלו במקום בעמדת הרכז, הוא היה צריך להיות המחליף בעמדה 2 ומקל ואוחיון לא צריכים להיות פה
החציל האצטקי כתב:שא ברכה דוגי
אחלה גבר, אבל לא מספיק טוב למכבי
בחיים לא שמענו ממנו מילה רעה, להבדיל מכל מיני שרמוטות
אלוף אמיתי ונאחל לו רק בהצלחה
my man כתב:החציל האצטקי כתב:שא ברכה דוגי
אני באמת מקווה שישמור על ההתנהגות הזו גם בהמשך..
yanay21 כתב:my man כתב:החציל האצטקי כתב:שא ברכה דוגי
לא מסכים איתך הפעם, אני מקווה שהוא לא ישמור על ההתנהגות הזו. דווקא אם מישהו כמו יבזורי יוציא את דיבתה של מכבי(ואו הו, כמה דיבה יש להוציא), זה מוסיף לזה מהימנות. כי פיני נגיד, יש לו אופי נאחס, אז עוד אפשר להגיד שהוא מחפש בכוח, למרות שלא. אותו דבר על כל מיני שחקנים עם אגו מנופח. אבל אם אחד כמו יבזורי יגיד משהו, יש דברים בגו'.
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:יבזורי טוב יותר ממקל אוחיון ופניני
החתימו זרים על העמדה שלו במקום בעמדת הרכז, הוא היה צריך להיות המחליף בעמדה 2 ומקל ואוחיון לא צריכים להיות פה
לא מסכים איתך.
הוא לא שווה יורוליג ויוגב דווקא כן. הקבוצה חייבת שני קלעים זרים.
זכור שגם סילבן נותן דקות בעמדה הזאת. במצב הזה, וביכולת המקצועית שהוא הפגין, הוא לא הצדיק את המקום שלו בסגל.
אני אוהב אותו מאוד אבל זה אותו כנ"ל גם לגבי הנבחרת. יש טובים ממנו באוברול.
אפילו לי-ם זה לא מספיק.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:my man כתב:החציל האצטקי כתב:שא ברכה דוגי
לא מסכים איתך הפעם, אני מקווה שהוא לא ישמור על ההתנהגות הזו. דווקא אם מישהו כמו יבזורי יוציא את דיבתה של מכבי(ואו הו, כמה דיבה יש להוציא), זה מוסיף לזה מהימנות. כי פיני נגיד, יש לו אופי נאחס, אז עוד אפשר להגיד שהוא מחפש בכוח, למרות שלא. אותו דבר על כל מיני שחקנים עם אגו מנופח. אבל אם אחד כמו יבזורי יגיד משהו, יש דברים בגו'.
איך רלוונטי ליבזורי ההתנהלות הרעה של מכבי? הוא לא צריך להוציא דיבתה של מכבי. זה לא נוגע אליו בשום צורה.
שועל כתב:יוגב לא שווה יורוליג, גם הוא לא, אבל הוא טוב מיוגב. סילבן 2-3, ופציע.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:my man כתב:החציל האצטקי כתב:שא ברכה דוגי
איך רלוונטי ליבזורי ההתנהלות הרעה של מכבי? הוא לא צריך להוציא דיבתה של מכבי. זה לא נוגע אליו בשום צורה.
קודם כל ,יש את העניין הכללי-בן אדם שרואה מבפנים איך בית הזונות הזה מתנהל.
דבר שני, אני מניח שהוא יודע שהוא הוחתם שלא בעצת המאמן, אז הוא חווה על בשרו את העובדה שהקבוצה הזו מתנהלת כמו בחוסר תיאום מושלם.
אתה זוכר שכשהיינו ילדים היה בפאוור ריינג'רס את הקטע הזה שיש להם כלים כאלו שמתחברים לרובוט אחד ענקי וחזק, וככה הם מביסים את המפלצת, שלאחר שהובסה פעם אחת, חזרה בשנית במימדים מפלצתיים? אז מכבי היא כמו הרובוט הזה, רק שלרובוט של מכבי יש כרומוזום עודף
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:my man כתב:אני באמת מקווה שישמור על ההתנהגות הזו גם בהמשך..
קודם כל ,יש את העניין הכללי-בן אדם שרואה מבפנים איך בית הזונות הזה מתנהל.
דבר שני, אני מניח שהוא יודע שהוא הוחתם שלא בעצת המאמן, אז הוא חווה על בשרו את העובדה שהקבוצה הזו מתנהלת כמו בחוסר תיאום מושלם.
אתה זוכר שכשהיינו ילדים היה בפאוור ריינג'רס את הקטע הזה שיש להם כלים כאלו שמתחברים לרובוט אחד ענקי וחזק, וככה הם מביסים את המפלצת, שלאחר שהובסה פעם אחת, חזרה בשנית במימדים מפלצתיים? אז מכבי היא כמו הרובוט הזה, רק שלרובוט של מכבי יש כרומוזום עודף
שחקן שעובר בקבוצה לא צריך לפתוח על ההתנהלות שלה. זה הזוי.
הוא גם לא יודע מי החתים אותו ומי רצה אותו, זה לא עובד ככה.
יש לשחקן מקום מאוד מוגדר במערכת. זה ממש לא התפקידמף של דגן להיות חושף השחיתויות וטוב מאוד שהוא סותם את הפה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־18 אורחים