20 מאי 2011, 13:34
אולי היה בעבר (לא תמיד עקבתי אחרי אדריאטית) אבל כרגע בטוח אין פיינל8.
http://www.adriaticbasket.com/competition_system.php
20 מאי 2011, 13:36
rc4991 כתב:נפל הפור:מכבי תשחק באדריאטית
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00224.html
חבל אני מדיף לשחק בליגה האדריאטית על חשבון ליגת קופל ולא בנוסף כי זה גם יוצר בעיות
מה גם שזה מוכיח לנו שפדרמן בהחלט שולט במכבי ולא שמעון.חבל
20 מאי 2011, 13:37
Holiday_Armadillo כתב:אולי היה בעבר (לא תמיד עקבתי אחרי אדריאטית) אבל כרגע בטוח אין פיינל8.
http://www.adriaticbasket.com/competition_system.php
סבבה,תודה על התשובה..
תגידו מישהו יודע אם ההפלצה של רסקין נכונה או שזאת סתם הפלצה? כי הוא אמר שצריך שני שחקנים אקס-יוגוסבלים..זה נשמע הזוי אבל הוא אפילו לא גיחך כשהוא אמר את זה..
20 מאי 2011, 13:39
20 מאי 2011, 13:41
misha כתב:אין חוק כזה, כמובן.
אין לי מושג איפה קראת את זה.
בכל מקרה, אם זה נכון, שחקן אחד כבר יש - מצבאן. צריך עוד אחד...
20 מאי 2011, 13:49
20 מאי 2011, 13:58
20 מאי 2011, 13:59
Mta_atic כתב:עכשיו כשאני חושב על זה,
הייתי שמח בשביל הכדורסל הישראלי אם עוד קבוצה הייתה משתדרגת ונכנסת לאדריאטית.
זה יכול להיות בשורה נהדרת עבור קבוצות כמו י-ם, גליל (למי ששכח ניצחה את ורסאץ' בחוץ בעונה הקודמת) או בנה"ש.
זה יהיה משב רוח מרענן למועדונים ולאוהדים ויעזור ליצור מסורת אירופאית אצל חלקם (בעונה נתונה בלי מכבי, כל קבוצה ממי שהזכרתי יכולה לקחת את האדריאטית).
יותר אוהדים יבואו למגרשים (בכל זאת, משחקים נגד קבוצות אירופאיות), תקציבי המועדון יגדלו,
והכי חשוב - יתרום להעלאת הרמה של הכדורסל הישראלי.
20 מאי 2011, 14:00
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:אין חוק כזה, כמובן.
סבבה..זה באמת היה נשמע לי קצת אידיוטי..אבל חשבתי ''טוב נו,אולי בגלל זה מכבי רוצים את הרכז הצעיר''..אבל אם אין חוק כזה אז אפילו יותר טוב שמכבי רוצים את הרכז הזה..מתחילים להחתים פה פרוספקטים סוף סוף..אין לי מושג איפה קראת את זה.
בכל מקרה, אם זה נכון, שחקן אחד כבר יש - מצבאן. צריך עוד אחד...
האידיוט אמר את זה באחת מתוכניות היציע..
20 מאי 2011, 14:05
בנימין נעמן כתב:י-ם מכוונת יורוליג אחרי בניית הארנה שצפוייה להסתיים ב2013.
בתור אחד שגר בי-ם לא הייתי בונה במקומם על הדד ליין כי אחרת הם עלולים להראות כמו רחוב יפו של לפני שנה...
חנו'ש כתב:Mta_atic כתב:עכשיו כשאני חושב על זה,
זה יכול להיות בשורה נהדרת עבור קבוצות כמו י-ם, גליל (למי ששכח ניצחה את ורסאץ' בחוץ בעונה הקודמת) או בנה"ש.
זה יהיה משב רוח מרענן למועדונים ולאוהדים ויעזור ליצור מסורת אירופאית אצל חלקם (בעונה נתונה בלי מכבי, כל קבוצה ממי שהזכרתי יכולה לקחת את האדריאטית).
יותר אוהדים יבואו למגרשים (בכל זאת, משחקים נגד קבוצות אירופאיות), תקציבי המועדון יגדלו,
אני בספק אם כיום הקבוצות הישראליות הם יותר טובות מפרטיזן או לובליאנה.
לא נראה לי שבמצבן הנוכחי של קבוצות הליגה יש מישהי שיכולה לקחת את המפעל הזה, במקסימום להגיע לפיינל פור שלו.
על איזה רכז מדובר?
20 מאי 2011, 14:13
חנו'ש כתב:Mta_atic כתב:עכשיו כשאני חושב על זה,
לא נראה לי שבמצבן הנוכחי של קבוצות הליגה יש מישהי שיכולה לקחת את המפעל הזה, במקסימום להגיע לפיינל פור שלו.
20 מאי 2011, 14:18
20 מאי 2011, 14:19
20 מאי 2011, 14:21
Mta_atic כתב:חנו'ש כתב:Mta_atic כתב:עכשיו כשאני חושב על זה,
אני דווקא מאמין שבסיטואציה מסויימת (כלומר, תלוי בקבוצה שנבנית),
לקיחת האדריאטית זה לא דבר שהוא רחוק המציאות, בעיקר מכיוון הפועל ירושלים.
חוץ מזה, גם להגיע לפיינל-פור של האדריאטית זה משהו, לא?
הרבה ניסיון אירופי לשחקנים, לא מעט יוקרה למועדון ובעיקר יותר הנאה לאוהדים ופיתוח תרבות ספורט.
20 מאי 2011, 14:23
חנו'ש כתב:יכול להיות שמכבי הולכת על מהלך הרבה יותר מתוחכם ממה שחשבנו?
הרי אם מכבי יכריזו על מלחמה מוצהרת נגד המנהלת זה די ברור שזה רק יגרום לקופל להתבצר עוד יותר בעמדות המפגרות שלו.
הרי אם הרעיון של הפיינל פור הוא לפגוע במכבי, אולי מכבי מנסה ליצור סיטואציה בה דווקא השיטה הזו היא שתורמת למכבי ועוזרת לה.
הרי אם מכבי מציגה זאת בצורה שבה היא מבהירה שההצטרפות לאדריאטית נועדה להגדיל את התקציב שלה ושרק בזכות השיטה בליגה היא יכולה לעשות זאת כי אם היו סדרות היא לא היתה מסוגלת להצטרף לעוד ליגה, אבל בזכות השיטה היא יכולה להוסיף עוד ליגה ופשוט להוריד הילוך בקופליאדה ולשחק עם הרכבים משניים כי אין שום חשיבות עבורה לסיים במקום הראשון.
לכן מכבי אפילו מודה לקופל ולשיטה שלו על כך שהוא עוזר לה להגדיל עוד יותר את התקציב שלה ולהגדיל את הפער התקציבי שלה מהליגה עוד יותר, וכל זה רק בזכות השיטה שלו.
כך שמכבי דורשת ממנו שלא ישנה את השיטה בזמן הקרוב ושרק ימשיך ככה.
כמה זמן אתם חושבים ייקח לקופל ולשאר הקבוצות לדרוש לבטל את הפיינל פור??
itay92 כתב:שמעתי פעם באיזה כתבה שעוד תמריץ למכבי היה שהפיינל פור של האדריאטית יהיה בתל אביב,מעניין אם זה נכון.
20 מאי 2011, 14:30
חנו'ש כתב:ברור שבשיטת פיינל פור זה לא בלתי אפשרי, אבל עדיין הקבוצות כאן לא יותר טובות מפרטיזן או לובליאנה.
בלי קשר, ברור שאני בעד פיתוח הליגה כאן, הבעיה היא שבישראל זה אסור לשאוף להצליח ולנסות להתקדם, אם תשאף למצוינות ינסו להוקיע אותך ויתחילו להאשים אותך בזה שכל יתר הקבוצות נשארו מאחור.
תרבות הספורט כאן כל כך מפגרת שזה פשוט עצוב.
20 מאי 2011, 14:33
Holiday_Armadillo כתב:בנימין נעמן כתב:י-ם מכוונת יורוליג אחרי בניית הארנה שצפוייה להסתיים ב2013.
בתור אחד שגר בי-ם לא הייתי בונה במקומם על הדד ליין כי אחרת הם עלולים להראות כמו רחוב יפו של לפני שנה...
הם רוצים ישר לקפוץ ראש לתוך היורוליג? כי אם כן זה כמו קפיצת ראש למים רדודים..טוב לא ייצא מזה..שינסו להעלות את הרמה שלהם ולייצר איזשהי ''מסורת'' לפני שהם נכנסים ליורוליג..חנו'ש כתב:Mta_atic כתב:עכשיו כשאני חושב על זה,
לא צריכים לקחת אותו..רק לא לדשדש בעליבות של הליגה הישראלית..להרגיש מה זה לשחק נגד קבוצות אירופאיות..על איזה רכז מדובר?
נמניה נדוביץ',בן 20,נחשב כישרון ענק..
דיברנו עליו קצת במלפפונים..לפי השמועות מכבי רוצה להחתים אותו ל-5 שנים
20 מאי 2011, 14:36
Mta_atic כתב:חנו'ש כתב:
לא ראיתי שמישהו האשים/מאשים את ירושלים/גליל/בנה"ש/חיפה שהם שיחקו במפעלים אירופאים.
איפה הוא שיחק בעונה האחרונה?
תוכלי לתת לי קישור ?
תודה
20 מאי 2011, 14:48
Mta_atic כתב:חנו'ש כתב:ברור שבשיטת פיינל פור זה לא בלתי אפשרי, אבל עדיין הקבוצות כאן לא יותר טובות מפרטיזן או לובליאנה.
בלי קשר, ברור שאני בעד פיתוח הליגה כאן, הבעיה היא שבישראל זה אסור לשאוף להצליח ולנסות להתקדם, אם תשאף למצוינות ינסו להוקיע אותך ויתחילו להאשים אותך בזה שכל יתר הקבוצות נשארו מאחור.
תרבות הספורט כאן כל כך מפגרת שזה פשוט עצוב.
יותר מזה, גם בסדרות זה אפשרי.
לדעתי הפועל ירושלים לא נופלת מפרטיזן ולובליאנה בכל יום נתון (לא ניקח מקרים חריגים כמו פרטיזן של העונה הקודמת שכמה אחת לדור).
המעבר לליגה אירופית סטייל האדריאטית תגרום לה להחתים שחקנים הרבה יותר גבוהים ומתאימים (סם קלנסי לעמדה 5, WTF?).
לגבי האמירה האחרונה:
הדרך היחידה לצאת ממירוץ העכברים של ליגת המחניים שלנו היא לדרבן קבוצות שיצאו לשחק באירופה.
המאמנים פה הם מהשורה הראשונה, וכדורסל הוא ספורט מאד פופולרי בארץ. אני חושב שמגיע לנו ליגה יותר טובה ממה שיש פה
וחלק מזה יגיע כשקבוצות ישתפרו וישחקו במפעלים אירופאים.
לא ראיתי שמישהו האשים/מאשים את ירושלים/גליל/בנה"ש/חיפה שהם שיחקו במפעלים אירופאים.
20 מאי 2011, 15:49